Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Emilia Mała II

Redaktor
 Share

Recommended Posts

Guest Łukasz
4 godziny temu, Gość Łukasz napisał: Witam, bardzo prosze o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres pawlik0601@gmai.com pozdrawiam
Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

Witam. Niestety na maila nie otrzymałem żadnych materiałów. Bardzo proszę o ponowne przesłanie. Pozdrawiam

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

10 godzin temu, Gość Łukasz napisał:
Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

Witam. Niestety na maila nie otrzymałem żadnych materiałów. Bardzo proszę o ponowne przesłanie. Pozdrawiam

Dzień dobry, podany adres mailowy jest błędny. Materiały zostały wysłane ponownie na adres pawlik0601@gmail.com.

Pozdrawiam.

Guest Robert
Witam serdecznie proszę mi powiedzieć z kąd bierzecie kosztorys metodą gospodarczą bo ceny a w tym kosztorysie sa jakby wzięte ze środkowej wsi gdzies w polsce i toar na wybrakowaniu np brama kosztuje 4500 a mi kazdy wycenia ja na 8000 a o oknach już nie wspomne w okno plascie jak bylem to mnie smiechem zabili za takie ceny. Dom buduje od wrzesnia 2018 a jestem juz na etapie dachu w 2019 roku . Możecie to Państwo jakoś wyjasnić , żeby innych ludzi nie pakować w mine.

24 minuty temu, Gość Robert napisał:

Witam serdecznie proszę mi powiedzieć z kąd bierzecie kosztorys metodą gospodarczą bo ceny a w tym kosztorysie sa jakby wzięte ze środkowej wsi gdzies w polsce i toar na wybrakowaniu np brama kosztuje 4500 a mi kazdy wycenia ja na 8000 a o oknach już nie wspomne w okno plascie jak bylem to mnie smiechem zabili za takie ceny. Dom buduje od wrzesnia 2018 a jestem juz na etapie dachu w 2019 roku . Możecie to Państwo jakoś wyjasnić , żeby innych ludzi nie pakować w mine.

Dzień dobry, kosztorys był opracowany w IV kwartale 2017 roku i był aktualny na dzień zakupu projektu. Przez ten okres ceny za materiały wzrosły.

Pozdrawiam

Guest Kasia

Dzień dobry, 

będę wdzięczna za przesłanie bardziej szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu na adres plutakat@gmail.com.

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Witam, czy istnieje wersja tego projektu ze stropem monolitycznym? Właśnie jestem na etapie rozpoczynania budowy i chciałbym zastąpić strop teriva stropem monolitycznym i potrzebne są mi odpowiednie rzuty. Jeśli istnieje taka wersja to poproszę o na siwy0493@wp.pl

11 godzin temu, Gość Siwy napisał:

Witam, czy istnieje wersja tego projektu ze stropem monolitycznym? Właśnie jestem na etapie rozpoczynania budowy i chciałbym zastąpić strop teriva stropem monolitycznym i potrzebne są mi odpowiednie rzuty. Jeśli istnieje taka wersja to poproszę o na siwy0493@wp.pl

Dzień dobry,

tego typu zmianę na tym etapie powinien wprowadzić kierownik budowy. Strop ten powinien zostać zaprojektowany przez uprawnionego projektanta.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Gość Bartek

Witam jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres barteklesniak178@gmail.com

Guest Radek

Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych projektu w wersji odbicia lustrzane go? Mail to radoslawsadoch@gmail.com 

Z góry dziękuję i pozdrawiam. 

• 2 months later...