Dobre Domy Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Witam czy ja móglbum tez dostac takie zestawienie materialow i kosztorysu na adres lbar5@wp.pl z gory dziekuje i pozdrawiam Leszek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest matti1977 Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mateusz.matusiak@interia.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted November 26, 2014 Report Posted November 26, 2014 Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mateusz.matusiak@interia.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Pati Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Witam. czy moge prosic o przesłanie pliku z kosztorysemi materiałami oraz wymiarami min działki na pati10200@wp.pl Dziękuję serdecznie. Quote
Dobre Domy Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Witam. czy moge prosic o przesłanie pliku z kosztorysemi materiałami oraz wymiarami min działki na pati10200@wp.pl Dziękuję serdecznie. Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Ewelka Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Witam projekt Tuliusz jest świetny i ciekawy. Zakupiłam u Państwa ten projekt i kocham ten dom od samego początku, dodatkowo chciałabym zapytać czy są dostępne wizualizacje poddasza? Quote
Dobre Domy Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Witam projekt Tuliusz jest świetny i ciekawy. Zakupiłam u Państwa ten projekt i kocham ten dom od samego początku, dodatkowo chciałabym zapytać czy są dostępne wizualizacje poddasza? Witam Niestety nie mamy wizualizacji wnętrz dla pomieszczeń na poddaszu. Pozdrawiam Quote
Guest Leszek Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Witam Czy ja mógłbym równierz dostać ogólne zestawienie materiałowe i kosztorysowe na adres; lbar5@wp.pl , z góry dziękuje Pozdrawiam Leszek Quote
Dobre Domy Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 Witam Czy ja mógłbym równierz dostać ogólne zestawienie materiałowe i kosztorysowe na adres; lbar5@wp.pl , z góry dziękuje Pozdrawiam Leszek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kornel Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Witam czy moglbym prosic o przeslannie ogolnego zestawienia materialowego z wymiarami dzialki i kosztorysu na adres ziemnik01@wp.pl. Dziekuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Witam czy moglbym prosic o przeslannie ogolnego zestawienia materialowego z wymiarami dzialki i kosztorysu na adres ziemnik01@wp.pl. Dziekuje i pozdrawiam Witam, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Daniel Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: zebro222@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted January 7, 2015 Report Posted January 7, 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: zebro222@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam. Witam, Materiały dotyczące projektu zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Tomek Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Jeśli to możliwe proszę o przesłanie mi ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorys na adres; tomaszspodymek@tlen.pl. Dziękuję Quote
Dobre Domy Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Jeśli to możliwe proszę o przesłanie mi ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorys na adres; tomaszspodymek@tlen.pl. Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: odert@o2.pl . Dziękuje i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: odert@o2.pl . Dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: odert@o2.pl . Dziękuje i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: odert@o2.pl . Dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Lucyna Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Witam, ja również jestem zainteresowana zestawieniem materiałów i kosztorysu i innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Realnego jeśli można prosić. Adres: l.lechki@vp.pl Pozdrawiam !!! Quote
Dobre Domy Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Witam, ja również jestem zainteresowana zestawieniem materiałów i kosztorysu i innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Realnego jeśli można prosić. Adres: l.lechki@vp.pl Pozdrawiam !!! Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Małgorzata Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Witam, proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu oraz innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Gracji Małej na adres: gochat36@gmail.com. Dziękuję i Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Witam, proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu oraz innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Gracji Małej na adres: gochat36@gmail.com. Dziękuję i Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Witam, jak czytałam poniżej możliwe jest przesłanie szczegółowo zwymiarowanych rzutów i przekroi dla domu Tuliusz. Prosiłabym o wysyłkę na maila: ewcia-kot@tlen.pl. Prosiłabym jeżeli to możliwe o wskazanie gdzie w okolicach Lublina budowany był już taki dom? chodzi mi o obejrzenie go choćby wizualnie w "realu" Quote
Dobre Domy Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Witam, jak czytałam poniżej możliwe jest przesłanie szczegółowo zwymiarowanych rzutów i przekroi dla domu Tuliusz. Prosiłabym o wysyłkę na maila: ewcia-kot@tlen.pl. Prosiłabym jeżeli to możliwe o wskazanie gdzie w okolicach Lublina budowany był już taki dom? chodzi mi o obejrzenie go choćby wizualnie w "realu" Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Co do realizacji - proszę pytać na forach, My nie posiadamy takich informacji. Pozdrawiam Pozdrawiam Quote
Recommended Posts