Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, Gość Moby Dick napisał:

Czy powstanie wersja z garażem? ewentualnie, czy można doprojektować?Może coś w stylu ,jak w projekcie Alex?

Dzień dobry,

można doprojektować garaż do projektu. Są dwa sposoby wprowadzania zmian: poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Mateusz
Posted

Dzień dobry

Czy jest ktoś na etapie wykończenia tego projektu? Jestem obecnie przy stanie surowym zamkniętym i chętnie konsultował bym kilka kwestii. Sam też służę pomocą jeśli ktoś dopiero zaczyna. mmarki@wp.pl 

• 2 months later...
Guest Marcin
Posted

Jeśli to możliwe to również proszę o wysłanie na maila wyceny i dodatkowych informacji o projekcie, jestem zainteresowany właśnie tym domem, pozdrawiam

marcincarbol@gmail.com

Posted
W dniu 19.08.2020 o 20:02, Gość Marcin napisał:

Jeśli to możliwe to również proszę o wysłanie na maila wyceny i dodatkowych informacji o projekcie, jestem zainteresowany właśnie tym domem, pozdrawiam

marcincarbol@gmail.com

Dzień dobry,

wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted

Witam,

Proszę  o wycenę i dokładniejszy projekt bartoszpiechocki@fesko.pl

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dobry wieczór, 

interesuje mnie ten projekt ale w wersji szkieletowej. Czy macie taką wersje projektu? Jeśli nie to jaki byłby koszt?

dodatkowo prosiłbym o przesłanie rysunków szczegółowych speleofan@wp.pl

dziękuję

Posted
11 godzin temu, Gość Tomasz napisał:

Dobry wieczór, 

interesuje mnie ten projekt ale w wersji szkieletowej. Czy macie taką wersje projektu? Jeśli nie to jaki byłby koszt?

dodatkowo prosiłbym o przesłanie rysunków szczegółowych speleofan@wp.pl

dziękuję

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Można zmienić technologię budowy na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Jaka jest wysokość pomieszczeń na dolnej kondygnacji? Czy mogą państwo udostępnić projekt z konkretnymi wymiarami pomieszczeń?

Posted
12 godzin temu, Gość Kuba napisał:

Jaka jest wysokość pomieszczeń na dolnej kondygnacji? Czy mogą państwo udostępnić projekt z konkretnymi wymiarami pomieszczeń?

Dzień dobry,

wysokość parteru w świetle wynosi 260 cm. Proszę podać adres e-mail celem wysłania materiałów.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Witam,

Proszę o przeslanie rysunków szczegółowych do projektu na adres: pasnikkatarzyna@gmail.com 

• 2 weeks later...
Posted

Witam,

Proszę  o wycenę i dokładniejszy projekt: conrath@tlen.pl

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Piotr
Posted

Dzień dobry,

Proszę o przesłanie dodatkowych/szczegółowych informacji na maila: piotrpaczynski80@gmail.com

Pozdrawiam

Posted
13 godzin temu, Gość Piotr napisał:

Dzień dobry,

Proszę o przesłanie dodatkowych/szczegółowych informacji na maila: piotrpaczynski80@gmail.com

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. 

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Alyson
Posted

Witam, Proszę o przeslanie rysunków szczegółowych do projektu na adres: p.dobrzynska@onet.pl

• 3 months later...
Guest Justyna
Posted

Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych pomieszczeń oraz kosztorysu na mój e-mail: justynaczarny84@gmail.com. Dziękuję.

Posted
21 godzin temu, Gość Justyna napisał:

Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych pomieszczeń oraz kosztorysu na mój e-mail: justynaczarny84@gmail.com. Dziękuję.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted

Witam. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych?

Pozdrawiam serdecznie