Guest Darek G Posted February 28, 2022 Report Posted February 28, 2022 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy dariusz.giba@gmail.com Dziękuję, Darek Quote
Redaktor Posted March 1, 2022 Author Report Posted March 1, 2022 11 godzin temu, Gość Darek G napisał: Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy dariusz.giba@gmail.com Dziękuję, Darek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest ewelina Posted January 16, 2023 Report Posted January 16, 2023 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy ewelinakarwat.siekanska@gmail.com Dziękuję, Quote
Redaktor Posted January 16, 2023 Author Report Posted January 16, 2023 2 godziny temu, Gość ewelina napisał: Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy ewelinakarwat.siekanska@gmail.com Dziękuję, Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Smm, Posted February 7, 2023 Report Posted February 7, 2023 Ja również poproszę o wysłanie na adres Sylvia853@wp.pl Pisałam wiele razy i zero odp. Quote
Dobre Domy Posted February 8, 2023 Report Posted February 8, 2023 W dniu 7.02.2023 o 17:51, Gość Smm, napisał: Ja również poproszę o wysłanie na adres Sylvia853@wp.pl Pisałam wiele razy i zero odp. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Czy dostała od nas Pani maila z rysunkami do projektu Magnolia? W systemie widzę, że koleżanka z działu Obsługi Klienta również przesyłała maila z rysunkami. Może trafiają do folderu SPAM? Ewentualnie czy ma Pani inny adres mailowy, na jaki moglibyśmy przesłać rysunki? Pozdrawiam Quote
Guest Dom Posted April 2, 2023 Report Posted April 2, 2023 Dzień dobry, poproszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres email: dom.dom.domowy@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted April 3, 2023 Report Posted April 3, 2023 17 godzin temu, Gość Dom napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres email: dom.dom.domowy@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Quote
Guest Karol Posted July 30, 2023 Report Posted July 30, 2023 Witam Pochwalcie się proszę zdjęciami swoich elewacji w Magnolii 😉 Quote
Guest Luiza Posted April 8, 2024 Report Posted April 8, 2024 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu na adres: talkoluiza@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted April 11, 2024 Report Posted April 11, 2024 W dniu 8.04.2024 o 13:27, Gość Luiza napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu na adres: talkoluiza@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Quote
Guest Kasia Posted January 17 Report Posted January 17 Dzień dobry , kosztorys jest aktualny na 2024rok? Quote
Guest Lukasz Posted January 19 Report Posted January 19 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Magnolia, bardzo proszę o przesłanie zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: lucoss77@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted Monday at 05:51 AM Report Posted Monday at 05:51 AM W dniu 17.01.2025 o 08:25, Gość Kasia napisał: Dzień dobry , kosztorys jest aktualny na 2024rok? Podany na www kosztorys odnosi się do cen z I kwartału 2021. Quote
Dobre Domy Posted Monday at 05:51 AM Report Posted Monday at 05:51 AM 17 godzin temu, Gość Lukasz napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Magnolia, bardzo proszę o przesłanie zestawień materiałowych oraz rysunków szczegółowych na adres e-mail: lucoss77@wp.pl Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Quote
Recommended Posts