Dobre Domy Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 Witam. Mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz kosztorys na adres krystian.jawor@gmail.com? Z góry dziękuję. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Arek Posted November 12, 2016 Report Posted November 12, 2016 Witam. Istnieje możliwość wydłużenia garażu o ok 0,5m nie zmieniając konstrukcji stropu, dachu (zmniejszenie okapu lub wydłużenie połaci) oraz położenia wewnętrznych ścian? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 12, 2016 Report Posted November 12, 2016 Witam. Istnieje możliwość wydłużenia garażu o ok 0,5m nie zmieniając konstrukcji stropu, dachu (zmniejszenie okapu lub wydłużenie połaci) oraz położenia wewnętrznych ścian? Pozdrawiam Witam Proszę zapytanie skierować bezpośrednio do architektów na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest Radek Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 1. Poproszę dokładne rysunki oraz kosztorys na info(małpa)123drewniane.pl 2. Czy posiadacie wizualizację (lub zdjęcia) wnętrza, szczególnie pustki nad salonem Dziękuję Quote
Dobre Domy Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 1. Poproszę dokładne rysunki oraz kosztorys na info(małpa)123drewniane.pl 2. Czy posiadacie wizualizację (lub zdjęcia) wnętrza, szczególnie pustki nad salonem Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Dla domu Etna nie posiadamy aktualnie wizualizacji wnętrz. Pozdrawiam Quote
Guest Arek Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Witam Proszę zapytanie skierować bezpośrednio do architektów na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Witam. Dziękuję za odpowiedź! Pytanie do architekta przesłałem. Proszę jeszcze o dokładniejsze rysunki oraz kosztorys projektu Etna na adres: arkadiusz.grzegorek@poczta.pl Pozdrawiam Arek Quote
Dobre Domy Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 Witam. Dziękuję za odpowiedź! Pytanie do architekta przesłałem. Proszę jeszcze o dokładniejsze rysunki oraz kosztorys projektu Etna na adres: arkadiusz.grzegorek@poczta.pl Pozdrawiam Arek Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Justyna Posted January 26, 2017 Report Posted January 26, 2017 Witam Właśnie dzisiaj odebrałam pozwolenie na budowę projektu ETNA Dokonałam trochę zmian w projekcie. Z budową ruszamy na wiosnę. pozdrawiam Quote
Guest Irek Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 Czy mozna by było przesłać bardziej szczegółowe zdjecia i rysunki projektu etna i zdiecia z wewnątrz domu.irekscibor@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 Czy mozna by było przesłać bardziej szczegółowe zdjecia i rysunki projektu etna i zdiecia z wewnątrz domu.irekscibor@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 Witam Właśnie dzisiaj odebrałam pozwolenie na budowę projektu ETNA Dokonałam trochę zmian w projekcie. Z budową ruszamy na wiosnę. pozdrawiam Witam, czy można zapytać jakich zmian Pani dokonała? Quote
Guest Winicjusz Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 witam czy można prosić wizualizację wnętrza szczegółowe zdjęcia i rysunki - jestem bardzo zainteresowany i zależy mi na czasie z góry serdecznie dziękuję. mój adres praca24@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted April 16, 2017 Report Posted April 16, 2017 witam czy można prosić wizualizację wnętrza szczegółowe zdjęcia i rysunki - jestem bardzo zainteresowany i zależy mi na czasie z góry serdecznie dziękuję. mój adres praca24@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Quote
Guest Magdalena Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Witam poproszę o wizualizację i szczegółowe rysunki...jestem zainteresowana super projekt.......made_82@o2.pl ... Quote
Guest Magdalena Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Witam Właśnie dzisiaj odebrałam pozwolenie na budowę projektu ETNA Dokonałam trochę zmian w projekcie. Z budową ruszamy na wiosnę. pozdrawiam Witam duże zmiany Pani wprowadziła.... Quote
Dobre Domy Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Witam poproszę o wizualizację i szczegółowe rysunki...jestem zainteresowana super projekt.......made_82@o2.pl ... Witam Materiały prześlemy w czwartek. Pozdrawiam Quote
Guest Renata Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Witam czy dostępna jest wizualizacja wnętrza projektu. mój adres reniachodkowska@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Witam czy dostępna jest wizualizacja wnętrza projektu. mój adres reniachodkowska@wp.pl Witam, niestety nie mamy wizualizacji wnętrz. Pozdrawiam. Quote
Guest waldek Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 czy jest możliwe wylanie płyty żelbetowej także nad salonem ???? Quote
Dobre Domy Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 czy jest możliwe wylanie płyty żelbetowej także nad salonem ???? Witam, istnieje oczywiście możliwość wykonania stropu nad salonem. Zmianę taką należy wprowadzić do projektu na etapie adaptacji. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Witam Czy jest możliwe udostępnienie rzutu z naniesionymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 Witam Czy jest możliwe udostępnienie rzutu z naniesionymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń? Pozdrawiam Witam Oczywiście możliwe jest udostępnienie rysunków - proszę o podanie adresu mailowego na jaki mamy podesłać rysunki. Pozdrawiam Quote
Guest Piotr Posted October 1, 2017 Report Posted October 1, 2017 Witam Czy jest możliwe udostępnienie rzutu naniesionymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz przekrojów? Mój adres e-mail: pm130420@gmail.com . Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 1, 2017 Report Posted October 1, 2017 Witam Czy jest możliwe udostępnienie rzutu naniesionymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz przekrojów? Mój adres e-mail: pm130420@gmail.com . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest renata Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Witam. Czy można prosić o dokładniejsze rysunki, rzuty z przekrojami tego projektu. reniachodkowska@wp.pl Quote
Recommended Posts