Guest Rafał Posted March 19, 2017 Report Share Posted March 19, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie charakterystyki eneregetycznej dla domu w technologii szkieletowej, zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres e-mail: pepsiii@o2.pl Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie charakterystyki eneregetycznej dla domu w technologii szkieletowej, zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres e-mail: pepsiii@o2.pl Pozdrawiam serdecznie. Witam Dla domu Emilia Mała II posiadamy materiały dla wersji tradycyjnej murowanej. Nie projektujemy w szkielecie. Jeśli nadal Panią interesują materiały - proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kazimierz Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Dzień dobry. Czy piwnica jest możliwa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Dzień dobry. Czy piwnica jest możliwa? Witam Budynek można podpiwniczyć na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 Witam, czy mogę prosić o przesłanie wymiarowanych rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres pawlakmarcin@op.pl? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 12, 2017 Report Share Posted April 12, 2017 Witam, czy mogę prosić o przesłanie wymiarowanych rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres pawlakmarcin@op.pl? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Dobry wieczór. Prosiłbym o przesłanie całej dostępnej dokumentacji dla projektu Emilia Mała II na adres: agneshal@interia.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 Dobry wieczór. Prosiłbym o przesłanie całej dostępnej dokumentacji dla projektu Emilia Mała II na adres: agneshal@interia.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Roman Posted April 30, 2017 Report Share Posted April 30, 2017 Witam,Proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji technicznej wraz z kosztorysem na adres joannairomanstachurscy@gmail.comCzy jest możliwość zwiększenia wysokości ściany kolankowej do 1.4m-? Dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 30, 2017 Report Share Posted April 30, 2017 Witam, Proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji technicznej wraz z kosztorysem na adres joannairomanstachurscy@gmail.com Czy jest możliwość zwiększenia wysokości ściany kolankowej do 1.4m-? Dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jarek Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Witam! Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów tego projektu?adres yaroo.cz@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Witam! Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów tego projektu?adres yaroo.cz@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piotr Posted May 25, 2017 Report Share Posted May 25, 2017 Witam, czy mógłbym prosic o przesłanie dostepnych materiałów, rzutów i przekrojow na temat projektu Emilia Mała II na adres: piotrhec@gmail.com Dziekuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 Witam, czy mógłbym prosic o przesłanie dostepnych materiałów, rzutów i przekrojow na temat projektu Emilia Mała II na adres: piotrhec@gmail.com Dziekuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrycja Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 Witam W jakim kolorze są okna ścienne w projekcie Emilia mała II . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 Witam W jakim kolorze są okna ścienne w projekcie Emilia mała II . Pozdrawiam Witam Stolarka okienna jest w kolorze jasny brąz. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mirosław Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Dzień Dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu. W związku z tym bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres kannia1@wp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Dzień Dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu. W związku z tym bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres kannia1@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Emilia Mała 2 lub Emilia 2G, w związku z tym bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów projektów na adres andzik1985@autograf.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Emilia Mała 2 lub Emilia 2G, w związku z tym bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów projektów na adres andzik1985@autograf.pl Pozdrawiam Witam Materiały dla projektu Emilia Mała II prześlemy w dniu dzisiejszym. Projekt Emilia 2G powinien być gotowy na koniec tego tygodnia - wówczas będziemy mogli przesłać do niego rysunki oraz zlecić opracowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Darek Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Dzień Dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektów Emilia Mała II lub Emilia 2G. W związku z tym bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektów na adres dariusz.wiela@gmail.com Z góry bardzo dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Dzień Dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektów Emilia Mała II lub Emilia 2G. W związku z tym bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektów na adres dariusz.wiela@gmail.com Z góry bardzo dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz D Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Dzień dobry. Szanowni Państwo podobnie jak piszący wyżej również jestem zainteresowany projektem Emilia Mała II lub Emilia 2G. Byłem już zdecydowany na Dom w Wisteriach (od konkurencji) ale Emilia spodobała nam się bardziej. Generalnie chodzi o wersje z garażem na 2 auta. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie informacji na temat kosztów itd. na maila walajd@o2.pl Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Dzień dobry. Szanowni Państwo podobnie jak piszący wyżej również jestem zainteresowany projektem Emilia Mała II lub Emilia 2G. Byłem już zdecydowany na Dom w Wisteriach (od konkurencji) ale Emilia spodobała nam się bardziej. Generalnie chodzi o wersje z garażem na 2 auta. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie informacji na temat kosztów itd. na maila walajd@o2.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrycja Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Witam Czym są wykończone filary i kominy ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts