Dobre Domy Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Witam też zastanawiamy sie z meżem nad tym projektem i nie wiemy jaki to koszt. A chcielibyśmy aby domek nie wyszedł drogo. Witam, Koszty budowy w dużej mierze zależą od kosztów wykonawcy oraz materiałów budowlanych. Sądzę, że warto już teraz, przed podjęciem ostatecznej decyzji o budowie domu, skonsultować się z jakimś sprawdzonym lokalnym wykonawcą i wstępnie ustalić koszty budowy domu. Może okaże się, że "nie taki diabeł straszny, jak go malują" Dodatkowo zachęcam do zapoznania się z naszym artykułem na temat kosztów budowy domu Koszty budowy domu 2012. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Witam, Drogi Panie Kastor sądzę, że nie o taki domek tutaj chodzi... Pozdrawiam Ps. A swoją drogą mam nadzieję, że Reksio jest zadowolony:) Quote
Dobre Domy Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Atena na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote
Guest Cios Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Witam, A ja mam nadzieję, że często będzie Pan zaglądał na nasze forum:). Proszę podzielić się z nami swoimi doświadczeniami z budowy, a zdjęcia na pewno zainteresują pozostałych użytkowników forum. Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie. właśnie też jestem zainteresowany wszelkimi informacjami Quote
Guest Gość Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 a czy realne jest wybudować ten dom w kosztorysie "metodą gospodarczą pod klucz tj 250 000pln??? Quote
Dobre Domy Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 a czy realne jest wybudować ten dom w kosztorysie "metodą gospodarczą pod klucz tj 250 000pln??? Witam, Nasze kosztorysy przygotowywane są rzetelnie, są również uaktualniane. Jeżeli mają jednak Państwo obawy co do kosztów to proponuję zwrócenie się do nas z prośbą o przesłanie dostępnych bezpłatnie informacji na ich temat. Proszę pisać na adres info@dobredomy.pl. Mogą Państwo również zamówić w naszej pracowni odpłatnie pełny kosztorys. Dodatkowo pozostaje opcja zlecenia kosztorysu poza naszą pracownią. Aby umożliwić Państwu jego opracowanie udostępnimy szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Quote
Guest Darek Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 a czy realne jest wybudować ten dom w kosztorysie "metodą gospodarczą pod klucz tj 250 000pln??? Spokojnie zmieścisz się w tej kwocie, tylko wymaga to dużo czasu i poświęcenia z Twojej strony. Quote
Guest Tomasz Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 Mam pytanie odnośnie kosztorysu. Czy aby określić całkowity koszt budowy należy dodać stan wykończony i instalacje? Quote
Dobre Domy Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Witam Stan wykończony obejmuje kosztorys stanu surowego. Należy więc do stanu wykończonego dodać koszt zakupu i montażu instalacji wewnątrz budynku. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Witam Stan wykończony obejmuje kosztorys stanu surowego. Należy więc do stanu wykończonego dodać koszt zakupu i montażu instalacji wewnątrz budynku. Pozdrawiam Quote
Guest Małgosia Posted November 26, 2014 Report Posted November 26, 2014 Witam, Ja już jestem na etapie końcowym , trochę zmieniłem projekt. Ja jestem zadowolony, Wy ocenicie. PozdrawiamWyślij e-mail Czy mogłabym prosić o zdjęcia z realizacji Państwa domu: m.maciejewska93@interia.pl Quote
Guest Gość Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Witam, Ja już jestem na etapie końcowym , trochę zmieniłem projekt. Ja jestem zadowolony, Wy ocenicie. PozdrawiamWyślij e-mail Czy mogłabym prosić o zdjęcia z realizacji Państwa domu: m.maciejewska93@interia.pl Witam serdecznie, bardzo chciałabym zobaczyć Państwa cudo po zmianie i końcowej budowie, jeśli można poproszę o fotki na adres czajecka24@tlen.pl Podrawiam Quote
Guest Marlena Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Witam gorąco, bardzo interesuje mnie jakie zmiany zostały wprowadzone i jak wygląda dom, a także czy jest funkcjonalny ) Bardzo prosze o zdjęcia i informacje na adres : marlenka13@gazeta.pl Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Witam Poproszę o zdjęcia z wykończeniem zewnątrz i wewnątrz szukam inspiracji a niedługo koniec budowy adres email sieka1979@wp.pl. Dziekuje pozdrawiam. Quote
Guest SYLWIA Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 WITAM PODOBA MI SIE STRASZNIE TEN DOM ALE POTRZEBUJE REALNEJ KWOTY JAKA JEST MI POTRZEBA BUDUJAC GO SYSTEMEM GOSPODARCZYM ZE WSZYSTKIM W SRODKU CZYLI INSTALACJE SCIANY PODŁOGI PIECE ITD OBRÓCZ MEBLI BEDE WDZIECZNA ZA POMOC POZDRAWIAM Quote
Guest ALICJA Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Proszę o zdjęcia ala.bucz@wp.pl Quote
Guest Gość Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 Witam, bardzo podoba mi się projekt domu Atena z zewnątrz, a czy mogłabym od Państwa dostać zdjęcia jak wygląda wewnątrz i ile w przybliżeniu muszę mieć pieniędzy na jego wybudowanie w tym roku. Z góry dziękuję bamchol66@interia.pl Quote
Guest meg Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Witam Poproszę o zdjęcia z wykończeniem zewnątrz i wewnątrz szukam inspiracji a niedługo koniec budowy adres email sieka1979@wp.pl. Dziekuje pozdrawiam. Witam, czy może się Pan/Pani podzielić informacją o kosztach budowy tego domu? Dzięki z góry! Quote
Guest Gość Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Witam!czy ktoś z panstwa ma realna kwote budowy tego domu systemem gospodarczym bardzo podoba mi sie tej projekt z góry dziekuje marko3@poczta.onet.eu Quote
Guest karina Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 witam, czy może ktoś posiada kosztorys wykończeniówki ??? taki porządny do kredytu hipotecznego karinakal@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 witam, czy może ktoś posiada kosztorys wykończeniówki ??? taki porządny do kredytu hipotecznego karinakal@wp.pl Witam U nas w Pracowni można zamówić kosztorys stanu wykończonego dla domu Atena jeśli jest Pani zainteresowana. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 witam jestem w trakcje budowy tego domu jeżeli ktoś ma pytania lopez644@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 witam jestem w trakcje budowy tego domu jeżeli ktoś ma pytania lopez644@wp.pl Witam Zachęcam do wrzucenia na forum zdjęć z budowy domu oraz do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym - szczegóły tutaj https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Quote
Guest martines Posted April 1, 2016 Report Posted April 1, 2016 mi rowniez podoba sie ten dom jesli ktos moglby przeslac koszt calej budowy realny prosze o maila marcinwolski1980@interia.pl Quote
Recommended Posts