redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt Atena Szczegółowy opis projektu domu Atena znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/atena Link do projektu: Projekt Atena Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2011 czy ktoś buduje ten dom jeśli tak to proszę o jakieś zdjęcia Cytuj
Gość krzysiek Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2011 buduje buduje ale dopiero fundamenty stoją więc nie bardzo jest co fotografować :-) Cytuj
Gość Jacek Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2011 czy ktoś buduje ten dom jeśli tak to proszę o jakieś zdjęcia A czego budować? Cytuj
Gość Rafaella Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2011 na stronie extradom.pl jest ten domek i dużo osób go buduje, jest bardzo dużo zdięc. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2011 Witam, Zapraszam Państwa do umieszczania zdjęć z realizacji domu Atena na naszym forum. Napewno zainteresują one pozostałych użytkowników. Dodatkowo zachęcam do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Na autorów najlepszych zdjęć czekają atrakcyjne nagrody. Pozdrawiam Cytuj
Gość tomek Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2011 czy ktoś buduje ten dom jeśli tak to proszę o jakieś zdjęcia Witam, Ja już jestem na etapie końcowym , trochę zmieniłem projekt. Ja jestem zadowolony, Wy ocenicie. PozdrawiamWyślij e-mail Cytuj
Gość tomek Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2011 Witam, Zachęcam do umieszczania zdjęć z budowy domu Atena na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Pozdrawiam Witam, jestem na etapie końcowym budowy, wysyłam mojego e-maila , mogę parę zdjęć wysłać Wyślij e-mail Cytuj
Gość Gość Napisano 20 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2011 odsprzedam projekt atena w bardzo korzystnej cenie, niestety musze miec dom z piwnicą gg 35460996 (czerwiec 2011) Cytuj
Gość ar Napisano 20 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2011 czy ktoś buduje ten dom jeśli tak to proszę o jakieś zdjęcia odsprzedam projekt atena w b. korzystnej cenie gg 35460996 Cytuj
Gość Renata Napisano 31 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2011 odsprzedam projekt atena w bardzo korzystnej cenie, niestety musze miec dom z piwnicą gg 35460996 (czerwiec 2011) Witam serdecznie!Czy to jeszcze aktualne? Pozdrawiam! Renata z Bierutowa Cytuj
Gość wojtek Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2011 buduje buduje ale dopiero fundamenty stoją więc nie bardzo jest co fotografować :-) Cytuj
Gość Adam Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2011 czy ktos wie gdzie mozna znajsc zdjecia z budowy tego domu? prosze o odpowiedz Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2011 czy ktos wie gdzie mozna znajsc zdjecia z budowy tego domu? prosze o odpowiedz Witam, Przy prezentacji projektu jest zakładka realizacje. Proszę zajrzeć, a znajdzie Pan tam kilka ciekawych zdjęć realizacji projektu Atena. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Gość paweł Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2011 Czy wybudował lub buduje ktoś ten dom w woj. mazowieckim Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2011 Witam, czy ktoś wybudował taki domek w Lubelskim? Chętnie bym zobaczyła go na żywo. Cytuj
Gość Paweł Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2011 Ja też za niedługo zaczynam możesz mi udzielić informacji na temat fudamentów a dokładnie kosztów ? Cytuj
Gość bartek Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2011 www.atenalustro.mojabudowa.pl - mam nadzieję że pobuduję ten fajny domek Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2011 www.atenalustro.mojabudowa.pl - mam nadzieję że pobuduję ten fajny domek Witam, A ja mam nadzieję, że często będzie Pan zaglądał na nasze forum:). Proszę podzielić się z nami swoimi doświadczeniami z budowy, a zdjęcia na pewno zainteresują pozostałych użytkowników forum. Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie. Cytuj
Gość Adam Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2011 Jiesli ma ktos fotki z realizascji tego projektu to prosił bym przesłac adam23.25@wp.pl Cytuj
Gość maro Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2011 Witam.Chcę kupić projekt domu Atena.jakie są koszty budowy? czy można oglądnąć ten dom? Cytuj
Gość Magdziorka24 Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2011 Witam też zastanawiamy sie z meżem nad tym projektem i nie wiemy jaki to koszt. A chcielibyśmy aby domek nie wyszedł drogo. Cytuj
Gość bartek Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2011 Nie da się jednoznacznie określić kosztów budowy, zależy to od tego jaki macie grunt, z czego chcecie budować, jest tyle zmiennych, jeden postawi SSO za 140tyś drugiemu braknie 200tyś. Jeśli chcecie budować dom musicie usiąść i liczyć ile betonu, ile dachówki i całą masę innych pierdół pododawać do siebie, wtedy będziecie wiedzieć mniej więcej jakiego rzędu to są kwoty. Same okna i drzwi to koszt od 18tyś do 30tyś, więc jak można odpowiedzieć ile taki dom kusztuje?? Jeśli już się wprowadzę to podam przybliżone koszty ale do tego trzeba jeszcze troszkę poczekać. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kastor Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2012 Witam też zastanawiamy sie z meżem nad tym projektem i nie wiemy jaki to koszt. A chcielibyśmy aby domek nie wyszedł drogo. Ja ostatnio wybudowałem niedrogo domek mojemu Reksiowi, mogę podesłać projekty oraz listę materiałową, może wam się spodoba jest naprawdę niedrogi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi