Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Jak zostaly zamontowane rynny nad daszkiem wejsciowym?

Daszek wejściowy ma zaprojektowane odwodnienie w postaci dwóch rynien o spadku w stronę ściany. Rynny od daszku biegną po zewnętrznych stronach okien przy wejściu.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Agnieszka
Posted

czy moglaby pani mi podac ilosc metrow biezacych dachowki, dachowek bocznych i gasiorow jakie sa potrzebne do pokrycia dachu? Probuje uzyskac wycene a chwilowo projekty sa zdane do uzyskania pozwolenia na budowe.

Z gory dziekuje

Posted

czy moglaby pani mi podac ilosc metrow biezacych dachowki, dachowek bocznych i gasiorow jakie sa potrzebne do pokrycia dachu? Probuje uzyskac wycene a chwilowo projekty sa zdane do uzyskania pozwolenia na budowe.

Z gory dziekuje

Witam,

Proszę o podanie adresu mailowego, na który mogłabym przesłać zestawienie materiałów dla projektu Atos.

Pozdrawiam

Guest Monika
Posted

Ile kosztuje dorysowanie piwnicy? Jestem ciekawa gdyż posiadanie takiej piwnicy jest bardzo przyjemne jeżeli chodzi o przechowywanie różnych konfitur czy warzyw i owoców.

Posted

Ile kosztuje dorysowanie piwnicy? Jestem ciekawa gdyż posiadanie takiej piwnicy jest bardzo przyjemne jeżeli chodzi o przechowywanie różnych konfitur czy warzyw i owoców.

Witam,

W sprawie doprojektowania piwnicy bardzo proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

Posted

Witam,

Proszę o podanie adresu mailowego, na który mogłabym przesłać zestawienie materiałów dla projektu Atos.

Pozdrawiam

Witam,

Koszt budowy projektu Atos w zakresie robót do stanu pod klucz (nie obejmuje instalacji wewnętrznych) wynosi 377000zł(netto).

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest milena
Posted

Bardzo podoba mi się ten domek ale chciałabym aby na parterze znajdowała się sypialnia.

Czy da się przestawić układ ścian wewnątrz budynku???

Posted

Bardzo podoba mi się ten domek ale chciałabym aby na parterze znajdowała się sypialnia.

Czy da się przestawić układ ścian wewnątrz budynku???

Witam,

Układ ścian wewnątrz budynku można zmienić w trakcie adaptacji projektu. Szczegóły zmian oraz ich koszt należy skonsultować z architektem adaptującym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Meńka
Posted

Ja w Atosie po prostu jestem zakochana! mam nadzieję że mistrzostwa 2012 obejrzymy właśnie w nowym domku.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

witam,

Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów dla projektu Atos? Moj email pudzianek@poczta.fm

Dziękuję

• 1 month later...
Posted

Witam, chciałbym prosić o zestawienie materiałów do projektu. Mój adres e-mail:michalfafara@o2.pl

• 2 weeks later...
Posted

Witam,

Czy mógłbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: pawelcog@o2.pl

Dziękuję.

Guest ptoszek
Posted

Dien dobry chcialbym prosic o zestawienie materialow dla tego domku ,,Atos" moj email landm87@o2.pl Dziekuje

Guest ptoszek
Posted

Dien dobry chcialbym prosic o zestawienie materialow dla tego domku ,,Atos" moj email landm87@o2.pl Dziekuje

• 2 weeks later...
Posted

Witam,

Czy mógłbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: piotrbuczek6@tlen.pl

Dziękuję.

• 3 weeks later...
Guest agogo6@o2.pl
Posted

Witam,

Pozdrawiam

Guest sebastian!
Posted

proszę o zestawienie materiałów dla projektu atos! mój mail: agogo6@o2.pl

z góry dzięki!

Posted

Witam czy mogłabym prosić o zestawienie materiałów do projektu Atos?

aisza83@onet.pl