Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • Odpowiedzi 135
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kiedy mozna sie spodziewac kosztorysu projektu Magnolia?

Witam!

Projekt Magnolia jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi ok 8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy. Czas oczekiwania na kosztorys to 2-3 tygodnie od zakończenia dokumentacji technicznej.

• 4 weeks later...
Napisano

Witam! czy można poprosić o koszt budowy systemem gospodarczym? Ewentualnie czy ten projekt jest tańszy od Państwa projektu DAKOTA? Jeżeli jest już dostępny jakikolwiek kosztorys lub rzut proszę podesłac na adres karolinabanaszek93@gmail.com. Pozdrawiam

Ewentualnie jest ktoś na forum w trakcie budowy?

Napisano

Dzień dobry, może to niemądre pytanie ale dlaczego w Magnoli (oraz np. w Judycie) poddasze nie jest zaprojektowane od razu jako użytkowe? O ile większy będzie koszt adaptacji (wraz z poddaszem) wg. zaproponowanego w projekcie układu ścian/pomieszczeń? Może dobrym pomysłem byłoby przygotowanie wariantu z poddaszem użytkowym? Pozdrawiam

Napisano

Witam! czy można poprosić o koszt budowy systemem gospodarczym? Ewentualnie czy ten projekt jest tańszy od Państwa projektu DAKOTA? Jeżeli jest już dostępny jakikolwiek kosztorys lub rzut proszę podesłac na adres karolinabanaszek93@gmail.com. Pozdrawiam

Ewentualnie jest ktoś na forum w trakcie budowy?

Witam

Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Magnolia. Projekt powinien być gotowy na przełomie czerwca-lipca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, może to niemądre pytanie ale dlaczego w Magnoli (oraz np. w Judycie) poddasze nie jest zaprojektowane od razu jako użytkowe? O ile większy będzie koszt adaptacji (wraz z poddaszem) wg. zaproponowanego w projekcie układu ścian/pomieszczeń? Może dobrym pomysłem byłoby przygotowanie wariantu z poddaszem użytkowym? Pozdrawiam

Witam

Przewidziany koszt budowy obejmuje wybudowanie poddasza w projektach Magnolia oraz Judyta z podziałem na pokoje. Jest to przestrzeń, którą inwestorzy mogą wykorzystać wedle potrzeb. Na poddaszu, na etapie adaptacji, można wydzielić pokoje oraz łazienkę lub wykorzystać otwartą przestrzeń na całej kondygnacji. W naszej ofercie posiadamy zarówno projekty z poddaszem jak i poddaszem do adaptacji aby zapewnić inwestorom jak największy wachlarz projektów.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Michał
Napisano

Witam, na początku czerwca dostałem informację, że na pod koniec tego miesiąca zostaną uzupełnione informacje o projekcie (przekroje, kosztorys, itd). Kiedy takie informacje się pojawią?

Gość damian
Napisano

Proszę o podanie wymiarów zewnętrznych ścian projektu Magnolia, podane wymiary sa z dachem.

Napisano

Witam, na początku czerwca dostałem informację, że na pod koniec tego miesiąca zostaną uzupełnione informacje o projekcie (przekroje, kosztorys, itd). Kiedy takie informacje się pojawią?

Witam

Szczegółowe rysunki dla projektu są już gotowe - proszę o kontakt mailowy pod  adresem info@dobredomy.pl , zwrotnie je doślemy.

Wyceny kosztorysowe też już zostały zlecone - trzeba trochę na nie poczekać.

Pozdrawiam

Gość Agnieszka
Napisano

Witam, 

Można prosić rysunki szczegółowe projektu Magnolia.

Proszę o przesłanie na agnieszka@domikon.pl

Pozdrawiam

Gość Michał
Napisano

Witam,

proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu na adres:

hornatkiewicz@o2.pl

dziękuję i pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu Magnolia na adres: bdyrcz@interia.pl dziękuję i pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano
Witam serdecznie, czy można byłoby prosić o rysunki szczegółowe do Magnolii?? Na elkran@onet.pl Pozdrawiam ciepło Elwira
Napisano
4 godziny temu, Gość Elwira napisał:

Witam serdecznie, czy można byłoby prosić o rysunki szczegółowe do Magnolii?? Na elkran@onet.pl Pozdrawiam ciepło Elwira

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Gość prezes_ns
Napisano
Witam. Ja również przymierzam się do kupna projektu Magnolia i poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: prezes_ns@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam.
Napisano
7 minut temu, Gość prezes_ns napisał:

Witam. Ja również przymierzam się do kupna projektu Magnolia i poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: prezes_ns@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry! 

W dniu dzisiejszym prześlemy materiały szczegółowe.

Pozdrawiam!

Gość Wojciech
Napisano
Dzień dobry, Bardzo fajny projekt, jestem zainteresowany, poproszę o materiały szczegółowe: aleks777@wp.pl Dziękuję.