Cathy87 Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Bogzar macie PRZEPIĘKNY DOM! Przemyślany w najmniejszym szczególe, nawet nie pomyślałabym, że można zastosować takie rozwiązania. Napawałam się każdym zdjęciem na picasie (szczególnie tymi od połowy Chyle czoła. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogzar Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Bogzar macie PRZEPIĘKNY DOM! Przemyślany w najmniejszym szczególe, nawet nie pomyślałabym, że można zastosować takie rozwiązania. Napawałam się każdym zdjęciem na picasie (szczególnie tymi od połowy Chyle czoła. Pozdrawiam Wielkie dzieki Cathy87 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szymon Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Witam, poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń projektu agis na fafa15@op.pl. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Witam, poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń projektu agis na fafa15@op.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Witam, poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń projektu agis na stresik@gop.pl. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Witam, poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń projektu agis na stresik@gop.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Też poproszę o kosztorys oraz rzut pomieszczeń rambo_16@poczta.fm Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Też poproszę o kosztorys oraz rzut pomieszczeń rambo_16@poczta.fm Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ada Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 Witam. Bardzo mi się podoba ten projekt. Jest w nim wszystko czego potrzebuję. Bardzo byłabym wdzięczna za informację jaki jest koszt budowy "pod klucz". Mój adres to skowron500@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 Witam. Bardzo mi się podoba ten projekt. Jest w nim wszystko czego potrzebuję. Bardzo byłabym wdzięczna za informację jaki jest koszt budowy "pod klucz". Mój adres to skowron500@wp.pl Witam Wyceny kosztorysowe podane są w tabeli na stronie www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy w ramach tego projektu trzeba wykonać strop żelbetowy, czy projekt zakłada lekki strop...nie chcę przerabiać projektu, a zależy mi na lekkim stropie, na strychu nie będzie nic oprócz choinki i chciałbym od razy do belek od góry przybić płytę osb a od dołu sufit podwieszany:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń na atreyu87@wp.pl z góry dziękuję.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy w ramach tego projektu trzeba wykonać strop żelbetowy, czy projekt zakłada lekki strop...nie chcę przerabiać projektu, a zależy mi na lekkim stropie, na strychu nie będzie nic oprócz choinki i chciałbym od razy do belek od góry przybić płytę osb a od dołu sufit podwieszany:) Dzień dobry, w projekcie Agis zaprojektowano strop gęstożebrowy Teriva. Tylko taką wersję tego projektu posiadamy. Strop można zmienić na etapie adaptacji u lokalnego architekta. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 poproszę o kosztorys i rzut pomieszczeń na atreyu87@wp.pl z góry dziękuję.. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wioletta Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Witam, mogę również prosić o kosztorys? Na adres wioletta.slota@gmail.com Dziękuję z góry Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Witam, mogę również prosić o kosztorys? Na adres wioletta.slota@gmail.com Dziękuję z góry Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karolina Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu na adres kpboruch@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Witam, Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu na adres kpboruch@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Witam, Proszę o przesłanie kosztorysu na adres dziabong90@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Witam, Proszę o przesłanie kosztorysu na adres dziabong90@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74 zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daniel Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 witam proszę o przesłanie kosztorysu na adres danielzeglarski@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 17, 2017 Report Share Posted May 17, 2017 witam proszę o przesłanie kosztorysu na adres danielzeglarski@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tabaka agis2 Sandomierz Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 Witam Bogzar ile kubików betonu Ci poszło na same ławy? Dodam że dołączam te 4 słupy do ław tak jak Ty i interesuje mnie ile betonu Ci poszło ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dobre Domy Posted June 8, 2021 Report Share Posted June 8, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Agis lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/340158691082998 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts