Guest Jozek Posted August 6, 2017 Report Posted August 6, 2017 Witam! Jak poprzednicy proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała na adres mailowy: joze14@wp.pl Pozdrawiam.Dziękuję! Quote
Dobre Domy Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Witam! Jak poprzednicy proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała na adres mailowy: joze14@wp.pl Pozdrawiam. Dziękuję! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Iwona Posted August 19, 2017 Report Posted August 19, 2017 Witam. Podobnie jak poprzednicy proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji dot. projektu Emilia Mała, tj.: zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres iwa.s@interia.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Witam. Podobnie jak poprzednicy proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji dot. projektu Emilia Mała, tj.: zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres iwa.s@interia.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest M M Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Dzień dobry , poproszę również o przesłanie zwymiarowanych rzutów projektu Emilia mała na adres matysik53@gmail.com.Oraz mam pytanie czy w tym projekcie znajduje się strych? Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 Dzień dobry , poproszę również o przesłanie zwymiarowanych rzutów projektu Emilia mała na adres matysik53@gmail.com.Oraz mam pytanie czy w tym projekcie znajduje się strych? Dziękuję i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Projekt nie przewiduje strychu nad poddaszem (wysokość jest zbyt mała żeby dało się tą przestrzeń użytkować). Pozdrawiam Quote
Guest Zdzisiek Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 Ta cena 2688zł to jest ceną po promocji czy przed Quote
Dobre Domy Posted September 20, 2017 Report Posted September 20, 2017 Ta cena 2688zł to jest ceną po promocji czy przed Witam Jest to regularna cena projektu. Zachęcam do zaglądania na naszą stronę www - być może jeszcze w tym tygodniu przygotujemy dla Państwa niespodziankę cenową Pozdrawiam Quote
Guest Fryderyk Posted October 4, 2017 Report Posted October 4, 2017 Witam. Proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała lustrzane odbicie na adres fryderykwronski@interia.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 Witam. Proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała lustrzane odbicie na adres fryderykwronski@interia.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Zbigniew Posted October 8, 2017 Report Posted October 8, 2017 Witam. Proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała lustrzane odbicie na adres z.przybyszek@vp.pl Pytanie czy istnieje możliwość przeniesienia toalety na piętrze na miejsce pokoju 10.8 (nad kuchnię)? Quote
Dobre Domy Posted October 9, 2017 Report Posted October 9, 2017 Witam. Proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała lustrzane odbicie na adres z.przybyszek@vp.pl Pytanie czy istnieje możliwość przeniesienia toalety na piętrze na miejsce pokoju 10.8 (nad kuchnię)? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zaproponowane zmiany można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji – nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Quote
Guest Magdalena Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała lustrzane odbicie na adres m.dziendziel@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała lustrzane odbicie na adres m.dziendziel@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Ola Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Witam! Czy mogłabym również prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz kosztorysu projektu Emilia Mała na adres mailowy aleksandranarloch@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Witam! Czy mogłabym również prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz kosztorysu projektu Emilia Mała na adres mailowy aleksandranarloch@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Monika Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 Witam, czy jest możliwość wysyłki w formie pdf rzutów parteru i poddasza dla Emilia Mała II lustro na adres monkafasolka@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted October 22, 2017 Report Posted October 22, 2017 Witam, czy jest możliwość wysyłki w formie pdf rzutów parteru i poddasza dla Emilia Mała II lustro na adres monkafasolka@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Kamila Posted October 24, 2017 Report Posted October 24, 2017 Witam, proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji (szczegółowe rzuty itp) i kosztorysu na adres mail kambar92@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 25, 2017 Report Posted October 25, 2017 Witam, proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji (szczegółowe rzuty itp) i kosztorysu na adres mail kambar92@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Asia Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: asiusia31@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: asiusia31@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Iwona Marchewa Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: iwona9203@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: iwona9203@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu, proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorysu na adres mailowy: lukaszstachnio@o2.pl Dziękuje Pozdrawiam Quote
Recommended Posts