Guest KZ Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń. kazet1983@gmail.com. Dziękuje Quote
Dobre Domy Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń. kazet1983@gmail.com. Dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane, pozdrawiam Quote
Guest Karolina Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń. karolina.kurowska@gmail.com Bardzo dziękuję Pozdrawiam Quote
Guest Karolusher Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń karol.usarek@op.pl Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń. karolina.kurowska@gmail.com Bardzo dziękuję Pozdrawiam Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń karol.usarek@op.pl Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest jesionek Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Witam, również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję jesionekk@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Witam, również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję jesionekk@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Witam, czy była by możliwość poszerzenia oraz wydłużenia salonu z jadalnia oraz kuchni, tak, żeby bryła domu była bardziej prostokątna? Oraz prosiłabym o zestawienie kosztów budowy domu. kasiunia899@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Witam, czy była by możliwość poszerzenia oraz wydłużenia salonu z jadalnia oraz kuchni, tak, żeby bryła domu była bardziej prostokątna? Oraz prosiłabym o zestawienie kosztów budowy domu. kasiunia899@o2.pl Witam Zmianę dotyczącą powiększenia budynku można dokonać na etapie adaptacji projektu, nasza Pracownia wystawi zgodę na jej realizację. Zestawienia kosztorysowe prześlę na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Gosia Posted March 5, 2016 Report Posted March 5, 2016 Witam, ja również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami m.sanajko@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted March 5, 2016 Report Posted March 5, 2016 Witam, ja również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami m.sanajko@gmail.com witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest PW Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Witam, również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję wojtasikpawel@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Witam, również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję wojtasikpawel@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest ko Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 Witam, Dlaczego Państwo po prostu nie umieszczą rzutów na stronie? Myślę, że wielu osobom czyli potencjalnym klientom nie będzie się chciało czekać i prosić o dane dotyczące każdego projektu. Ja też chciałabym zobaczyć, ale niekoniecznie mam ochotę umiejscawiać na stronie ogólnodostępnej swój adres mailowy, pozdrawiam serdecznie k.o. Quote
Dobre Domy Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Witam, Dlaczego Państwo po prostu nie umieszczą rzutów na stronie? Myślę, że wielu osobom czyli potencjalnym klientom nie będzie się chciało czekać i prosić o dane dotyczące każdego projektu. Ja też chciałabym zobaczyć, ale niekoniecznie mam ochotę umiejscawiać na stronie ogólnodostępnej swój adres mailowy, pozdrawiam serdecznie k.o. Witam Rzuty poglądowe zamieszczone są na stronie www. Szczegółowe rysunki można uzyskać nie tylko przez forum, ale również pisząc maila na adres info@dobredomy.pl - wówczas nie trzeba będzie upubliczniać danych. Pozdrawiam Quote
Guest Mariusz Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 Witam Bardzo spodobał mi się ten projekt, w związku z tym proszę o przesłanie zestawienie kosztów oraz zrzuty z wymiarami na e-maila: mariuso77@windowslive.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 Witam Bardzo spodobał mi się ten projekt, w związku z tym proszę o przesłanie zestawienie kosztów oraz zrzuty z wymiarami na e-maila: mariuso77@windowslive.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Jarek Posted April 10, 2016 Report Posted April 10, 2016 Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów yaro97@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted April 10, 2016 Report Posted April 10, 2016 Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów yaro97@wp.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Staroń Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów. mam pytanie. chciałbym postawić taki dom w technologi szkieletowej? czy posidają państwo taki projekt? starczyk@poczta.fm Quote
Dobre Domy Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów. mam pytanie. chciałbym postawić taki dom w technologi szkieletowej? czy posidają państwo taki projekt? starczyk@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Nie posiadamy projektu w technologii szkieletowej - jednakże firma, która miałaby Państwo taki dom budować w tejże technologii bez problemu dostosuje dokumentację, Pozdrawiam Quote
Guest Monika Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów oraz rysunków szczególowych na maila monika.s8@onet.eu. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów oraz rysunków szczególowych na maila monika.s8@onet.eu. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Quote
Guest Romek Posted May 13, 2016 Report Posted May 13, 2016 dzien dobry, mogę prosić o rysunki i kosztorys - alleromek@gmail.com - dziekuje Quote
Recommended Posts