Dobre Domy Posted October 23, 2023 Report Posted October 23, 2023 W dniu 20.10.2023 o 21:01, Gość Karolina napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów na e-mail: transmat14@icloud.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane Quote
Guest Mateo Posted November 9, 2023 Report Posted November 9, 2023 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz poproszę również o zestawienie materiałów dla projektu Miriam V na adres: mateo1kr1@gmail.com. Quote
Dobre Domy Posted November 10, 2023 Report Posted November 10, 2023 17 godzin temu, Gość Mateo napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz poproszę również o zestawienie materiałów dla projektu Miriam V na adres: mateo1kr1@gmail.com. Dzień dobry, materiały zostały wysłane Quote
Guest Dawid Posted January 18, 2024 Report Posted January 18, 2024 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: olesdawid@outlook.com Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 19, 2024 Report Posted January 19, 2024 17 godzin temu, Gość Dawid napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: olesdawid@outlook.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane Quote
Guest Hanna Posted February 1, 2024 Report Posted February 1, 2024 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: hannazatorska83@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted February 2, 2024 Report Posted February 2, 2024 20 godzin temu, Gość Hanna napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: hannazatorska83@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane Quote
Guest Darek Posted March 24, 2024 Report Posted March 24, 2024 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: darko308@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 26, 2024 Report Posted March 26, 2024 W dniu 24.03.2024 o 22:08, Gość Darek napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: darko308@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane Quote
Guest Marcin Gość Posted May 6, 2024 Report Posted May 6, 2024 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: piekarski.1.marcin@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted May 8, 2024 Report Posted May 8, 2024 W dniu 6.05.2024 o 11:30, Gość Marcin Gość napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: piekarski.1.marcin@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane Quote
Guest Marcin Piekarski Posted May 21, 2024 Report Posted May 21, 2024 Czy dysponują Państwo kosztorysem budowy wraz zestawieniem materiałów? Czy mogę prosić o przesłanie na adres: piekarski.1.marcin@gmail.com Quote
Guest Tayfun Posted September 8, 2024 Report Posted September 8, 2024 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: turecki1992@gmail.com Quote
Guest Bartosz Posted September 20, 2024 Report Posted September 20, 2024 Dnia 8.11.2018 o 11:58, Redaktor napisał: Projekt domu Miriam V Szczegółowy opis projektu domu Miriam V znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/miriamV Zapraszamy do dyskusji! Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: bartoszn@poczta.fm Proszę także o info jakie dokumenty otrzymam po zakupie projektu . Quote
Dobre Domy Posted September 23, 2024 Report Posted September 23, 2024 W dniu 20.09.2024 o 10:05, Gość Bartosz napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: bartoszn@poczta.fm Proszę także o info jakie dokumenty otrzymam po zakupie projektu . Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Quote
Guest Kosztorys Posted December 6, 2024 Report Posted December 6, 2024 Czy dysponują Państwo aktualnym kosztorysem budowy wraz zestawieniem materiałów na projekt Miriam VIA. Czy mogę prosić o przesłanie na adres: nkatarzynska@gmail.com? Quote
Dobre Domy Posted December 9, 2024 Report Posted December 9, 2024 W dniu 6.12.2024 o 21:17, Gość Kosztorys napisał: Czy dysponują Państwo aktualnym kosztorysem budowy wraz zestawieniem materiałów na projekt Miriam VIA. Czy mogę prosić o przesłanie na adres: nkatarzynska@gmail.com? Dzień dobry, nie mamy jeszcze kosztorysu do projektu Miriam VI A. Pełne kosztorysy dostępne są odpłatnie i można je zamówić przez formularz dostępny na https://www.dobredomy.pl/projekty/kosztorysy/kosztorys_stanu_wykonczonego_144/, albo mailowo info@dobredomy.pl. Quote
Recommended Posts