Guest Katarzyna Posted May 4, 2020 Report Posted May 4, 2020 witam mogę prosić o przysłanie rysunków na adres kasiunia0172@amorki.pl jestem zainteresowana zakupem projektu. Quote
Dobre Domy Posted May 5, 2020 Report Posted May 5, 2020 23 godziny temu, Gość Katarzyna napisał: witam mogę prosić o przysłanie rysunków na adres kasiunia0172@amorki.pl jestem zainteresowana zakupem projektu. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Jan Kubica Posted May 9, 2020 Report Posted May 9, 2020 Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email kubica@nkstore.cz dziękuję Quote
Dobre Domy Posted May 10, 2020 Report Posted May 10, 2020 21 godzin temu, Gość Jan Kubica napisał: Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email kubica@nkstore.cz dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Kamil Posted June 5, 2020 Report Posted June 5, 2020 Witam, proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted June 5, 2020 Report Posted June 5, 2020 2 godziny temu, Gość Gość Kamil napisał: Witam, proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Barbara Posted June 11, 2020 Report Posted June 11, 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Miriam VI. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru i strychu i dodatkowych materiałów. Czy po adaptacji strychu jest szansa na zachowanie pralni i toalety na parterze? Pozdrawiam mail: kangurek007@op.pl Quote
Dobre Domy Posted June 12, 2020 Report Posted June 12, 2020 10 godzin temu, Gość Barbara napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Miriam VI. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru i strychu i dodatkowych materiałów. Czy po adaptacji strychu jest szansa na zachowanie pralni i toalety na parterze? Pozdrawiam mail: kangurek007@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Jeśli architekt adaptujący wskaże inne miejsce położenia schodów można zachować te pomieszczenia kosztem innych. Pozdrawiam Quote
Guest zapytanie Posted August 28, 2020 Report Posted August 28, 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Miriam VI w wersji odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru, strychu oraz dodatkowych materiałów. Czy w projekcie jest przewidziana mechaniczna wentylacja? Czy jest opcja ogrzewania pompą ciepła? proszę wysłać wszystko na meila: kornaszewski.phu@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted August 29, 2020 Report Posted August 29, 2020 W dniu 28.08.2020 o 17:43, Gość zapytanie napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Miriam VI w wersji odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru, strychu oraz dodatkowych materiałów. Czy w projekcie jest przewidziana mechaniczna wentylacja? Czy jest opcja ogrzewania pompą ciepła? proszę wysłać wszystko na meila: kornaszewski.phu@gmail.com Dzień dobry, materiały do projektu prześlemy w poniedziałek. Projekt wentylacji mechanicznej można zamówić w cenie 615 zł. Pozdrawiam Quote
Guest Gosia Posted September 7, 2020 Report Posted September 7, 2020 Dzień dobry, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów, rysunków na adres gosiaskora.89@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted September 8, 2020 Report Posted September 8, 2020 11 godzin temu, Gość Gosia napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów, rysunków na adres gosiaskora.89@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Jarek Posted September 16, 2020 Report Posted September 16, 2020 On 9/8/2020 at 8:03 AM, Dobre Domy said: Witam. czy juz ktos z panstwa buduje Miriam VII i mogl by sie podzielic zdjeciami, uwagami lub radami ? czy ktos robil jakies przerobki? Quote
Guest Karolina Posted October 11, 2020 Report Posted October 11, 2020 Witam, proszę o przesłanie dostępnych rysunków i kosztorysów do tego projektu na maila karolakl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie Quote
Dobre Domy Posted October 12, 2020 Report Posted October 12, 2020 11 godzin temu, Gość Karolina napisał: Witam, proszę o przesłanie dostępnych rysunków i kosztorysów do tego projektu na maila karolakl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Mmikitka Posted October 19, 2020 Report Posted October 19, 2020 Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email m1mikitka@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 19, 2020 Report Posted October 19, 2020 30 minut temu, Gość Mmikitka napisał: Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email m1mikitka@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Magda Posted October 24, 2020 Report Posted October 24, 2020 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email mada.bor@wp.pl Quote
Guest Magda Posted October 24, 2020 Report Posted October 24, 2020 Jeszcze mam jedno pytanie: co ma taki duży wpływ na koszt budowy przy tym projekcie? Między projektem Miriam IV a Miriam VI różnice nie wydają się bardzo duże, a szacunkowy koszt budowy różni się o ponad 100 tys. zł. Quote
Dobre Domy Posted October 25, 2020 Report Posted October 25, 2020 W dniu 24.10.2020 o 12:17, Gość Magda napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email mada.bor@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 26, 2020 Report Posted October 26, 2020 W dniu 24.10.2020 o 12:33, Gość Magda napisał: Jeszcze mam jedno pytanie: co ma taki duży wpływ na koszt budowy przy tym projekcie? Między projektem Miriam IV a Miriam VI różnice nie wydają się bardzo duże, a szacunkowy koszt budowy różni się o ponad 100 tys. zł. Dzień dobry, kosztorys do projektu Miriam VI został opracowany w 2020 roku, do Miriam IV w 2017. Pozdrawiam Quote
Guest matt0292 Posted October 26, 2020 Report Posted October 26, 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem lecz proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów, kosztorys szacunkowy budowy tego domu na adres email: m.kowalak@onet.pl Z poważaniem M.K. Quote
Dobre Domy Posted October 27, 2020 Report Posted October 27, 2020 14 godzin temu, Gość matt0292 napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem lecz proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów, kosztorys szacunkowy budowy tego domu na adres email: m.kowalak@onet.pl Z poważaniem M.K. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote
Guest Agnieszka Posted December 8, 2020 Report Posted December 8, 2020 Witam , poproszę o szczegolowe rysunki na maila Agnieszka.sadurska1412@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted December 9, 2020 Report Posted December 9, 2020 11 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Witam , poproszę o szczegolowe rysunki na maila Agnieszka.sadurska1412@gmail.com Dzień dobry. materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts