anette789 Posted August 31, 2019 Report Posted August 31, 2019 (edited) Dnia 2.10.2015 o 13:15, Redaktor napisał: Projekt domu Etna Szczegółowy opis projektu domu Etna znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/etna Zapraszamy do dyskusji! Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Czy jest możliwe udostępnienie rzutu naniesionymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz przekrojów? anette789@wp.pl Dziękuję Edited August 31, 2019 by anette789 Quote
Dobre Domy Posted August 31, 2019 Report Posted August 31, 2019 7 minut temu, anette789 napisał: Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Czy jest możliwe udostępnienie rzutu naniesionymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz przekrojów? anette789@wp.pl Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
anette789 Posted August 31, 2019 Report Posted August 31, 2019 1 godzinę temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Dziękuję bardzo. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Damian Posted December 15, 2019 Report Posted December 15, 2019 Witam, 1. Czy można prosić o rysunki z wymiarami? 2. Czy maja Państwo wizualizacje wnętrz? 3. Czy na rysunkach są wymiary powierzchni dachu? Zastanawiam się czy z tyłu domu będzie wystarczająca ilość powierzchni na panele fotowoltaiczne? Materiały proszę przesłać na adres: blade80@wp.pl Z poważaniem Damian Quote
Dobre Domy Posted December 16, 2019 Report Posted December 16, 2019 11 godzin temu, Gość Gość Damian napisał: Witam, 1. Czy można prosić o rysunki z wymiarami? 2. Czy maja Państwo wizualizacje wnętrz? 3. Czy na rysunkach są wymiary powierzchni dachu? Zastanawiam się czy z tyłu domu będzie wystarczająca ilość powierzchni na panele fotowoltaiczne? Materiały proszę przesłać na adres: blade80@wp.pl Z poważaniem Damian Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Niestety nie posiadamy wizualizacji wnętrz do tego projektu. Pozdrawiam Quote
Guest Gośka Posted April 18, 2020 Report Posted April 18, 2020 Dnia 23.08.2018 o 11:18, Gość Mariusz napisał: Witam, jestem w trakcie zakończenia budowy tego domu. Jak ktoś chce zobaczyć jakieś zdjęcia to mogę wysłać na maila. Czy mogę prosić zdjęcia że środka, kuchnia, salon i holl. mkwiatkowska_85@o2.pl Quote
Guest Gośka Posted April 18, 2020 Report Posted April 18, 2020 Dzień dobry. Czy mogę prosić o rysunki z wymiarami? mkwiatkowska_85@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted April 18, 2020 Report Posted April 18, 2020 6 godzin temu, Gość Gośka napisał: Dzień dobry. Czy mogę prosić o rysunki z wymiarami? mkwiatkowska_85@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Prośba o materiały Posted May 25, 2020 Report Posted May 25, 2020 Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie dodatkowych rysunków/materiałów na adres iga_2000@o2.pl? Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 25, 2020 Report Posted May 25, 2020 3 godziny temu, Gość Prośba o materiały napisał: Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie dodatkowych rysunków/materiałów na adres iga_2000@o2.pl? Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Sławek Posted September 22, 2020 Report Posted September 22, 2020 Czy nad salonem gdzie jest ta pustka może być zrobiony strop? Quote
Dobre Domy Posted September 23, 2020 Report Posted September 23, 2020 13 godzin temu, Gość Sławek napisał: Czy nad salonem gdzie jest ta pustka może być zrobiony strop? Dzień dobry, tego typu zmianę zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Quote
Marianka Posted December 27, 2020 Report Posted December 27, 2020 W dniu 28.01.2019 o 14:13, pbudyn napisał: Czy moge dostać zdjecia przedstawiające wygląd pustki nad pokojem dziennym pbudyn@op.pl Dzięki. Dzień dobry jestem zainteresowana tym projektem czy można prosić o przesłanie zdjęć z zewnątrz i wewnątrz domu na adres bozena.sikorowska@wp.pl Pozdrawiam. Quote
Marianka Posted December 27, 2020 Report Posted December 27, 2020 W dniu 11.02.2018 o 22:24, Gość x napisał: Zrobiliśmy identycznie i tez mamy odbicie lustrzane . My już dom zamknięty teraz prace w środku. Dzień dobry jestem zainteresowana tym projektem czy można poprosić o zdjęcia dachu z przodu i wnętrza kuchni i salonu na adres bozena.sikorowska@wp.pl Quote
Guest Jarosław Posted March 9, 2021 Report Posted March 9, 2021 Witam, Czy można prosić o rysunki z wymiarami? Czy na rysunkach są wymiary powierzchni dachu? Materiały proszę przesłać na adres: jaroslaw.jasinski@onet.pl Z poważaniem Jarosław Quote
Dobre Domy Posted March 10, 2021 Report Posted March 10, 2021 12 godzin temu, Gość Jarosław napisał: Witam, Czy można prosić o rysunki z wymiarami? Czy na rysunkach są wymiary powierzchni dachu? Materiały proszę przesłać na adres: jaroslaw.jasinski@onet.pl Z poważaniem Jarosław Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest zdjęcia z wykonania Posted June 14, 2021 Report Posted June 14, 2021 Dnia 23.08.2018 o 11:18, Gość Mariusz napisał: Witam, jestem w trakcie zakończenia budowy tego domu. Jak ktoś chce zobaczyć jakieś zdjęcia to mogę wysłać na maila. Dzień dobry, bardzo chętnie, poprosze o zdjecia na maila magdastepien@interia.pl serdecznie dziekuję Quote
Marianka Posted June 14, 2021 Report Posted June 14, 2021 7 godzin temu, Gość zdjęcia z wykonania napisał: Dzień dobry, bardzo chętnie, poprosze o zdjecia na maila magdastepien@interia.pl serdecznie dziekuję Dzień dobry, również poproszę o zdjęcia na maila bozena.sikorowska@wp.pl bardzo dziękuję Quote
Guest Aleksandra Posted April 11 Report Posted April 11 Dzień dobry. Prosze o przesłanie na e-mail kosztorys i rysunki. Bede ogromnie wdzięczna. email: ale.kli@o2.pl. Quote
Recommended Posts