Redaktor Napisano 3 Lipiec 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2013 Projekt domu Tuliusz Szczegółowy opis projektu domu Tuliusz znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/tuliusz Link do projektu: Projekt Tuliusz Cytuj
Gość Kamila Napisano 21 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2014 a może jakieś wizualizacje kuchni?i góry? Cytuj
Gość Kamila Napisano 21 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2014 Projekt domu Tuliusz Szczegółowy opis projektu domu Tuliusz znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/tuliusz Link do projektu: Projekt Tuliusz a może jakieś wizualizacje kuchni?i góry? Cytuj
Gość Kamila Napisano 21 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2014 a może jakieś wizualizacje kuchni?i góry? Cytuj
Gość Monika Napisano 25 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2014 Witam, projekt jest świetny, ale przydałaby się miarka do sprawdzenia wymiarów pomieszczeń( dł., szer.). Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2014 Witam, projekt jest świetny, ale przydałaby się miarka do sprawdzenia wymiarów pomieszczeń( dł., szer.). Pozdrawiam Witam Na swojej stronie www nie posiadamy takiego narzędzia. Proszę podać adres mailowy - podeślę Pani szczegółowo zwymiarowane rzuty i przekroje dla domu Tuliusz. Pozdrawiam Cytuj
Gość rad Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2014 Projekt świetny, tylko jedna sprawa mnie bardzo zastanawia, po co wyjście na balkon z łazienki na piętrze? Czy osoby korzystające z łazienki będą czuły się komfortowo, gdy z pokoju obok w każdej chwili może ktoś wyjść na balkon? Cytuj
Gość Monika Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2014 Witam, projekt jest świetny, ale przydałaby się miarka do sprawdzenia wymiarów pomieszczeń( dł., szer.). Pozdrawiam Witam Na swojej stronie www nie posiadamy takiego narzędzia. Proszę podać adres mailowy - podeślę Pani szczegółowo zwymiarowane rzuty i przekroje dla domu Tuliusz. Pozdrawiam Bardzo proszę: moniagruszka@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2014 Projekt świetny, tylko jedna sprawa mnie bardzo zastanawia, po co wyjście na balkon z łazienki na piętrze? Czy osoby korzystające z łazienki będą czuły się komfortowo, gdy z pokoju obok w każdej chwili może ktoś wyjść na balkon? Witam Wyjście z łazienki na balkon zaprojektowane zostało po to, by można było swobodnie przewietrzyć łazienkę, ewentualnie wywiesić ręczniki, pranie na balkonie. Oczywiście można z tego wyjścia zrezygnować na etapie adaptacji projektu, jeśli miałoby to u Państwa powodować dyskomfort. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2014 Bardzo proszę: moniagruszka@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krystian Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2014 Proszę o zwymiarowane rzuty oraz kosztorys na solidny_71@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2014 Proszę o zwymiarowane rzuty oraz kosztorys na solidny_71@o2.pl Witam W dniu dzisiejszym wyślę szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość kamilcia202 Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2014 witam czy mogłabym prosić o kosztorys? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2014 witam czy mogłabym prosić o kosztorys? Witam Kosztorysów dla naszych projektów nie udostępniamy bezpłatnie. Mogę jednak przesłać Pani ogólne zestawienia materiałowe i kosztorysowe - proszę podać adres mailowy, lub skontaktować się na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2014 Witam. Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: lokos77@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 Witam. Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: lokos77@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marlena Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2014 Dzień dobry, czy moge prosić o przesłanie na maila ogólne zestawienia materiałowe i kosztorysowe na adres: marlena.kozlowska90@gmail.com Serdecznie dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2014 Dzień dobry, czy moge prosić o przesłanie na maila ogólne zestawienia materiałowe i kosztorysowe na adres: marlena.kozlowska90@gmail.com Serdecznie dziękuję Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość izabela Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2014 witam serdecznie, bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres i.wojciuszkiewicz@wp.pl, dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Gość Iwona Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2014 Witam. Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: iwcia82@op.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 witam serdecznie, bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres i.wojciuszkiewicz@wp.pl, dziękuję i pozdrawiam! Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 Witam. Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: iwcia82@op.pl. Dziękuję Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2014 Dziękuję ślicznie za przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego. Mam dodatkowe pytanie. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe zestawienie materiałowe? Nie chodzi mi o kosztorys tylko zestawienie materiałowe. Np. Beton - ilość - tyle i tyle, Stal zbrojeniowa - ilość - tyle i tyle. Jeżeli nie będzie to stanowiło problemu to proszę o przesłanie zestawienia na adres: lokos77@interia.pl Wacham się także pomiędzy projektem Tuliusz a Tuliusz II. Z jednej strony zalezy mi na wiekszym garażu (kosiarka, rower, czy inny sprzęt) a z drugiej strony garaż dwustanowiskowy jest chyba za duży. Jeżeli dodatkowo mógłbym orosić o zestawienie materiałowe projektu Tuliusz II to będę dodatkowo wdzięczny. Zaznaczam iż nie interesuje mnie kosztorys tylko zestawienie materiałów. Pozdrawiam. Paweł Rogała Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2014 Dziękuję ślicznie za przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego. Mam dodatkowe pytanie. Czy mogą Państwo przesłać szczegółowe zestawienie materiałowe? Nie chodzi mi o kosztorys tylko zestawienie materiałowe. Np. Beton - ilość - tyle i tyle, Stal zbrojeniowa - ilość - tyle i tyle. Jeżeli nie będzie to stanowiło problemu to proszę o przesłanie zestawienia na adres: lokos77@interia.pl Wacham się także pomiędzy projektem Tuliusz a Tuliusz II. Z jednej strony zalezy mi na wiekszym garażu (kosiarka, rower, czy inny sprzęt) a z drugiej strony garaż dwustanowiskowy jest chyba za duży. Jeżeli dodatkowo mógłbym orosić o zestawienie materiałowe projektu Tuliusz II to będę dodatkowo wdzięczny. Zaznaczam iż nie interesuje mnie kosztorys tylko zestawienie materiałów. Pozdrawiam. Paweł Rogała Witam W przesłanych plikach xls znajdują się po 2 arkusze: elementy, gdzie jest ogólne zestawienia kosztów budowy, oraz drugi arkusz - materiały, gdzie właśnie znajduje się zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Dzisiaj prześlę Panu zestawienia dla obu wersji Tuliusza. Pozdrawiam Cytuj
Gość Leszek Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2014 Witam czy ja móglbum tez dostac takie zestawienie materialow i kosztorysu na adres lbar5@wp.pl z gory dziekuje i pozdrawiam Leszek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi