Dobre Domy Posted May 16, 2020 Report Posted May 16, 2020 18 godzin temu, Gość Kasia_p napisał: Dzień Dobry Jestem zainteresowana projektem - proszę o wysyłkę dostępnych darmowych materiałów na jego temat piotrowska.k88@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 16, 2020 Report Posted May 16, 2020 53 minuty temu, Gość Alicja napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie materiałów szczegółowych na maila alicjasadowska@o2.pl Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Maciej Posted May 23, 2020 Report Posted May 23, 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem - proszę o wysyłkę dostępnych darmowych materiałów na jego temat na maila wiatr0k@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 24, 2020 Report Posted May 24, 2020 18 godzin temu, Gość Maciej napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem - proszę o wysyłkę dostępnych darmowych materiałów na jego temat na maila wiatr0k@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Ania Gość Posted June 6, 2020 Report Posted June 6, 2020 Dzień Dobry Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na adres e-mail: anna_zurkiewicz@o2.pl. pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 6, 2020 Report Posted June 6, 2020 2 godziny temu, Gość Ania Gość napisał: Dzień Dobry Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na adres e-mail: anna_zurkiewicz@o2.pl. pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Marco Posted June 20, 2020 Report Posted June 20, 2020 Witam. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na h4rm4n@o2.pl Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted June 21, 2020 Report Posted June 21, 2020 20 godzin temu, Gość Marco napisał: Witam. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na h4rm4n@o2.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted July 16, 2020 Report Posted July 16, 2020 Szanowni Państwo, Czy można prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących tego projektu na adres: papajas@poczta.onet.pl Pozdrawiam Łukasz Quote
Dobre Domy Posted July 16, 2020 Report Posted July 16, 2020 4 minuty temu, Gość Łukasz napisał: Szanowni Państwo, Czy można prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących tego projektu na adres: papajas@poczta.onet.pl Pozdrawiam Łukasz Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Joanna Posted July 21, 2020 Report Posted July 21, 2020 Dzień Dobry Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na adres e-mail: jkropiewnicka86@gmail.com Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted July 22, 2020 Report Posted July 22, 2020 21 godzin temu, Gość Joanna napisał: Dzień Dobry Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na adres e-mail: jkropiewnicka86@gmail.com Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Ametyst Posted July 29, 2020 Report Posted July 29, 2020 Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienie materiałów i podstawowych kosztów budowy Ametystu II, na adres: www.sisi@wp.pl. pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted July 30, 2020 Report Posted July 30, 2020 17 godzin temu, Gość Ametyst napisał: Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienie materiałów i podstawowych kosztów budowy Ametystu II, na adres: www.sisi@wp.pl. pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 Wit= Jestem zainteresowany projektem tego do,u. Prosił bym o przesłanie wszystkich dodatkowych informacji na temat tego domu na podany adres email - kulikmich@gmail.com Czy jest możliwość zmiany ustawień pomieszczeń?? Quote
Dobre Domy Posted August 16, 2020 Report Posted August 16, 2020 W dniu 15.08.2020 o 10:24, Gość Michał napisał: Wit= Jestem zainteresowany projektem tego do,u. Prosił bym o przesłanie wszystkich dodatkowych informacji na temat tego domu na podany adres email - kulikmich@gmail.com Czy jest możliwość zmiany ustawień pomieszczeń?? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. U nas w Pracowni przed zakupem projektu lub na etapie adaptacji. Pozdrawiam Quote
Guest MBa Posted August 20, 2020 Report Posted August 20, 2020 Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem tego domu można prosić o podesłanie materiałów dotyczących domu, mateusz0bartos@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 21, 2020 Report Posted August 21, 2020 20 godzin temu, Gość MBa napisał: Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem tego domu można prosić o podesłanie materiałów dotyczących domu, mateusz0bartos@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest dziadeksteve Posted September 27, 2020 Report Posted September 27, 2020 Witam Czy mozna jest mozliwa budowa tego domu technologiá szkieletowa ? Quote
Dobre Domy Posted September 28, 2020 Report Posted September 28, 2020 9 godzin temu, Gość dziadeksteve napisał: Witam Czy mozna jest mozliwa budowa tego domu technologiá szkieletowa ? Dzień dobry, Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam Quote
Guest Ania Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Proszę o przesłanie materiałów na maila: zaba_6@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 4 godziny temu, Gość Ania napisał: Proszę o przesłanie materiałów na maila: zaba_6@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Piotrek Posted November 7, 2020 Report Posted November 7, 2020 Prosze przeszlac darmowe materialy na maila piotrrzadkowski@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted November 8, 2020 Report Posted November 8, 2020 22 godziny temu, Gość Piotrek napisał: Prosze przeszlac darmowe materialy na maila piotrrzadkowski@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Sylwester Posted January 9, 2021 Report Posted January 9, 2021 Dzień dobry, czy mogę otrzymać rzuty i kosztorys do stanu surowego zamkniętego? jarema.sylwester@gmail.com Quote
Recommended Posts