Guest prezes_ns Posted August 29, 2018 Report Posted August 29, 2018 Witam. Ja również przymierzam się do kupna projektu Magnolia i poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: prezes_ns@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 11 godzin temu, Gość prezes_ns napisał: Witam. Ja również przymierzam się do kupna projektu Magnolia i poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: prezes_ns@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Michał Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 Witam. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: michal14783@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Quote
Guest Mateusz Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 Witam Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres bjstour@vp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 15 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Witam Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres bjstour@vp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 17 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: michal14783@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam Quote
Guest Mateusz Posted September 3, 2018 Report Posted September 3, 2018 Witam Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres mateusz.putanowicz@vp.pl Pozdrawiam Quote
Guest Emilia Posted September 3, 2018 Report Posted September 3, 2018 Dzień dobry. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: emilia.przeorska@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 W dniu 3.09.2018 o 09:29, Gość Mateusz napisał: Witam Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres mateusz.putanowicz@vp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 4, 2018 Report Posted September 4, 2018 19 godzin temu, Gość Emilia napisał: Dzień dobry. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: emilia.przeorska@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Ania Posted September 8, 2018 Report Posted September 8, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: anna-budzynska88@wp.pl pozdrawiam A. Quote
Dobre Domy Posted September 9, 2018 Report Posted September 9, 2018 13 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: anna-budzynska88@wp.pl pozdrawiam A. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Barto Posted September 10, 2018 Report Posted September 10, 2018 Witam czy mógłbym prosić szczegółowe materiały do tego projektu na adres PiotrowskiB0@gmail.com .Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 10, 2018 Report Posted September 10, 2018 45 minut temu, Gość Barto napisał: Witam czy mógłbym prosić szczegółowe materiały do tego projektu na adres PiotrowskiB0@gmail.com .Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Anna Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila. anka07100@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Godzinę temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila. anka07100@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Ania Posted September 29, 2018 Report Posted September 29, 2018 13 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: anna-budzynska88@wp.pl pozdrawiam A. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam, niestety ale nie otrzymałam żadnej wiadomości.. Czy mogę prosić o ponowną próbę przesłania rysunków szczegółowych projektu na adres: anna-budzynska88@wp.pl ? Quote
Dobre Domy Posted October 1, 2018 Report Posted October 1, 2018 W dniu 29.09.2018 o 21:10, Gość Ania napisał: Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam, niestety ale nie otrzymałam żadnej wiadomości.. Czy mogę prosić o ponowną próbę przesłania rysunków szczegółowych projektu na adres: anna-budzynska88@wp.pl ? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Monika Posted October 12, 2018 Report Posted October 12, 2018 Witam. Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych do tego projektu jesli to możliwe na adres dyczekmonika@gmail.com. Dziekuje .Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 13, 2018 Report Posted October 13, 2018 20 godzin temu, Gość Monika napisał: Witam. Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych do tego projektu jesli to możliwe na adres dyczekmonika@gmail.com. Dziekuje .Pozdrawiam Dzień dobry, Materiały zostaną wysłane poniedziałek/wtorek. Pozdrawiam. Quote
Guest Mateusz Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Witam Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących fundamentów oraz dachu. Firma której zleciłem budowę potrzebuje do wstępnej wyceny. Pozdrawiam mateusz.putanowicz@vp.pl Quote
Dobre Domy Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 Godzinę temu, Gość Mateusz napisał: Witam Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących fundamentów oraz dachu. Firma której zleciłem budowę potrzebuje do wstępnej wyceny. Pozdrawiam mateusz.putanowicz@vp.pl Dzień dobry, Prześlemy Panu rzut dachu. Natomiast nie udostępniamy drogą mailową rysunków konstrukcji. Pozdrawiam Quote
Guest Mikołaj Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila mkrybus@op.pl Quote
Dobre Domy Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 11 godzin temu, Gość Mikołaj napisał: Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila mkrybus@op.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Gosia Posted November 28, 2018 Report Posted November 28, 2018 Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila m.koczaj@op.pl Quote
Recommended Posts