Guest prezes_ns Posted August 29, 2018 Report Share Posted August 29, 2018 Witam. Ja również przymierzam się do kupna projektu Magnolia i poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: prezes_ns@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 30, 2018 Report Share Posted August 30, 2018 11 godzin temu, Gość prezes_ns napisał: Witam. Ja również przymierzam się do kupna projektu Magnolia i poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: prezes_ns@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał Posted August 30, 2018 Report Share Posted August 30, 2018 Witam. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: michal14783@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted August 30, 2018 Report Share Posted August 30, 2018 Witam Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres bjstour@vp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 31, 2018 Report Share Posted August 31, 2018 15 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Witam Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres bjstour@vp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 31, 2018 Report Share Posted August 31, 2018 17 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: michal14783@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 Witam Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres mateusz.putanowicz@vp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emilia Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 Dzień dobry. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: emilia.przeorska@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 W dniu 3.09.2018 o 09:29, Gość Mateusz napisał: Witam Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres mateusz.putanowicz@vp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 19 godzin temu, Gość Emilia napisał: Dzień dobry. Ja też zastanawiam się nad wyborem tego projektu. I też proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: emilia.przeorska@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ania Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: anna-budzynska88@wp.pl pozdrawiam A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 9, 2018 Report Share Posted September 9, 2018 13 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: anna-budzynska88@wp.pl pozdrawiam A. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Barto Posted September 10, 2018 Report Share Posted September 10, 2018 Witam czy mógłbym prosić szczegółowe materiały do tego projektu na adres PiotrowskiB0@gmail.com .Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 10, 2018 Report Share Posted September 10, 2018 45 minut temu, Gość Barto napisał: Witam czy mógłbym prosić szczegółowe materiały do tego projektu na adres PiotrowskiB0@gmail.com .Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila. anka07100@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 Godzinę temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila. anka07100@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ania Posted September 29, 2018 Report Share Posted September 29, 2018 13 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: anna-budzynska88@wp.pl pozdrawiam A. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam, niestety ale nie otrzymałam żadnej wiadomości.. Czy mogę prosić o ponowną próbę przesłania rysunków szczegółowych projektu na adres: anna-budzynska88@wp.pl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 1, 2018 Report Share Posted October 1, 2018 W dniu 29.09.2018 o 21:10, Gość Ania napisał: Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam, niestety ale nie otrzymałam żadnej wiadomości.. Czy mogę prosić o ponowną próbę przesłania rysunków szczegółowych projektu na adres: anna-budzynska88@wp.pl ? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monika Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 Witam. Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych do tego projektu jesli to możliwe na adres dyczekmonika@gmail.com. Dziekuje .Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 13, 2018 Report Share Posted October 13, 2018 20 godzin temu, Gość Monika napisał: Witam. Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych do tego projektu jesli to możliwe na adres dyczekmonika@gmail.com. Dziekuje .Pozdrawiam Dzień dobry, Materiały zostaną wysłane poniedziałek/wtorek. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted October 23, 2018 Report Share Posted October 23, 2018 Witam Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących fundamentów oraz dachu. Firma której zleciłem budowę potrzebuje do wstępnej wyceny. Pozdrawiam mateusz.putanowicz@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 23, 2018 Report Share Posted October 23, 2018 Godzinę temu, Gość Mateusz napisał: Witam Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących fundamentów oraz dachu. Firma której zleciłem budowę potrzebuje do wstępnej wyceny. Pozdrawiam mateusz.putanowicz@vp.pl Dzień dobry, Prześlemy Panu rzut dachu. Natomiast nie udostępniamy drogą mailową rysunków konstrukcji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mikołaj Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila mkrybus@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 8, 2018 Report Share Posted November 8, 2018 11 godzin temu, Gość Mikołaj napisał: Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila mkrybus@op.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gosia Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 Dzień dobry.Poproszę o wysłanie materiałów szczegółowych na maila m.koczaj@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts