Guest Darek G Posted February 28, 2022 Report Share Posted February 28, 2022 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy dariusz.giba@gmail.com Dziękuję, Darek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted March 1, 2022 Author Report Share Posted March 1, 2022 11 godzin temu, Gość Darek G napisał: Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy dariusz.giba@gmail.com Dziękuję, Darek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ewelina Posted January 16 Report Share Posted January 16 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy ewelinakarwat.siekanska@gmail.com Dziękuję, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted January 16 Author Report Share Posted January 16 2 godziny temu, Gość ewelina napisał: Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy ewelinakarwat.siekanska@gmail.com Dziękuję, Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Smm, Posted February 7 Report Share Posted February 7 Ja również poproszę o wysłanie na adres Sylvia853@wp.pl Pisałam wiele razy i zero odp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 8 Report Share Posted February 8 W dniu 7.02.2023 o 17:51, Gość Smm, napisał: Ja również poproszę o wysłanie na adres Sylvia853@wp.pl Pisałam wiele razy i zero odp. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Czy dostała od nas Pani maila z rysunkami do projektu Magnolia? W systemie widzę, że koleżanka z działu Obsługi Klienta również przesyłała maila z rysunkami. Może trafiają do folderu SPAM? Ewentualnie czy ma Pani inny adres mailowy, na jaki moglibyśmy przesłać rysunki? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts