Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Miriam V

Redaktor
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Guest Dawid

Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: olesdawid@outlook.com

Dziękuję i pozdrawiam 

17 godzin temu, Gość Dawid napisał:

Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: olesdawid@outlook.com

Dziękuję i pozdrawiam 

Dzień dobry, materiały zostały wysłane

• 2 weeks later...
Guest Hanna

Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: hannazatorska83@wp.pl

• 1 month later...
Guest Darek

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: darko308@wp.pl

W dniu 24.03.2024 o 22:08, Gość Darek napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: darko308@wp.pl

• 1 month later...
Guest Marcin Gość

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: piekarski.1.marcin@gmail.com

W dniu 6.05.2024 o 11:30, Gość Marcin Gość napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: piekarski.1.marcin@gmail.com

• 2 weeks later...
Guest Marcin Piekarski

Czy dysponują Państwo kosztorysem budowy wraz zestawieniem materiałów? Czy mogę prosić o przesłanie na adres: piekarski.1.marcin@gmail.com

• 3 months later...
Guest Tayfun

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres:  turecki1992@gmail.com

• 2 weeks later...
Guest Bartosz
Dnia 8.11.2018 o 11:58, Redaktor napisał:

Projekt domu Miriam V

Szczegółowy opis projektu domu Miriam V znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/miriamV

Dołączona grafika Dołączona grafika

Zapraszamy do dyskusji!

Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: bartoszn@poczta.fm   Proszę także o info jakie dokumenty otrzymam po zakupie projektu .

W dniu 20.09.2024 o 10:05, Gość Bartosz napisał:

Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: bartoszn@poczta.fm   Proszę także o info jakie dokumenty otrzymam po zakupie projektu .

Dzień dobry, rysunki zostały przesłane.