Guest Paulina i Damian Posted January 20, 2017 Report Posted January 20, 2017 Witam. Podielismy decyzje co do projektu emilia mala. Wykonawce juz mamy zaliczka poszla , jestesmy na etapie adaptacji i pomalutku rozgladamy sie za materialami. Co do zmian postanowilismy zrezygnowac z balkonu, u gory zamiast malej lazienki zrobic pralnie, powiekszyc kotlownie rezygnujac z wneki z tylu. pozdr Quote
Guest Koleta Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 Dzień dobry, mnie również zainteresował ten projekt, proszę więc o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres caen@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 Dzień dobry, mnie również zainteresował ten projekt, proszę więc o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres caen@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Andrzej Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Dzień dobry, mnie również zainteresował ten projekt, proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres rakol84@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Dzień dobry, mnie również zainteresował ten projekt, proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres rakol84@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Andrew Posted January 30, 2017 Report Posted January 30, 2017 Ktoś buduje ten dom w mazowieckim? Quote
Guest zib Posted January 30, 2017 Report Posted January 30, 2017 Jaka jest wysokość ścianki kolankowej? Czy można uzyskać więcej informacji np dokładniejsze wymiary dla tego projektu ? Mój adres mailowy zib_82@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 Jaka jest wysokość ścianki kolankowej? Czy można uzyskać więcej informacji np dokładniejsze wymiary dla tego projektu ? Mój adres mailowy zib_82@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Ścianka kolankowa wysoka jest na 69cm. Pozdrawiam Quote
Guest Anna Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie większej ilości informacji na temat tego projektu na adres anna.lech87@gmail.com, jestem zainteresowana tym projektem Quote
Dobre Domy Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie większej ilości informacji na temat tego projektu na adres anna.lech87@gmail.com, jestem zainteresowana tym projektem Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz wizualizację wnętrza na adres anna.lech87@gmail.com ,Jestem zainteresowana zakupem tego projektu . Quote
Dobre Domy Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz wizualizację wnętrza na adres anna.lech87@gmail.com ,Jestem zainteresowana zakupem tego projektu . Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe dotyczące projektu. Wszystkie dostępne wizualizacje są umieszczone na stronie internetowej. Pozdrawiam! Quote
Guest Iwona Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 Witam,czy buduje ktoś dom według tego projektu w województwie małopolskim lub śląskim? Quote
Guest WMelektro Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Witam proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów , wysokość ścian kolankowych na adres wmelektro@jasna.tarnow.pl ,Jestem zainteresowany zakupem projektu . Quote
Dobre Domy Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Witam proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów , wysokość ścian kolankowych na adres wmelektro@jasna.tarnow.pl ,Jestem zainteresowany zakupem projektu . Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Iwona i Andrzej Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Witam, czy rezygnacja z wnęki za kotłownia jest zmianą istotną czy nie? Z jakimi kosztami wiąże się taka zmiana. Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote
Dobre Domy Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Witam, czy rezygnacja z wnęki za kotłownia jest zmianą istotną czy nie? Z jakimi kosztami wiąże się taka zmiana. Z góry dziękuję za odpowiedź. Witam Z kotłowni za garażem można zrezygnować na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na realizację takiej zmiany. Co do kosztów jej wprowadzenia - należy rozmawiać z architektem, który będzie zmianą nanosił na dokumentację. Pozdrawiam Quote
Guest Aneta Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Witam proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów , wysokość ścian kolankowych na adres anetatek@o2.pl ,Jestem zainteresowana zakupem projektu Quote
Dobre Domy Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Witam proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów , wysokość ścian kolankowych na adres anetatek@o2.pl ,Jestem zainteresowana zakupem projektu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted February 27, 2017 Report Posted February 27, 2017 Witam, Bardzo ładny projekt.Czy mógłbym również poprosić o przesłanie szczegółów na maila? michalek00@poczta.fm Czy istnieje możliwość dostosowania do własnych potrzeb góry domu? Chciałbym połączyć całą północną część poddasza. (Pokój+łazienka+garderoba+sypialnia) - przesunąć łazienkę i zrobić ją zamiast pokoju oraz garderobę przesunąć na miejsce aktualnej łazienki, a sypialnię powiększyć o aktualną garderobę i usunąć ściankę pomiędzy sypialnią a garderobą? Jak wygląda sprawa kosztów takich przeróbek? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 28, 2017 Report Posted February 28, 2017 Witam, Bardzo ładny projekt.Czy mógłbym również poprosić o przesłanie szczegółów na maila? michalek00@poczta.fm Czy istnieje możliwość dostosowania do własnych potrzeb góry domu? Chciałbym połączyć całą północną część poddasza. (Pokój+łazienka+garderoba+sypialnia) - przesunąć łazienkę i zrobić ją zamiast pokoju oraz garderobę przesunąć na miejsce aktualnej łazienki, a sypialnię powiększyć o aktualną garderobę i usunąć ściankę pomiędzy sypialnią a garderobą? Jak wygląda sprawa kosztów takich przeróbek? Pozdrawiam Witam. Materiały oraz odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym na maila. Pozdrawiam. Quote
Guest magda Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz wizualizację wnętrza na adres m.gawlik@op.pl,Jestem zainteresowana zakupem tego projektu .dziękuję Quote
Dobre Domy Posted March 6, 2017 Report Posted March 6, 2017 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz wizualizację wnętrza na adres m.gawlik@op.pl,Jestem zainteresowana zakupem tego projektu .dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 Witam, jestesm zainteresowana projektem powyzej. Prosze o przeslanie wizualizacji wnetrz oraz zwymiarowanych rzutow i przekrojow. Czy istnieje mozliwosc zmiany zabudowy gory domu? Prosze o informacje na maila; kat.kolaska@gmial.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 Witam, jestesm zainteresowana projektem powyzej. Prosze o przeslanie wizualizacji wnetrz oraz zwymiarowanych rzutow i przekrojow. Czy istnieje mozliwosc zmiany zabudowy gory domu? Prosze o informacje na maila; kat.kolaska@gmial.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany dotyczące aranżacji poddasza można wprowadzić na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts