Guest Milena Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 Witam jestem zainteresowana projektem, jest śliczny mogę prosić o przesłanie wizualizacji wnętrz oraz kosztorys, i czy możliwe są zmiany na poddaszu? milenkag@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted March 10, 2017 Report Posted March 10, 2017 Witam jestem zainteresowana projektem, jest śliczny mogę prosić o przesłanie wizualizacji wnętrz oraz kosztorys, i czy możliwe są zmiany na poddaszu? milenkag@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmian dotyczących organizacji poddasza można dokonać na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz wizualizację wnętrza na adres m.gawlik@op.pl,Jestem zainteresowana zakupem tego projektu .dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam,w dalszym ciagu nie otrzymalam od Panstwa wiadomosci.kat.kolaska@gmail.compozdrawiamKasia Quote
Dobre Domy Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Witam, w dalszym ciagu nie otrzymalam od Panstwa wiadomosci. kat.kolaska@gmail.com pozdrawiam Kasia Witam Materiały zostały przesłane w dniu 06.03.17r na adres mailowy m.gawlik@op.pl Dzisiaj zostaną ponownie wysłane na adres kat.kolaska@gmail.com . Pozdrawiam Quote
Guest Krzysztof Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Witam Uprzejmie proszę o przesłanie zwymiarowanego rzutu oraz przekrojów. Jestem bardzo zainteresowany projektem Emilia Mała Lustro. Bardzo proszę o podesłanie na maila: krzysztoff.krol@gmail.com pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 15, 2017 Report Posted March 15, 2017 Witam Uprzejmie proszę o przesłanie zwymiarowanego rzutu oraz przekrojów. Jestem bardzo zainteresowany projektem Emilia Mała Lustro. Bardzo proszę o podesłanie na maila: krzysztoff.krol@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marta Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem jednak nie otrzymałam odpowiedzi na dwie wiadomości. Proszę o przeslanie zwymiarowanych rzutow oraz kosztorys na adres: martabujel@gmail.com . Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem jednak nie otrzymałam odpowiedzi na dwie wiadomości. Proszę o przeslanie zwymiarowanych rzutow oraz kosztorys na adres: martabujel@gmail.com . Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest krystian Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Witam! Jestem zainteresowany projektem Proszę o przeslanie zwymiarowanych rzutow oraz kosztorys na adres: kontakt.elvolt@wp.pl. Pozdrawiam Quote
Guest Michal Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Witam Uprzejmie proszę o przesłanie zwymiarowanego rzutu oraz przekrojów. Jestem zainteresowany projektem Emilia Mała. Bardzo proszę o podesłanie na maila: mpiasekk@gmail.com pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Witam! Jestem zainteresowany projektem Proszę o przeslanie zwymiarowanych rzutow oraz kosztorys na adres: kontakt.elvolt@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 26, 2017 Report Posted March 26, 2017 Witam Uprzejmie proszę o przesłanie zwymiarowanego rzutu oraz przekrojów. Jestem zainteresowany projektem Emilia Mała. Bardzo proszę o podesłanie na maila: mpiasekk@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Monika Posted March 29, 2017 Report Posted March 29, 2017 Dzień dobry!Proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji dla tego projektu na adres monika.kaczmarzyk8891@gmail.comPozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Dzień dobry! Proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji dla tego projektu na adres monika.kaczmarzyk8891@gmail.com Pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest ola Posted March 31, 2017 Report Posted March 31, 2017 Witam. Bardzo ładny domek, czy ktoś już buduje? Quote
Guest Adam Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 Witam! Jestem zainteresowany w/w projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów oraz zestawienie powierzchni przegród na adres adidj2@wp.pl. Z góry dziękuje. Quote
Dobre Domy Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 Witam! Jestem zainteresowany w/w projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów oraz zestawienie powierzchni przegród na adres adidj2@wp.pl. Z góry dziękuje. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest asia Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Witam. Bardzo ładny domek, czy ktoś już buduje? Latem zaczynamy Quote
Guest Paulina Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Witam. Bardzo ładny domek, czy ktoś już buduje? Latem zaczynamy Witam, my też zaczynamy latem wprowadzacie jakieś zmiany?? Quote
Guest Tomek Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie dokumentacji szczegółowych na adres tziober11@o2.pl Dziękuję Quote
Guest Paulina Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Witam Asia my też zaczynamy budowę tego domu Wprowadzaliście jakieś zmiany ?? Quote
Dobre Domy Posted April 16, 2017 Report Posted April 16, 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie dokumentacji szczegółowych na adres tziober11@o2.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Quote
Guest fryderyk Posted April 18, 2017 Report Posted April 18, 2017 Witam, czy projekt Emilia Mala można budować w technologi szkieletowej jeżeli tak to czy są dostępne projekty w tej technologi. fryderykwronski@interia.eu Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 18, 2017 Report Posted April 18, 2017 Witam, czy projekt Emilia Mala można budować w technologi szkieletowej jeżeli tak to czy są dostępne projekty w tej technologi. fryderykwronski@interia.eu Pozdrawiam Witam. Wszystkie domy w naszej ofercie zostały zaprojektowane w technologii tradycyjnej murowanej. Zmiana technologii na szkieletową jest możliwa dla większości domów w ofercie. W obecnych czasach budową domów w technologii szkieletowej drewnianej/stalowej zajmują się wyspecjalizowane firmy, a stosowane przez nie rozwiązania różnią się miedzy sobą. Konieczne byłoby aby wybrana przez Pana firma opracowała projekt zamienny konstrukcji budynku. Warto skontaktować się z tego rodzaju firmą, w celu skonsultowania wyboru projektu i technicznych możliwości zmiany a także określenia szacunkowego kosztu budowy. Polecamy kontakt z firmą Wolf Haus, Pozdrawiam. Quote
Guest Łukasz Posted April 22, 2017 Report Posted April 22, 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie dokumentacji szczegółowych na adres lmlynarski1991@tlen.pl Dziękuję Quote
Recommended Posts