Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Gość Agnieszka
Napisano

czy moglaby pani mi podac ilosc metrow biezacych dachowki, dachowek bocznych i gasiorow jakie sa potrzebne do pokrycia dachu? Probuje uzyskac wycene a chwilowo projekty sa zdane do uzyskania pozwolenia na budowe.

Z gory dziekuje

Napisano

czy moglaby pani mi podac ilosc metrow biezacych dachowki, dachowek bocznych i gasiorow jakie sa potrzebne do pokrycia dachu? Probuje uzyskac wycene a chwilowo projekty sa zdane do uzyskania pozwolenia na budowe.

Z gory dziekuje

Witam,

Proszę o podanie adresu mailowego, na który mogłabym przesłać zestawienie materiałów dla projektu Atos.

Pozdrawiam

Gość Monika
Napisano

Ile kosztuje dorysowanie piwnicy? Jestem ciekawa gdyż posiadanie takiej piwnicy jest bardzo przyjemne jeżeli chodzi o przechowywanie różnych konfitur czy warzyw i owoców.

Napisano

Ile kosztuje dorysowanie piwnicy? Jestem ciekawa gdyż posiadanie takiej piwnicy jest bardzo przyjemne jeżeli chodzi o przechowywanie różnych konfitur czy warzyw i owoców.

Witam,

W sprawie doprojektowania piwnicy bardzo proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

Proszę o podanie adresu mailowego, na który mogłabym przesłać zestawienie materiałów dla projektu Atos.

Pozdrawiam

Witam,

Koszt budowy projektu Atos w zakresie robót do stanu pod klucz (nie obejmuje instalacji wewnętrznych) wynosi 377000zł(netto).

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

Bardzo podoba mi się ten domek ale chciałabym aby na parterze znajdowała się sypialnia.

Czy da się przestawić układ ścian wewnątrz budynku???

Napisano

Bardzo podoba mi się ten domek ale chciałabym aby na parterze znajdowała się sypialnia.

Czy da się przestawić układ ścian wewnątrz budynku???

Witam,

Układ ścian wewnątrz budynku można zmienić w trakcie adaptacji projektu. Szczegóły zmian oraz ich koszt należy skonsultować z architektem adaptującym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Ja w Atosie po prostu jestem zakochana! mam nadzieję że mistrzostwa 2012 obejrzymy właśnie w nowym domku.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

witam,

Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów dla projektu Atos? Moj email pudzianek@poczta.fm

Dziękuję

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Gość Paweł
Napisano

Witam,

Czy mógłbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: pawelcog@o2.pl

Dziękuję.

Gość ptoszek
Napisano

Dien dobry chcialbym prosic o zestawienie materialow dla tego domku ,,Atos" moj email landm87@o2.pl Dziekuje

Gość ptoszek
Napisano

Dien dobry chcialbym prosic o zestawienie materialow dla tego domku ,,Atos" moj email landm87@o2.pl Dziekuje

• 2 weeks later...
Napisano

Witam,

Czy mógłbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: piotrbuczek6@tlen.pl

Dziękuję.

• 3 weeks later...
Gość agogo6@o2.pl
Napisano

Witam,

Pozdrawiam

Gość sebastian!
Napisano

proszę o zestawienie materiałów dla projektu atos! mój mail: agogo6@o2.pl

z góry dzięki!