Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam, buduje oktawian III z podpiwniczeniem, dla zainteresowanych podeślę więcej zdjęć na email

Pozdrawiam 

20191221_120637.jpg

• 4 weeks later...
  • Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

Zastanawiamy się nad wyborem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie więcej zdjęć na adres: d_arek@vp.pl

Dnia 29.12.2019 o 20:08, Gość Manek napisał:

Witam, buduje oktawian III z podpiwniczeniem, dla zainteresowanych podeślę więcej zdjęć na email

Pozdrawiam 

20191221_120637.jpg

• 3 weeks later...
Posted

Witam, będę wdzięczny za wiecej zdjęć i realizację z budowy: krif@op.pl. Dziękujemy

• 2 weeks later...
Guest Jakub W
Posted

Witam serdecznie,

jestem zainteresowany budową domu Oktawian III.Bardzo proszę o wysłanie na maila (woszczek.jakub@gmail.com) cała dokumentacje wraz z kosztorysem i wykazem materiałów potrzebnych do budowy domu. Potrzebuję dokładny opis pomieszczeń z wymiarami.

Z góry dziękuję.

Jakub

Posted
7 godzin temu, Gość Jakub W napisał:

Witam serdecznie,

jestem zainteresowany budową domu Oktawian III.Bardzo proszę o wysłanie na maila (woszczek.jakub@gmail.com) cała dokumentacje wraz z kosztorysem i wykazem materiałów potrzebnych do budowy domu. Potrzebuję dokładny opis pomieszczeń z wymiarami.

Z góry dziękuję.

Jakub

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. 

W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty.

Pozdrawiam 

• 1 month later...
Guest Daniel
Posted

Witam

Jesteśmy zainteresowani projektem oktawian III 

Prosimy o przesłanie zdjęć z budowy na adres daniel_muszynski@op.pl 

Guest Gość Joanna
Posted

Witam serdecznie. Jestem zainteresowana zakupem projektu Oktawian III. Czy mogę prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków na adres joannan546@gmail.com

Posted
20 godzin temu, Gość Gość Joanna napisał:

Witam serdecznie. Jestem zainteresowana zakupem projektu Oktawian III. Czy mogę prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków na adres joannan546@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 months later...
Guest Monika
Posted

Witam,

Bardzo podoba mi się project Oktawian III; czy jest możliwość przeniesienia kuchni na dole do pokoju gościnnego i stworzenia 1 otwartej przestrzeni? Jaka jest wysokość scianki kolankowej na piętrze?

Poproszę o dokładne wymiary domu i dokumentację na adres: soltysiakmonika@wp.pl. 

Dziękuję i pozdrawiam

Posted
22 godziny temu, Gość Monika napisał:

Witam,

Bardzo podoba mi się project Oktawian III; czy jest możliwość przeniesienia kuchni na dole do pokoju gościnnego i stworzenia 1 otwartej przestrzeni? Jaka jest wysokość scianki kolankowej na piętrze?

Poproszę o dokładne wymiary domu i dokumentację na adres: soltysiakmonika@wp.pl. 

Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Wysokość ścianki kolankowej wynosi około 68 cm.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted

Dzień dobry również poprosiłbym o więcej zdjęć z budowy. Z góry dziękuję. Radek@moto-doctor.pl 

• 2 weeks later...
Guest Projekt Oktawian 2
Posted

Witam, 

Planujemy budowę domu Oktawian 2, różni się on tylko od Państwa projektu wielkością garażu, jeśli można proszę więcej zdjęć z realizacji na mejla turbolek@o2.pl

Posted
W dniu 29.12.2019 o 20:08, Gość Manek napisał:

Pozdrawiam 

20191221_120637.jpg

Posted

Do "Gość Manek" - Jestem zainteresowany budową wg projektu Oktawian III, właśnie z podpiwniczeniem. Bardzo proszę o podesłanie zdjęć i kontakt na adres: gabriel_by@o2.pl. Dodatkowo pytanie: Ponieważ ścianka kolankowa na poddaszu użytkowym ma wysokość tylko 68 cm, to jak zaplanowane zostało ustawienie łóżka w sypialni, z której jest wyjśćie na taras nad garażem? Według mnie ustawienie łóżka takie jak zasugerowano w projekcie jest nierealne, bo podczas wstawania będzie się uderzało głową w skośną część "sufitu". Podobnie zresztą i w małych sypialniach usutuowanie łóżek sugerowane w projekcie nie wydaje mi się najwygodniejsze w użytkowaniu. 

• 4 months later...
Guest Szymcioo
Posted

Jeśli to nie problem to poproszę o kilka fotek na adres szymcioo@o2.pl

• 2 months later...
Guest Michał
Posted

Również proszę o kilka fotek jeśli nie problem na adres: michalsat@wp.pl

• 1 month later...
Posted

Dzień dobry.

Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres markiewicz.witold@gmail.com

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Guest Karolina
Posted

Witam,  jestem zainteresowana budową. Proszę o więcej zdjęć.  karolina.salom@interia.pl 

• 1 month later...
Posted

Dzien dobry, prosze o zdjecia na adres pjaszczuk@yahoo.com. dziekuje i serdecznie pozdrawiam 

• 3 weeks later...
Guest Michał
Posted

Witam, bardzo proszę o przesłanie zdjęć realizacji Z budowy, projekt będę u państwa kupował prawdopodobnie przez architekta w przyszłym tygodniu Krehor@interia.pl 

Posted
W dniu 6.01.2022 o 07:58, Gość Michał napisał:

Witam, bardzo proszę o przesłanie zdjęć realizacji Z budowy, projekt będę u państwa kupował prawdopodobnie przez architekta w przyszłym tygodniu Krehor@interia.pl 

Dzień dobry,

wszystkie zdjęcia z realizacji projektów, które posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej w zakładce realizacje.

Pozdrawiam