Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń.

kazet1983@gmail.com. Dziękuje

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Karolina
Posted

Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń.

karolina.kurowska@gmail.com

Bardzo dziękuję

Pozdrawiam ;)

Guest Karolusher
Posted

Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń karol.usarek@op.pl

Posted

karolina.kurowska@gmail.com

Bardzo dziękuję

Pozdrawiam ;)

Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Guest jesionek
Posted

Witam,

również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję

jesionekk@gmail.com

• 3 weeks later...
Posted

Witam, czy była by możliwość poszerzenia oraz wydłużenia salonu z jadalnia oraz kuchni, tak, żeby bryła domu była bardziej prostokątna? Oraz prosiłabym o zestawienie kosztów budowy domu. kasiunia899@o2.pl

Posted

Witam, czy była by możliwość poszerzenia oraz wydłużenia salonu z jadalnia oraz kuchni, tak, żeby bryła domu była bardziej prostokątna? Oraz prosiłabym o zestawienie kosztów budowy domu. kasiunia899@o2.pl

Witam

Zmianę dotyczącą powiększenia budynku można dokonać na etapie adaptacji projektu, nasza Pracownia wystawi zgodę na jej realizację.

Zestawienia kosztorysowe prześlę na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Gosia
Posted

Witam, ja również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami m.sanajko@gmail.com

• 2 weeks later...
Posted

Witam, również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję wojtasikpawel@poczta.onet.pl

• 2 weeks later...
Posted

Witam,

Dlaczego Państwo po prostu nie umieszczą rzutów na stronie? Myślę, że wielu osobom czyli potencjalnym klientom nie będzie się chciało czekać i prosić o dane dotyczące każdego projektu. Ja też chciałabym zobaczyć, ale niekoniecznie mam ochotę umiejscawiać na stronie ogólnodostępnej swój adres mailowy, pozdrawiam serdecznie k.o.

Posted

Witam, Dlaczego Państwo po prostu nie umieszczą rzutów na stronie? Myślę, że wielu osobom czyli potencjalnym klientom nie będzie się chciało czekać i prosić o dane dotyczące każdego projektu. Ja też chciałabym zobaczyć, ale niekoniecznie mam ochotę umiejscawiać na stronie ogólnodostępnej swój adres mailowy, pozdrawiam serdecznie k.o.

Witam

Rzuty poglądowe zamieszczone są na stronie www. Szczegółowe rysunki można uzyskać nie tylko przez forum, ale również pisząc maila na adres info@dobredomy.pl - wówczas nie trzeba będzie upubliczniać danych.

Pozdrawiam

Guest Mariusz
Posted

Witam

Bardzo spodobał mi się ten projekt, w związku z tym proszę o przesłanie zestawienie kosztów oraz zrzuty z wymiarami na e-maila: mariuso77@windowslive.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Posted

Witam

Bardzo spodobał mi się ten projekt, w związku z tym proszę o przesłanie zestawienie kosztów oraz zrzuty z wymiarami na e-maila: mariuso77@windowslive.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Jarek
Posted

Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów

yaro97@wp.pl

Guest Michał Staroń
Posted

Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów. mam pytanie. chciałbym postawić taki dom w technologi szkieletowej? czy posidają państwo taki projekt? starczyk@poczta.fm

Posted

Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów. mam pytanie. chciałbym postawić taki dom w technologi szkieletowej? czy posidają państwo taki projekt? starczyk@poczta.fm

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.
Nie posiadamy projektu w technologii szkieletowej - jednakże firma, która miałaby Państwo taki dom budować w tejże technologii bez problemu dostosuje dokumentację,

Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Guest Monika
Posted

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów oraz rysunków szczególowych na maila monika.s8@onet.eu. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Romek
Posted

dzien dobry, mogę prosić o rysunki i kosztorys - alleromek@gmail.com - dziekuje