Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry, rownież proszę o szczegółowe rysunki na mail: soltys.kuba@gmail.com

• 2 weeks later...
Guest Aleksander
Posted

Witam, budujemy Etnę odbicie lustrzane i jesteśmy na etapie więźby dachowej. Gdyby ktoś był zainteresowany to zmiany jakie wprowadziliśmy to:

Mała łazienka przeniesiona na wprost zamiast garderoby.

Duża łazienka przesunięta w "dół" patrząc na projekt w miejsce małej i dzięki "zabraniu" miejsca z komputerem z sypialni i postawieniem ściany wyszedł dodatkowy pokój.

Dwie garderoby na końcu domu połączone w jedna dużą z wejściem z sypialni.

Wyjacie tarasowe z salonu zmienione na rozsuwane centralnie z dwiema witrynami po bokach

Kuchnia cała otwarta z usunięta spiżarnia

Dom cudowny, wymarzony i już nie mozemy się doczekać :)

Posted

Witam

Zastanawiamy się nad budową domu Etna:-)

Czy mogę prosić o udostępnienie zdjęć z budowy? 

Pozdrawiam

Kasia

Posted

Witam, budujemy Etnę odbicie lustrzane i jesteśmy na etapie więźby dachowej. Gdyby ktoś był zainteresowany to zmiany jakie wprowadziliśmy to: Mała łazienka przeniesiona na wprost zamiast garderoby. Duża łazienka przesunięta w "dół" patrząc na projekt w miejsce małej i dzięki "zabraniu" miejsca z komputerem z sypialni i postawieniem ściany wyszedł dodatkowy pokój. Dwie garderoby na końcu domu połączone w jedna dużą z wejściem z sypialni. Wyjacie tarasowe z salonu zmienione na rozsuwane centralnie z dwiema witrynami po bokach Kuchnia cała otwarta z usunięta spiżarnia Dom cudowny, wymarzony i już nie mozemy się doczekać :)

Witam, czy może mi Pan podesłać zdjęcie z zewnątrz chodzi o przód domu o dach. Nad garażem ten dach jest obniżony i chciałam zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości. My też jesteśmy w trakcie budowy. mail: pirmar1@wp.pl

Posted

Witam. Jestem zainteresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków. fhpuszczyk@interia.pl Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Guest Aleksandra
Posted

Witam, budujemy Etnę odbicie lustrzane i jesteśmy na etapie więźby dachowej. Gdyby ktoś był zainteresowany to zmiany jakie wprowadziliśmy to: Mała łazienka przeniesiona na wprost zamiast garderoby. Duża łazienka przesunięta w "dół" patrząc na projekt w miejsce małej i dzięki "zabraniu" miejsca z komputerem z sypialni i postawieniem ściany wyszedł dodatkowy pokój. Dwie garderoby na końcu domu połączone w jedna dużą z wejściem z sypialni. Wyjacie tarasowe z salonu zmienione na rozsuwane centralnie z dwiema witrynami po bokach Kuchnia cała otwarta z usunięta spiżarnia Dom cudowny, wymarzony i już nie mozemy się doczekać :)

Witam, zastanawiam się nad zakupem tego projektu. Czy mogę prosić o kilka zdjęć z realizacji na maila olawas1@interia.plPozdrawiam

Guest Aleksandra
Posted

Witam. Mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz kosztorys na adres olawas1@interia.pl. Pozdrawiam

Posted

Witam. Mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz kosztorys na adres olawas1@interia.pl. Pozdrawiam

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Krzysztof
Posted

Witam, czy można dostać ysunki poglądowe z zwymiarowanymi pomieszczeniam na mail zarzyckik@wp.pl, z góry dziękuję

Guest Magdalena
Posted

Witam.Projekt piękny.Czy macie Państwo wizualizację kuchni?Jak rozwiązać wejscie do spiżarki?Raczej wejscie w szafie odpada z racji braku mebli na tej stronie?Jakiś pomysł,bo jedynie "to" mnie wstrzymuje od kupna,pozdrawiam

Posted

Witam.Projekt piękny.Czy macie Państwo wizualizację kuchni?Jak rozwiązać wejscie do spiżarki?Raczej wejscie w szafie odpada z racji braku mebli na tej stronie?Jakiś pomysł,bo jedynie "to" mnie wstrzymuje od kupna,pozdrawiam

Dzień dobry,

Wszystkie dostępne wizualizacje są udostępniane na stronie internetowej. Nie mamy przygotowanych więcej aranżacji wnętrz.

Wejście do spiżarni jest przewidziane poprzez klasyczne drzwi z dolnym nawiewem. Zostały one zaznaczone na rzucie parteru i otwierają się w stronę ściany zewnętrznej z oknami.

Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Posted

Witam, budujemy Etnę odbicie lustrzane i jesteśmy na etapie więźby dachowej. Gdyby ktoś był zainteresowany to zmiany jakie wprowadziliśmy to:

Mała łazienka przeniesiona na wprost zamiast garderoby.

Duża łazienka przesunięta w "dół" patrząc na projekt w miejsce małej i dzięki "zabraniu" miejsca z komputerem z sypialni i postawieniem ściany wyszedł dodatkowy pokój.

Dwie garderoby na końcu domu połączone w jedna dużą z wejściem z sypialni.

Wyjacie tarasowe z salonu zmienione na rozsuwane centralnie z dwiema witrynami po bokach

Kuchnia cała otwarta z usunięta spiżarnia

Dom cudowny, wymarzony i już nie mozemy się doczekać :)

Witam

Czy mogę prosić o przesłanie kilku zdjęć domu na meila   kasia.domy@wp.pl  ? Zastanwiam się nad zakupem projektu.

Pozdrawiam

Kasia

• 4 weeks later...
Posted

Witam Czy mogę prosić o przesłanie kilku zdjęć domu na meila   kasia.domy@wp.pl  ? Zastanwiam się nad zakupem projektu. Pozdrawiam Kasia

Zrobiliśmy identycznie i tez mamy odbicie lustrzane . My już dom zamknięty teraz prace w środku.

Posted

Zrobiliśmy identycznie i tez mamy odbicie lustrzane . My już dom zamknięty teraz prace w środku.

A można prosić zdjęcia domu tu na forum, bądź mailowo do nas, a my sami je umieścimy? 

Z góry dziękujemy.

Podaję adres mailowy: projekty@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Magda
Posted

Witam. Mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz kosztorys na adres magda.o3@gazeta.pl? Z góry dziękuję.

Guest Magda
Posted

Witam. Mogę prosić o szczegółowe rysunki oraz kosztorys na adres magda.o3@gazeta.pl?

Pozdrawiam

Magda

Guest Krzysztof
Posted

Witam . Prosiłbym o szczegółowe rysunki i kosztorys domu. Interesuje mnie głównie czy strych nadaje się do jakiejkolwiek adaptacji. (tzn jego wysokość w różnych miejscach.} Radomiak_mini@wp.pl

Posted

Witam . Prosiłbym o szczegółowe rysunki i kosztorys domu. Interesuje mnie głównie czy strych nadaje się do jakiejkolwiek adaptacji. (tzn jego wysokość w różnych miejscach.} Radomiak_mini@wp.pl

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane materiały.

• 3 weeks later...
Guest Hubert
Posted

Dzień dobry, czy mógłbym poprosić o szczegółowe rysunki i kosztorys domu. hubert211@gmail.com