Guest Michał Posted January 29, 2017 Report Posted January 29, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń dla FLAWIA oraz FLAWIA MAŁA na adres mi_we@wp.pl Czy możliwa jest adaptacja domu, tak aby był energooszczędny ? Pozdrawiam i z góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2017 Report Posted January 29, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń dla FLAWIA oraz FLAWIA MAŁA na adres mi_we@wp.pl Czy możliwa jest adaptacja domu, tak aby był energooszczędny ? Pozdrawiam i z góry dziękuję Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest dudi Posted March 16, 2017 Report Posted March 16, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres:1krystiandudek@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres:1krystiandudek@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Aga Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 Witam. Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu, zestawienia materialow, prac budowlanych i rysunkow szczegolowych wraz z wymiarami pomieszczen dla Flawia na adres: agu.lek@wp.pl. Pozdrawiam i z gory dziekuje. Quote
Dobre Domy Posted April 28, 2017 Report Posted April 28, 2017 Witam. Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu, zestawienia materialow, prac budowlanych i rysunkow szczegolowych wraz z wymiarami pomieszczen dla Flawia na adres: agu.lek@wp.pl. Pozdrawiam i z gory dziekuje. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlę wszystkie bezpłatne materiały dotyczące projektu. Pozdrawiam! Quote
Guest grzegorz Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres grzegorz124@tlen.pl.Proszę o podanie jakie jest w projekcie ogrzewanie oraz strop.Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego?Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres grzegorz124@tlen.pl.Proszę o podanie jakie jest w projekcie ogrzewanie oraz strop.Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego?Pozdrawiam Witam Materiały wraz zodpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest AGNIESZKA Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Witam, itam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres aguleek72@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Witam, itam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres aguleek72@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest karol Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres karol.usarek@op.pl Proszę o podanie jakie jest w projekcie ogrzewanie oraz strop.Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego? oraz wszystkich możliwych materiałów które mogę otrzymać od Panstwa Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres karol.usarek@op.pl Proszę o podanie jakie jest w projekcie ogrzewanie oraz strop.Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego? oraz wszystkich możliwych materiałów które mogę otrzymać od Panstwa Pozdrawiam Witam. Materiały oraz parametry domu prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Kamil Posted September 3, 2017 Report Posted September 3, 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres smigloo1@wp.pl Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego?Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 3, 2017 Report Posted September 3, 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres smigloo1@wp.pl Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego?Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Jacek Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Witam, Czy mogę prosić o przesłane zestawienia kosztów oraz szczegółów dotyczących budowy na adres plaq@o2.pl. Z góry dziękuję! Pozdrawiam Jacek Andrzejczak Quote
Dobre Domy Posted September 7, 2017 Report Posted September 7, 2017 Witam, Czy mogę prosić o przesłane zestawienia kosztów oraz szczegółów dotyczących budowy na adres plaq@o2.pl. Z góry dziękuję! Pozdrawiam Jacek Andrzejczak Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest mikolaj Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 witam chodzi mi o konstrukcje zelbetonowa,czy powinna ona isc wokol domu bo u mnie nie idzie i czy to jest dobrze prosze o info Quote
Guest Gość Posted September 11, 2017 Report Posted September 11, 2017 Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. koszt stan surowy 166tys Quote
Dobre Domy Posted September 12, 2017 Report Posted September 12, 2017 witam chodzi mi o konstrukcje zelbetonowa,czy powinna ona isc wokol domu bo u mnie nie idzie i czy to jest dobrze prosze o info Witam Proszę o kontakt z architektami mailowy na adres info@dobredomy.pl bądź telefoniczny 71 352 04 44 Pozdrawiam Quote
Guest Damian Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów projektu FLAWIA na adres dam.lew@wp.pl. Czy jest możliwość adaptacji kuchni z projektu FABIA (dot. półwyspu zamiast drzwi) Pozdrawiam i z góry dziękuje. D.L. Quote
Dobre Domy Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów projektu FLAWIA na adres dam.lew@wp.pl. Czy jest możliwość adaptacji kuchni z projektu FABIA (dot. półwyspu zamiast drzwi) Pozdrawiam i z góry dziękuje. D.L. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 proszę o informację jaką głębość ma ścianka przy której stoi wanna? Wiem, że to tylko projekt ale proszę o informację jakiej wielkośći wanna jest tam umieszczona? Quote
Dobre Domy Posted February 1, 2018 Report Posted February 1, 2018 proszę o informację jaką głębość ma ścianka przy której stoi wanna? Wiem, że to tylko projekt ale proszę o informację jakiej wielkośći wanna jest tam umieszczona? Witam Ścianka na której znajduje się wanna ma szerokość 63cm. Jest to trochę mało, wiec sugerujemy zmianę lokalizacji wanny ( w projekcie architektonicznym jest ona usytuowana pod oknem) bądź minimalne przesuniecie drzwi tak, aby zmieścić tam komfortowo wannę o szerokości 65cm. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów projektu FLAWIA na adres ewelinakobialko@op.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów projektu FLAWIA na adres ewelinakobialko@op.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts