Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 326
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz kosztorysu o ile jest dostępny. Adres: arti100@poczta.onet.pl

Dziękuje i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz kosztorysu o ile jest dostępny. Adres: arti100@poczta.onet.pl Dziękuje i pozdrawiam.

Dzień dobry,

prześlę na wskazany adres rysunki szczegółowe dla projektu Emilia Mała. Kosztorys jeszcze nie jest gotowy, gdy tylko będzie dostępny, to uzupełnimy tabelkę z kosztami budowy na stronie www.

Pozdrawiam!

Napisano

Witam. Również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków dla projektu Emilia Mała na adres: asia.000.jr@gmail.com

Pozdrawiam.

Napisano

Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu Emilia Mała na adres pleskacz.asia@gmail.com ? Serdecznie z góry dziękuję.

Napisano

Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu Emilia Mała na adres pleskacz.asia@gmail.com ? Serdecznie z góry dziękuję.
Dzień dobry, przesyłam rysunki na wskazany adres. Pozdrawiam!

Przykro mi,ale do chwili obecnej nie dostałam od państwa wiadomości z rysunkami, być może wystąpił jakiś błąd. Czy mogę prosić o ponowne przesłanie na wskazany adres? Dziękuję serdecznie.

Napisano

Przykro mi,ale do chwili obecnej nie dostałam od państwa wiadomości z rysunkami, być może wystąpił jakiś błąd. Czy mogę prosić o ponowne przesłanie na wskazany adres? Dziękuję serdecznie.

Witam,

rysunki przesłałam na wskazany adres,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam! Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów tego projektu? Adres : pawel_g2509@wp.pl

Dziękuje i pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Gość Agnieszka
Napisano

Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu Emilia Mała na adres agnieszka.pawlowska@vip.onet.pl

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Dzień dobry! Czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekroju projektu Emilia Mała na adres mailowy tusonica@wp.pl ? Z góry dziękuję. 

Napisano

Dzień dobry!

Jeżeli jest taka możliwość to proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów projektu Emilia Mała. Mój adres mailowy: zbyszekalexas@wp.pl.

Z góry dziękuję.

Napisano

Witam. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała na adres mailowy stefania.stefcia@gmail.com?

Dziękuje i pozdrawiam.

Napisano

Witam! Czy mógłbym również prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała na adres mailowy spoonwork@o2.pl?

Dziękuję!

• 2 weeks later...
Gość Bogdan
Napisano

Dzień dobry. Bardzo proszę o wysłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów Emilia Mała II( z garażem II stanowiskowym), ewentualnie innych rzeczy dotyczących tego projektu ,które Państwo posiadacie a nie są dostępne na stronie. bogpaj84@gmail.com. Serdecznie pozdrawiam,

Gość Łukasz
Napisano

Witam! Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała na adres mailowy lukasz.miszczuk@gmail.com. Będę wdzięczny za "solidne" rysunki w *.dwg

Pozdrawiam