Guest Projekt Miriam V Posted February 7, 2020 Report Posted February 7, 2020 Witam, czy jest możliwość wysłania uproszczonego projektu wraz z wymiarami? iphone02@wp.pl pozdrawiam Marcin Kowalski Quote
Dobre Domy Posted February 8, 2020 Report Posted February 8, 2020 23 godziny temu, Gość Projekt Miriam V napisał: Witam, czy jest możliwość wysłania uproszczonego projektu wraz z wymiarami? iphone02@wp.pl pozdrawiam Marcin Kowalski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Miriam Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 Witam proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały oraz stolarkę zewnętrzną i wewnętrzną do projektu Miriam V. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 1 godzinę temu, Gość Miriam napisał: Witam proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały oraz stolarkę zewnętrzną i wewnętrzną do projektu Miriam V. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Piotr Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane jak i plan oraz stolarkę i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam serdecznie. mail: piotr-ek85@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 2 godziny temu, Gość Piotr napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane jak i plan oraz stolarkę i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam serdecznie. mail: piotr-ek85@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest bart Posted July 30, 2020 Report Posted July 30, 2020 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail: bartosz@esmart.com.pl Quote
Guest Miriam Posted July 30, 2020 Report Posted July 30, 2020 Dnia 1.07.2020 o 13:42, Gość Piotr napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane jak i plan oraz stolarkę i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam serdecznie. mail: piotr-ek85@wp.pl Również poproszę w/w dane na maila: monpanufnik@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted July 31, 2020 Report Posted July 31, 2020 W dniu 30.07.2020 o 11:50, Gość bart napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail: bartosz@esmart.com.pl Dzień dobry. Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted July 31, 2020 Report Posted July 31, 2020 14 godzin temu, Gość Miriam napisał: Również poproszę w/w dane na maila: monpanufnik@gmail.com Dzień dobry. Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Martyna Posted October 7, 2020 Report Posted October 7, 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o udostępnienie szczegółowych danych projektu i wszystkich materiałów jakie mogą Państwo udostępnić do wglądu. Pozdrawiam. Adres e-mail: flipper4@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted October 7, 2020 Report Posted October 7, 2020 Godzinę temu, Gość Martyna napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o udostępnienie szczegółowych danych projektu i wszystkich materiałów jakie mogą Państwo udostępnić do wglądu. Pozdrawiam. Adres e-mail: flipper4@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Muczos Posted November 1, 2020 Report Posted November 1, 2020 Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres: stefan247@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted November 2, 2020 Report Posted November 2, 2020 7 godzin temu, Gość Muczos napisał: Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres: stefan247@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest BETA Posted February 11, 2021 Report Posted February 11, 2021 Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres beta0408@wpl.pl Czy ten dom mają Państwo w konstrukcji drewnianej szkieletowej? Quote
Dobre Domy Posted February 12, 2021 Report Posted February 12, 2021 18 godzin temu, Gość BETA napisał: Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres beta0408@wpl.pl Czy ten dom mają Państwo w konstrukcji drewnianej szkieletowej? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie posiadamy wersji projektu w technologii szkieletowej. Pozdrawiam Quote
ŁukaszKasia Posted March 1, 2021 Report Posted March 1, 2021 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail : lukaszkrawczyk84@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted March 2, 2021 Report Posted March 2, 2021 13 godzin temu, ŁukaszKasia napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail : lukaszkrawczyk84@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest ElizaP Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres epiotrowicz@op.pl. Dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted March 13, 2021 Report Posted March 13, 2021 21 godzin temu, Gość ElizaP napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres epiotrowicz@op.pl. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Kornelia Posted March 30, 2021 Report Posted March 30, 2021 Dzień dobry, proszę o udostępnienie wszystkich możliwych informacji i danych, jakie mogą państwo podać. korneliazebracka@gmail.com Pozdrawiam serdecznie! Quote
Dobre Domy Posted March 30, 2021 Report Posted March 30, 2021 3 godziny temu, Gość Kornelia napisał: Dzień dobry, proszę o udostępnienie wszystkich możliwych informacji i danych, jakie mogą państwo podać. korneliazebracka@gmail.com Pozdrawiam serdecznie! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Patrycja Posted April 5, 2021 Report Posted April 5, 2021 https://www.facebook.com/groups/372466243783565 Grupa na facebooku :) Quote
Guest Patrycja Posted May 4, 2021 Report Posted May 4, 2021 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: patrycjaaa2020@gmail.com Dziękuję pozdrawiam Quote
Redaktor Posted May 5, 2021 Author Report Posted May 5, 2021 11 godzin temu, Gość Patrycja napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: patrycjaaa2020@gmail.com Dziękuję pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts