Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

Prosiłbym o przesłanie rysunków szczegółowych rzutów oraz przekroju na adres kokolek@o2.pl.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Budowlaniec
Posted

W projekcie są duże braki wymiarowe np, brak poziomów kalenic ,brak wymiarów rozstawu krokwi nad garażem i wiele innych .Braki utrudniające życie wykonawcom.

Posted

W projekcie są duże braki wymiarowe np, brak poziomów kalenic ,brak wymiarów rozstawu krokwi nad garażem i wiele innych .Braki utrudniające życie wykonawcom.

Witam

Nasze rysunki są zwymiarowane w sposób optymalny umożliwiający poprawną realizację elementów konstrukcji. Informacje na temat rozstawu krokwi są również w formie pisemnej na rysunkach lub w opisie technicznym. Nieznaczne odchyłki w ustawieniu elementów więźby w zakresie bryły budynku są dopuszczalne. Na projekcie budowlanym nie ma możliwości zwymiarowania wszystkich elementów ponieważ rysunek byłby wówczas nieczytelny. Dołożymy jednak wszelkich starań alby wszystkie wymiary niezbędne do poprawnego wykonania budynków według naszych projektów były zawarte.

Pozdrawiam

Guest Konrad
Posted

witam!!

Mozna otrzymać rysunki szczegółowe rzutów? konradpolakowski1981@wp.pl

pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Paulina
Posted

Witam

Również jesteśmy zainteresowani tym projektem.

Bardzo prosimy o przesłanie materiałów na adres -  paulina.szczepanczyk@wp.pl

Dziękujemy, pozdrawiamy. 

Posted

Witam

Również jesteśmy zainteresowani tym projektem.

Bardzo prosimy o przesłanie materiałów na adres -  paulina.szczepanczyk@wp.pl

Dziękujemy, pozdrawiamy. 

Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest Iwona
Posted

witam sprzedam projekt tuliusza w cenie 1600zł (cenna do negocjacji) w skład wchodzą 4 projekty domu, usb, inf od pracowni, katalog produktu i inne gazetki, teczka. wszelkie inne informacje pod nr tel 692-516-414

Guest Malgorzata
Posted

Witam serdecznie ,mam zamiar budować dom Tulisz lub Tuliusz 2 ,nie możemy się zdecydować...czy mogę prosić dodatkowe materiały,wymiary ,ewentualne wizualizacje i kosztorysy obu projektów.czy istnieje możliwość poszerzenia garażu pojedynczego o 1-2m i jaki byłby ewentualny koszt .bardzo dziękuję i pozdrawiam .malgorzatagmaj@interia.pl

Posted

Witam serdecznie ,mam zamiar budować dom Tulisz lub Tuliusz 2 ,nie możemy się zdecydować...czy mogę prosić dodatkowe materiały,wymiary ,ewentualne wizualizacje i kosztorysy obu projektów.czy istnieje możliwość poszerzenia garażu pojedynczego o 1-2m i jaki byłby ewentualny koszt .bardzo dziękuję i pozdrawiam .malgorzatagmaj@interia.pl

Witam
Materiały prześlemy w środę.

Pozdrawiam
Guest Marcin
Posted

Witam. Proszę o wysłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego zawierające ilości materiałów i koszt budowy na adres marcin.mroz31@gmail.com z góry dziękuje i pozdrawiam

Posted

Witam. Proszę o wysłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego zawierające ilości materiałów i koszt budowy na adres marcin.mroz31@gmail.com z góry dziękuje i pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Anna
Posted

Witam. Proszę o wysłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego zawierające ilości materiałów i koszt budowy na adres kleonek3@interia.pl z góry dziękuje i pozdrawiam

Posted

Witam. Proszę o wysłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego zawierające ilości materiałów i koszt budowy na adres kleonek3@interia.pl z góry dziękuje i pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Guest Karier
Posted

Witam proszę o przesłanie zestawienia materiałów ilośc i koszt stanu surowego zAmknietego na Emaila kosmogonia11@gmail.com

Guest Łukasz
Posted

Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego (ilości materiałów i koszt budowy), na adres kinsap7@wp.pl, pozdrawiam

Posted

Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego (ilości materiałów i koszt budowy), na adres kinsap7@wp.pl, pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Agnieszka
Posted

Witam! Proszę mi napisać czy jest mozliwość wprowadzania drobnych zmian do tych projektów?

Posted

Witam! Proszę mi napisać czy jest mozliwość wprowadzania drobnych zmian do tych projektów?

Witam. Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzymają Państwo wówczas bezpłatną zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Koszt uzależniony jest od zakresu zmian. Pozdrawiam

Guest Agnieszka
Posted

Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów na adres agnieszkakruk@onet.eu