redakcja Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2010 Projekt domu Agis Szczegółowy opis projektu domu Agis znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/agis Link do projektu: Projekt Agis Cytuj
Gość Mariusz Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2010 Całkiem niezły projekt, prosty a jednak ciekawy. W sam raz dla przeciętnej polskiej rodziny no i nie wygląda biednie. Cytuj
Gość Witold Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2010 Właśnie zamówiłem projekt. Bardzo mi sie spodobał. Po niewielkich "przeróbkach" będą dwie łazienki i bardziej ustawny salon. Kuchnia połączona ladą z jadalnią i salonem. Zobaczymy co mi wyjdzie jak zacznę budować? Cytuj
Gość Mariusz Napisano 7 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2010 Właśnie zamówiłem projekt. Bardzo mi sie spodobał. Po niewielkich "przeróbkach" będą dwie łazienki i bardziej ustawny salon. Kuchnia połączona ladą z jadalnią i salonem. Zobaczymy co mi wyjdzie jak zacznę budować? Witold daj znac na mojego maila jaki kosztorys jest tego projektu: mszatko@is.net.pl Dzieki z gory Cytuj
Gość Jarek Napisano 7 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2010 Witold daj znac na mojego maila jaki kosztorys jest tego projektu: mszatko@is.net.pl Dzieki z gory Witam , i mnie rónież zaciekawił ten projekt bardzo , czy mogę liczyć na Waszą łaskawość i otrzymać kosztorys na maila : jaroslawtargaszewski@gmail.com , z góry dziękuję Cytuj
Gość Leszek Napisano 17 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2010 Projekt super. Proszę o więcej informacji w sprawie kosztorysu i realizacji projektu. Podczas moch prac będę się również wymieniał doświadczeniami. Pozdrawiam. Mo adres e-mail leszek_dolny@wp.pl Cytuj
Gość Maciej Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2010 Właśnie zamówiłem projekt. Bardzo mi sie spodobał. Po niewielkich "przeróbkach" będą dwie łazienki i bardziej ustawny salon. Kuchnia połączona ladą z jadalnią i salonem. Zobaczymy co mi wyjdzie jak zacznę budować? Projekt wygląda interesująco. Czy mógł bym prosić o przesłanie kosztorysu na szajtiis@poczta.onet.pl. Z góry dziękuje. Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2010 czy ktoś kto buduje mógł by wstawić zdjęcia pomieszczeń i podać kosztorys fudamentów, cegły i dachu Cytuj
Gość datka Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2010 Widzę że to jest za nowy projetkt żeby miał ktoś zdjęcia z budowy. Cytuj
Gość ewelina Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2011 Witam My też jesteśmy zainteresowani tym projektem, wydaje się być dla nas idealny. Tylko nie wiem czy również idealny jest pod względem kosztorysu bo szukamy domku w miarę taniego w budowie. Bardzo proszę w miarę możliwości o zestawienie kosztów bądź cały kosztorys na e-maila: ewelina_00@op.pl Z góry dziękuję Cytuj
Gość klaudia Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2011 Witam jestem zainteresowana budową AgisII czy ktos moze juz go buduje? Czy koszty budowy są żeczywiście takie jak podano? Bardzo chciałabym zobaczyś zdjęcia z dudowy tego domu jeśli byłoby to możliwe. Z góry dziekuję Cytuj
Gość Rafał Napisano 7 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2011 Witam! Nam również spodobał się projekt domu. Właśnie zaczynamy organizować dokumenty potrzebne do rozpoczęcia budowy. Jeżeli ktoś z zaglądających na to forum może się podzielić garścią informacji - co można w projekcie poprawić, na co zwrócić szczególną uwagę - będę wdzięczny za info na rpietrucha@o2.pl . Pozdrawiam! Cytuj
Gość Efa Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2011 Witam Projekt bardzo nam się spodobał i jesteśmy zdecydowani na jego budowę.. choć nie wiadomo na co zgodzi się nam gmina... Proszę o pomoc w kwestii kosztorysu projektu bo nigdzie nie mogę tego znaleźć.. no i jeszcze przykładowe rysunki techniczne .. czy macie pomysł skąd to wytrzasnąć.. ?? Z góry dziękuję za pomoc, mój mail skrafula@tlen.pl Cytuj
Bogzar Napisano 27 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2011 Witam, Jestem w trakcie budowy domu Agis (100% podpiwniczenia) jutro zostanie wylany strop nad piwnicą. Pozdrawiam Wszystkich Bogzar 14 Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2011 Witam, Jestem w trakcie budowy domu Agis (100% podpiwniczenia) jutro zostanie wylany strop nad piwnicą. Pozdrawiam Wszystkich Bogzar WItam, Życzę powodzenia. Równocześnie zachęcam do umieszczania zdjęć z budowy domu Agis na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Bogzar Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2011 Witam, Jestem w trakcie budowy domu Agis (100% podpiwniczenia) jutro zostanie wylany strop nad piwnicą. Pozdrawiam Wszystkich Bogzar Dziennik budowy domu Agis Projekt został kupiony w ostatnim dniu 2010r z Pracowni DOBREDOMY Adaptacja i oczekiwanie na pozwolenie budowy 3m-ce. 05.04.2010 - Prace ziemne 06.04.2011 - "Mina gruntowa - torf" mimo badań geotechnicznych - dwa odwierty 07.04.2011 - Wybieranie torfu i zasypanie dziury 30m3 betonu B-2.5 09.04.2010 - Szalunki ławy fundamentowej gotowe do zalania betonem 11-18.04.2011 - Przerwa technologiczna 18.04.2011 - Izolacja pozioma i pierwsze bloczki 21.04.2011 - Mury piwnicy gotowe - 21.04.2011 22.04.2011 - Szalunek stropu nad piwnicą 27.04.2011 - Zbrojenie stropu odebrane przez Kierownika Budowy 28.04.2010 - Wylanie stropu od 29.04.2011 - Przerwa technologiczna 7 Cytuj
Bogzar Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2011 Dziennik budowy domu Agis To fotki z wczorajszego dnia 4 Cytuj
Gość ralfA4 Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2011 Tez przymierzmy sie do budowy tego domu ,ale nie zamierzamy go zmieniac,milo bedzie podgladac Twoja budowe .My zaczniemy na jesien od fudamentow a wiosna przyszlego roku reszta, moze cosc sie dowiemy o kosztah budowy.Pozdrawiam i powodzenia w budowie,sliczny domek. Cytuj
Bogzar Napisano 21 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2011 Dziennik Budowy Domu Agis 13-15.05.2011 - drenaż opaskowy, hydroizolacja i zbiornik na wody opadowe 17.05.2011 - termoizolacja i pierwsze bloczki parteru 3 Cytuj
Gość timtal Napisano 22 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2011 Witam. My z żoną również wybraliśmy ten projekt. Chcemy zacząć na wiosnę. Proszę podajcie jeśli można ile płacicie za budowę do stanu surowego? Czy za m2 czy od całości. Mnie ekipa powiedziała 35 zł/m2 ściany i fundamenty a dach 70zł/m2. Nie wiem czy to dużo czy nie bo nie mam porównania. Budujemy w małopolsce. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Agisem. Cytuj
Bogzar Napisano 29 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2011 Witam. My z żoną również wybraliśmy ten projekt. Chcemy zacząć na wiosnę. Proszę podajcie jeśli można ile płacicie za budowę do stanu surowego? Czy za m2 czy od całości. Mnie ekipa powiedziała 35 zł/m2 ściany i fundamenty a dach 70zł/m2. Nie wiem czy to dużo czy nie bo nie mam porównania. Budujemy w małopolsce. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Agisem. Witaj timtal. Ja swoją brygadę znalazłem w Necie dałem ogłoszenie na portalu ………… i do dnia dzisiejszego nie żałuję wyboru. Prace budowlane przebiegają sprawnie bez mojej obecności na budowie (taka specyfika mojej pracy). Uzgodniona cena za prace - stan surowy z dachem (odeskowanie plus papa) bez prac ziemnych to……. Pozdrawiam Bogzar bogzar53@gmail.com Cytuj
Bogzar Napisano 29 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2011 Dziennik Budowy dom Agis 17-25.05.2011 przerwa 27.05.2011 prace budowlane nabierają tempa Cytuj
Bogzar Napisano 9 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2011 Dziennik Budowy Domu Agis 27.05.2011 – zbrojenie stropu nad parterem odebrane przez Kierownika Budowy 28.05.2011 – zalanie stropu nad parterem 01.06.2011 – pierwsze bloczki ściany kolankowej i szczytowej 02.06.2011 – komin Przerwa technologiczna do 15 czerwca Cytuj
Bogzar Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2011 Dziennik Budowy domu Agis 15-19.06.2011 – więźba dachowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi