Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pięknie się ten dom prezentuje..Ciekawe hm wole parterówki..Czy dałoby sie to jakoś do parterówki dopasować?

• 1 month later...
Gość Patryk
Napisano

Dzień dobry, piękny dom . Będę bardzo wdzięczny za przesłanie dokumentów,rzutów z wymiarami oraz kosztorysu. na 1patrykcichocki@gmail.com Z góry dziękuje

Napisano

Dzień dobry, piękny dom . Będę bardzo wdzięczny za przesłanie dokumentów,rzutów z wymiarami oraz kosztorysu. na 1patrykcichocki@gmail.com Z góry dziękuje

Witam

MRysunki prześlemy w dniu dzisiejszym.

Na wyceny kosztorysowe trzeba jeszcze poczekać – dopiero zlecamy ich opracowanie.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Martyna
Napisano

Dzień dobry, jeśli to moliwe poproszę o szczegółowy kosztorys (jeśli jest już dostępny ) oraz dokładne wymiary. Mój e-mail martynaoperchal@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, jeśli to moliwe poproszę o szczegółowy kosztorys (jeśli jest już dostępny ) oraz dokładne wymiary. Mój e-mail martynaoperchal@gmail.com Pozdrawiam

Witam. Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym, kosztorysy nie są jeszcze dostępne. Pozdrawiam.

• 1 month later...
Napisano

witam, czy mogłabym prosić o kosztorys oraz dokladne wymiary domu i pomieszczeń :) I czy jest juz dostepna dokumentacja wersji z dwustanowiskowym garażem?

agnieszkagryska@op.pl

Napisano

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Projekt Melisa Mała II jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy.

Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Gość Ewa
Napisano

Dzień dobry, bardzo ładny dom. Proszę o przesłanie dokumentów, rzutów z wymiarami oraz kosztorysu na effek1@wp.pl

Dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam! Czy pod schodami prowadzącymi na poddasze przewidziane jest zamknięte pomieszczenie czy stanowi część holu? Czy można wydzielić tam pomieszczenie np na pralnię? Pozdrawiam

Napisano

Witam! Czy pod schodami prowadzącymi na poddasze przewidziane jest zamknięte pomieszczenie czy stanowi część holu? Czy można wydzielić tam pomieszczenie np na pralnię? Pozdrawiam

Witam

W projekcie Melisa Mała pod schodami nie zostało wydzielone pomieszczenie, jest to przestrzeń otwarta. Można wydzielić tam przestrzeń na potrzeby pralni. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Wybrany przez Państwa architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Gość Mirosław
Napisano

Dzień dobry, bardzo ładny dom. Proszę o przesłanie dokumentów, rzutów z wymiarami oraz kosztorysu na m.majdzinski@o2.pl

Dziękuję i pozdrawiam.

• 1 month later...
Napisano
Witam, myślę że może to być nasz "dom marzeń" :) Proszę o przesłanie dokumentów, kosztorysu i rzutów z wymiarami na sstonar@gmail.com Proszę również o informacje czy projekt ten może być zrealizowany w technologi tzw "szkieletu ciężkiego" i czy firma Wolf System Sp. z o.o. do której kierowane są formularze z Waszej strony faktycznie je dostaje ponieważ od 2 miesięcy nie mam odpowiedzi. Dziękuję i pozdrawiam.
Napisano
W dniu 1.09.2018 o 19:46, Gość Wojtek napisał:

Witam, myślę że może to być nasz "dom marzeń" :) Proszę o przesłanie dokumentów, kosztorysu i rzutów z wymiarami na sstonar@gmail.com Proszę również o informacje czy projekt ten może być zrealizowany w technologi tzw "szkieletu ciężkiego" i czy firma Wolf System Sp. z o.o. do której kierowane są formularze z Waszej strony faktycznie je dostaje ponieważ od 2 miesięcy nie mam odpowiedzi. Dziękuję i pozdrawiam.

Witam
Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Jeśli nie otrzymał Pan odpowiedzi na zapytanie skierowane przez naszą stronę www do firmy Wolf System - proszę o bezpośredni kontakt:

Dział Sprzedaży Domów Gotowych
tel. +48 32  605 37 00
e-mail: mail@wolfsystem.pl

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano
Witam. Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na fu.pawelnowaczyk@wp.pl. Pozdrawiam
Napisano
10 godzin temu, Gość Paweł napisał:

Witam. Jestem zainteresowany powyższym projektem. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów dotyczących projektu na fu.pawelnowaczyk@wp.pl. Pozdrawiam

Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam.

Napisano
2 godziny temu, Gość DAria napisał:

Witam. Czy jest możliwość utworzenia powierzchni nad garażem na np. suszarnie itp.?

Dzień dobry,

W projekcie przewidziano miejsce nad podcieniem przy wejściu do budynku, które może być przeznaczone do przechowywania. Może ono być dostępne z przestrzeni garażu, ale nie z części mieszkalnej budynku. 

Chcąc doprojektować suszarnię konieczne byłoby podniesienie dachu nad garażem oraz doprojektowanie przejścia z garderoby lub pokoju na poddaszu, ewentualnie schodów w garażu.

Dodatkowo konieczne będzie doprojektowanie wentylacji w tym pomieszczeniu. Konieczne będzie również doprojektowanie stropu nad garażem.

Podniesienie dachu wpłynie  znacząco na wygląd budynku, zaburzy jego proporcje dlatego odradzam takie rozwiązanie.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano
Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie innych dostępnych dodatkowych materiałów do projektu. Jest możliwość doprojektowania ogrzewania podlogowego? maciej.jakubas@o2.pl pozdrawiam