Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Katarzyna
Posted

witam mogę prosić o przysłanie rysunków na adres kasiunia0172@amorki.pl jestem zainteresowana zakupem projektu.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
23 godziny temu, Gość Katarzyna napisał:

witam mogę prosić o przysłanie rysunków na adres kasiunia0172@amorki.pl jestem zainteresowana zakupem projektu.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Guest Jan Kubica
Posted

Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz  dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email kubica@nkstore.cz dziękuję

Posted
21 godzin temu, Gość Jan Kubica napisał:

Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz  dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email kubica@nkstore.cz dziękuję

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Gość Kamil
Posted

Witam,

proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz  dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl

Posted
2 godziny temu, Gość Gość Kamil napisał:

Witam,

proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz  dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Guest Barbara
Posted

Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Miriam VI. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru i strychu i dodatkowych materiałów.

Czy po adaptacji strychu jest szansa na zachowanie pralni i toalety na parterze?

Pozdrawiam

mail: kangurek007@op.pl

Posted
10 godzin temu, Gość Barbara napisał:

Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Miriam VI. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru i strychu i dodatkowych materiałów.

Czy po adaptacji strychu jest szansa na zachowanie pralni i toalety na parterze?

Pozdrawiam

mail: kangurek007@op.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Jeśli architekt adaptujący wskaże inne miejsce położenia schodów można zachować te pomieszczenia kosztem innych.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Guest zapytanie
Posted

Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Miriam VI w wersji odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru, strychu oraz dodatkowych materiałów. Czy w projekcie jest przewidziana mechaniczna wentylacja? Czy jest opcja ogrzewania pompą ciepła? proszę wysłać wszystko na meila

kornaszewski.phu@gmail.com

Posted
W dniu 28.08.2020 o 17:43, Gość zapytanie napisał:

Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Miriam VI w wersji odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru, strychu oraz dodatkowych materiałów. Czy w projekcie jest przewidziana mechaniczna wentylacja? Czy jest opcja ogrzewania pompą ciepła? proszę wysłać wszystko na meila

kornaszewski.phu@gmail.com

Dzień dobry,

materiały do projektu prześlemy w poniedziałek. Projekt wentylacji mechanicznej można zamówić  w cenie 615 zł.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry, 

Proszę o przesłanie dostępnych materiałów, rysunków na adres gosiaskora.89@wp.pl

• 2 weeks later...
Posted
On 9/8/2020 at 8:03 AM, Dobre Domy said:

Witam. czy juz ktos z panstwa buduje Miriam VII i mogl by sie podzielic zdjeciami, uwagami lub radami ? czy ktos robil jakies przerobki? 

• 4 weeks later...
Guest Karolina
Posted

Witam, proszę o przesłanie dostępnych rysunków i kosztorysów do tego projektu na maila karolakl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie 

Posted
11 godzin temu, Gość Karolina napisał:

Witam, proszę o przesłanie dostępnych rysunków i kosztorysów do tego projektu na maila karolakl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie 

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. 

Pozdrawiam 

Guest Mmikitka
Posted

Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz  dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email m1mikitka@gmail.com

Posted
30 minut temu, Gość Mmikitka napisał:

Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz  dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email m1mikitka@gmail.com

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Posted

Dzień dobry,

Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email mada.bor@wp.pl

Posted

Jeszcze mam jedno pytanie: co ma taki duży wpływ na koszt budowy przy tym projekcie? Między projektem Miriam IV a Miriam VI różnice nie wydają się bardzo duże, a szacunkowy koszt budowy różni się o ponad 100 tys. zł.

Posted
W dniu 24.10.2020 o 12:17, Gość Magda napisał:

Dzień dobry,

Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email mada.bor@wp.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Posted
W dniu 24.10.2020 o 12:33, Gość Magda napisał:

Jeszcze mam jedno pytanie: co ma taki duży wpływ na koszt budowy przy tym projekcie? Między projektem Miriam IV a Miriam VI różnice nie wydają się bardzo duże, a szacunkowy koszt budowy różni się o ponad 100 tys. zł.

Dzień dobry,

kosztorys do projektu Miriam VI został opracowany w 2020 roku, do Miriam IV w 2017.

Pozdrawiam

Guest matt0292
Posted

Dzień dobry.

Jestem zainteresowany tym projektem lecz proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów, kosztorys szacunkowy budowy tego domu na adres                                     email: m.kowalak@onet.pl

Z poważaniem

M.K.

Posted
14 godzin temu, Gość matt0292 napisał:

Dzień dobry.

Jestem zainteresowany tym projektem lecz proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów, kosztorys szacunkowy budowy tego domu na adres                                     email: m.kowalak@onet.pl

Z poważaniem

M.K.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Agnieszka
Posted

Witam , poproszę o szczegolowe rysunki na maila Agnieszka.sadurska1412@gmail.com