Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Gość
Posted

Wita, proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mirekzaba@vp.pl. Z góry dziękuje

• 1 month later...
  • Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Anna Jalowska
Posted

Witam czy istnieje możliwość dostosowania tego projektu pod zabudowę bliźniaczą - połączenie wersji prawaz lewą.Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: anula _j@poczta.onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam .

Guest Leon
Posted

Wita, proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: odert@o2.pl. Z góry dziękuje

Posted

Witam czy istnieje możliwość dostosowania tego projektu pod zabudowę bliźniaczą - połączenie wersji prawaz lewą.Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: anula _j@poczta.onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam .

Witam

Dom Tuliusz idealnie na daje się do zabudowy bliźniaczej.

Materiały dla projektu prześlę dzisiaj na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Darek
Posted

Witam,ja też proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: darektracz@op.pl

Dziękuję i Pozdrawiam

Posted

Witam,ja też proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: darektracz@op.pl Dziękuję i Pozdrawiam

Dzień dobry! Jak najbardziej, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam.

Guest Gosia
Posted

Witam, interesuje mnie zakup tego projektu.Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: malgos152@wp.pl 

Posted

Witam, interesuje mnie zakup tego projektu.Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: malgos152@wp.pl 

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Prażmo Emil
Posted

Dzień doby, czy mógłbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres emilp1982@wp.pl

Guest Prażmo Emil
Posted

Dzień doby, czy mógłbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres emilp1982@wp.pl

Guest Agnieszka S.
Posted

Bardzo podoba mi się ten dom już namawiam męża żebyśmy wybrali ten właśnie projekt. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: ELUA1@interia.pl.

Posted

Bardzo podoba mi się ten dom już namawiam męża żebyśmy wybrali ten właśnie projekt. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: ELUA1@interia.pl.

Witam

Pozdrawiam

Guest Alicja Kowalska
Posted

Witam czy również mogę prosić takie zestawienie tylko w dwóch wersjach jedno z bloczków wapienno-piaskowych a drugie z pustaków ceramicznych MAX na adres alikow.85@wp.pl

Posted

Witam czy również mogę prosić takie zestawienie tylko w dwóch wersjach jedno z bloczków wapienno-piaskowych a drugie z pustaków ceramicznych MAX na adres alikow.85@wp.pl

Witam

Zestawienie mamy przygotowanie w jednej wersji - zawiera ono materiały użyte w projekcie. Jednak prześlę Pani dodatkowo zestawienie powierzchni poszczególnych przegród, które bez problemu pozwoli wyliczyć ilość niezbędnych materiałów na ich wykonanie.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Gość
Posted

Witam. Bardzo prosiłbym o zestawienie przegród zewnętrznych i wewnętrznych oraz o rysunek szczegółowy pomieszczeń chodzi o wymiary nie w m2 tylko dł i szerokości oraz orientacyjny kosztorys stanu surowego zamkniętego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Paweł. pawel22-86@o2.pl

Posted

Witam. Bardzo prosiłbym o zestawienie przegród zewnętrznych i wewnętrznych oraz o rysunek szczegółowy pomieszczeń chodzi o wymiary nie w m2 tylko dł i szerokości oraz orientacyjny kosztorys stanu surowego zamkniętego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Paweł. pawel22-86@o2.pl

Dzień dobry, wszystkie materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam.

• 5 weeks later...
Posted

Witam, Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego, oraz zestawienie powierzchni poszczególnych przegród na adres joanna-wolska1@wp.pl

Posted

Witam, Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego, oraz zestawienie powierzchni poszczególnych przegród na adres joanna-wolska1@wp.pl

Witam

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Gość
Posted

Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Witam serdecznie, ja również poproszę o takie zestawienie, mój adres cyklon12125@vp.pl