Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest prezes_ns
Posted
Witam. Ja również przymierzam się do kupna projektu Magnolia i poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: prezes_ns@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam.
  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
11 godzin temu, Gość prezes_ns napisał:

Witam. Ja również przymierzam się do kupna projektu Magnolia i poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: prezes_ns@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Guest Michał
Posted
Witam. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: michal14783@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam.
Guest Mateusz
Posted
Witam Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres bjstour@vp.pl Pozdrawiam
Posted
15 godzin temu, Gość Mateusz napisał:

Witam Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres bjstour@vp.pl Pozdrawiam

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Posted
17 godzin temu, Gość Michał napisał:

Witam. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: michal14783@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam.

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam

Guest Mateusz
Posted
Witam Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres mateusz.putanowicz@vp.pl Pozdrawiam
Posted

Dzień dobry. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: emilia.przeorska@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Posted
19 godzin temu, Gość Emilia napisał:

Dzień dobry. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: emilia.przeorska@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Posted
Witam,
bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: anna-budzynska88@wp.pl
pozdrawiam A.
Posted

Witam czy mógłbym prosić szczegółowe materiały do tego projektu na adres PiotrowskiB0@gmail.com .Dziękuję i pozdrawiam

Posted
45 minut temu, Gość Barto napisał:

Witam czy mógłbym prosić szczegółowe materiały do tego projektu na adres PiotrowskiB0@gmail.com .Dziękuję i pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted
Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila. anka07100@gmail.com
Posted
13 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: anna-budzynska88@wp.pl  pozdrawiam A.
Witam Materiały prześlemy w poniedziałek.   Pozdrawiam

Witam, niestety ale nie otrzymałam żadnej wiadomości.. Czy mogę prosić o ponowną próbę przesłania rysunków szczegółowych projektu na adres: anna-budzynska88@wp.pl ?
Posted

W dniu 29.09.2018 o 21:10, Gość Ania napisał:
Witam Materiały prześlemy w poniedziałek.   Pozdrawiam

Witam, niestety ale nie otrzymałam żadnej wiadomości.. Czy mogę prosić o ponowną próbę przesłania rysunków szczegółowych projektu na adres: anna-budzynska88@wp.pl ?

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Posted
Witam. Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych do tego projektu jesli to możliwe na adres dyczekmonika@gmail.com. Dziekuje .Pozdrawiam
Posted
20 godzin temu, Gość Monika napisał:

Witam. Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych do tego projektu jesli to możliwe na adres dyczekmonika@gmail.com. Dziekuje .Pozdrawiam

Dzień dobry,

Materiały zostaną wysłane poniedziałek/wtorek.

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Guest Mateusz
Posted
Witam Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących fundamentów oraz dachu. Firma której zleciłem budowę potrzebuje do wstępnej wyceny. Pozdrawiam mateusz.putanowicz@vp.pl
Posted
Godzinę temu, Gość Mateusz napisał:

Witam Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących fundamentów oraz dachu. Firma której zleciłem budowę potrzebuje do wstępnej wyceny. Pozdrawiam mateusz.putanowicz@vp.pl

Dzień dobry,
Prześlemy Panu rzut dachu. Natomiast nie udostępniamy drogą mailową rysunków konstrukcji. Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Mikołaj
Posted

Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila mkrybus@op.pl 

• 3 weeks later...
Posted
Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila m.koczaj@op.pl