redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt domu Atos Szczegółowy opis projektu domu Atos znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/atos Link do projektu: Projekt Atos Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Atos Link do obrotu 3D: Obrót 3D Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 11 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2010 Jak zostaly zamontowane rynny nad daszkiem wejsciowym? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2010 Jak zostaly zamontowane rynny nad daszkiem wejsciowym? Daszek wejściowy ma zaprojektowane odwodnienie w postaci dwóch rynien o spadku w stronę ściany. Rynny od daszku biegną po zewnętrznych stronach okien przy wejściu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 12 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2010 czy moglaby pani mi podac ilosc metrow biezacych dachowki, dachowek bocznych i gasiorow jakie sa potrzebne do pokrycia dachu? Probuje uzyskac wycene a chwilowo projekty sa zdane do uzyskania pozwolenia na budowe. Z gory dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2010 czy moglaby pani mi podac ilosc metrow biezacych dachowki, dachowek bocznych i gasiorow jakie sa potrzebne do pokrycia dachu? Probuje uzyskac wycene a chwilowo projekty sa zdane do uzyskania pozwolenia na budowe. Z gory dziekuje Witam,Proszę o podanie adresu mailowego, na który mogłabym przesłać zestawienie materiałów dla projektu Atos. Pozdrawiam Cytuj
Gość Basia Napisano 20 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2010 Super domek Ciekawe ile jego koszt pod klucz Cytuj
Gość Monika Napisano 20 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2010 Ile kosztuje dorysowanie piwnicy? Jestem ciekawa gdyż posiadanie takiej piwnicy jest bardzo przyjemne jeżeli chodzi o przechowywanie różnych konfitur czy warzyw i owoców. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2010 Ile kosztuje dorysowanie piwnicy? Jestem ciekawa gdyż posiadanie takiej piwnicy jest bardzo przyjemne jeżeli chodzi o przechowywanie różnych konfitur czy warzyw i owoców. Witam,W sprawie doprojektowania piwnicy bardzo proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2010 Witam, Proszę o podanie adresu mailowego, na który mogłabym przesłać zestawienie materiałów dla projektu Atos. Pozdrawiam Witam,Koszt budowy projektu Atos w zakresie robót do stanu pod klucz (nie obejmuje instalacji wewnętrznych) wynosi 377000zł(netto). Pozdrawiam Cytuj
Gość milena Napisano 13 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2010 Bardzo podoba mi się ten domek ale chciałabym aby na parterze znajdowała się sypialnia. Czy da się przestawić układ ścian wewnątrz budynku??? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2010 Bardzo podoba mi się ten domek ale chciałabym aby na parterze znajdowała się sypialnia. Czy da się przestawić układ ścian wewnątrz budynku??? Witam, Układ ścian wewnątrz budynku można zmienić w trakcie adaptacji projektu. Szczegóły zmian oraz ich koszt należy skonsultować z architektem adaptującym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Meńka Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2010 Ja w Atosie po prostu jestem zakochana! mam nadzieję że mistrzostwa 2012 obejrzymy właśnie w nowym domku. Cytuj
madzdziallena Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2010 Jak zostaly zamontowane rynny nad daszkiem wejsciowym? Cytuj
madzdziallena Napisano 27 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2010 U NAS RYNNY CHCEMY ZAMOCOWAĆ PO TYLNEJ STRONIE FILARÓW CZYLI OD STRONY DOMU Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2010 jest śliczny zastanawiam się nad kupnem projektu a potem budowa wiadomo Cytuj
Gość kamil Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2010 witam, Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów dla projektu Atos? Moj email pudzianek@poczta.fm Dziękuję Cytuj
Gość mick4 Napisano 22 Październik 2010 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2010 Witam, chciałbym prosić o zestawienie materiałów do projektu. Mój adres e-mail:michalfafara@o2.pl Cytuj
Gość Paweł Napisano 1 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2010 Witam, Czy mógłbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: pawelcog@o2.pl Dziękuję. Cytuj
Gość ptoszek Napisano 7 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2010 Dien dobry chcialbym prosic o zestawienie materialow dla tego domku ,,Atos" moj email landm87@o2.pl Dziekuje Cytuj
Gość ptoszek Napisano 7 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2010 Dien dobry chcialbym prosic o zestawienie materialow dla tego domku ,,Atos" moj email landm87@o2.pl Dziekuje Cytuj
Gość Piotr Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2010 Witam, Czy mógłbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: piotrbuczek6@tlen.pl Dziękuję. Cytuj
Gość agogo6@o2.pl Napisano 10 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2010 Witam, Proszę o podanie adresu mailowego, na który mogłabym przesłać zestawienie materiałów dla projektu Atos. Pozdrawiam Cytuj
Gość sebastian! Napisano 10 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2010 proszę o zestawienie materiałów dla projektu atos! mój mail: agogo6@o2.pl z góry dzięki! Cytuj
Gość joanna Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2010 Witam czy mogłabym prosić o zestawienie materiałów do projektu Atos? aisza83@onet.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi