Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków? Z góry dziękuję.

joannapeciak@interia.pl

Posted

Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków? Z góry dziękuję. joannapeciak@interia.pl

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki, zestawienie materiałów dla stanu surowego oraz zestawienie powierzchni podstawowych przegród budynku. Kosztorysy do projektów dostępne są odpłatnie:

https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/

https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/

Pozdrawiam.

Guest Justyna
Posted

Dzień dobry. Czy pracownia oferuje zamiennie projekt ogrzewania na paliwo stałe?

Posted

Dzień dobry. Czy pracownia oferuje zamiennie projekt ogrzewania na paliwo stałe?

Dokumentacja projektowa zawiera projekt grzejnikowej instalacji centralnego ogrzewania w oparciu o kocioł gazowy. Zmianę na kocioł na paliwo stałe można wprowadzić na etapie adaptacji (dobór odpowiedniego kotła i zbiornika buforowego; instalacja grzejnikowa pozostaje bez zmian). Planując kotłownię na paliwo stałe należy pamiętać że musi ona być znacznie większa niż w przypadku ogrzewania gazem. Jej wielkość wynika z konieczności zapewnienia odległości 1m od przodu kotła do ściany, a po bokach odległości umożliwiających obsługę i konserwację. Należy przewidzieć miejsce na zbiornik buforowy. Konieczne jest również zapewnienie możliwości gromadzenia opału oraz możliwości jego dostarczania do kotłowni z zewnątrz. Pozdrawiam

Guest Rafał
Posted

witam można prosić o ilość m/b ścian nośnych zph@kwamen.eu pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie kosztoryów i rysunków? Z góry dziękuję. Saracyn@Interia.pl

Posted

dzień dobry poproszę o szczegółowe rysunki i kosztorys beata28081@wp.pl pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

witam, czy również mogę poprosić o przesłanie kosztorysów i rysunków?? aneta-jozwiak1@o2.pl

• 3 weeks later...
Posted

Witam, czy ja również mogę poprosić o przesłanie kosztorysów i rysunków?? aneta-jozwiak1@o2.pl

Posted

Witam, czy ja również mogę poprosić o przesłanie kosztorysów i rysunków?? aneta-jozwiak1@o2.pl

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

• 2 months later...
Guest Rafał Biernacki
Posted

Witam, mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy, biernackirafal89@gmail.com

Pozdrawiam Rafał

Posted

Witam, mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy, biernackirafal89@gmail.com Pozdrawiam Rafał

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Tomasz Maleszyk
Posted

Witam, mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy, malecha6@gmail.com Pozdrawiam Tomasz

Guest Tomasz Maleszyk
Posted

Witam, mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy, malecha6@gmail.com Pozdrawiam Tomasz

• 4 weeks later...
Guest Bartosz Sówka
Posted

Witam,

Witam, proszę o przesłanie zestawienia materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy na adres : bartosz.sowka@wp.pl

• 3 weeks later...
Guest PAWEŁ NAWROCKI
Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres biuro@perfekt-remonty.pl pozdrawiam i z góry dziękuje.

Posted

Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres biuro@perfekt-remonty.pl pozdrawiam i z góry dziękuje.

Witam

Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam