Guest Projekt Miriam V Posted February 7, 2020 Report Share Posted February 7, 2020 Witam, czy jest możliwość wysłania uproszczonego projektu wraz z wymiarami? iphone02@wp.pl pozdrawiam Marcin Kowalski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 8, 2020 Report Share Posted February 8, 2020 23 godziny temu, Gość Projekt Miriam V napisał: Witam, czy jest możliwość wysłania uproszczonego projektu wraz z wymiarami? iphone02@wp.pl pozdrawiam Marcin Kowalski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miriam Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 Witam proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały oraz stolarkę zewnętrzną i wewnętrzną do projektu Miriam V. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 1 godzinę temu, Gość Miriam napisał: Witam proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały oraz stolarkę zewnętrzną i wewnętrzną do projektu Miriam V. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotr Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane jak i plan oraz stolarkę i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam serdecznie. mail: piotr-ek85@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 2 godziny temu, Gość Piotr napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane jak i plan oraz stolarkę i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam serdecznie. mail: piotr-ek85@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bart Posted July 30, 2020 Report Share Posted July 30, 2020 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail: bartosz@esmart.com.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miriam Posted July 30, 2020 Report Share Posted July 30, 2020 Dnia 1.07.2020 o 13:42, Gość Piotr napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane jak i plan oraz stolarkę i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam serdecznie. mail: piotr-ek85@wp.pl Również poproszę w/w dane na maila: monpanufnik@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 W dniu 30.07.2020 o 11:50, Gość bart napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail: bartosz@esmart.com.pl Dzień dobry. Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 31, 2020 Report Share Posted July 31, 2020 14 godzin temu, Gość Miriam napisał: Również poproszę w/w dane na maila: monpanufnik@gmail.com Dzień dobry. Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Martyna Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o udostępnienie szczegółowych danych projektu i wszystkich materiałów jakie mogą Państwo udostępnić do wglądu. Pozdrawiam. Adres e-mail: flipper4@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Godzinę temu, Gość Martyna napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o udostępnienie szczegółowych danych projektu i wszystkich materiałów jakie mogą Państwo udostępnić do wglądu. Pozdrawiam. Adres e-mail: flipper4@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Muczos Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres: stefan247@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 7 godzin temu, Gość Muczos napisał: Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres: stefan247@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BETA Posted February 11, 2021 Report Share Posted February 11, 2021 Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres beta0408@wpl.pl Czy ten dom mają Państwo w konstrukcji drewnianej szkieletowej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 12, 2021 Report Share Posted February 12, 2021 18 godzin temu, Gość BETA napisał: Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres beta0408@wpl.pl Czy ten dom mają Państwo w konstrukcji drewnianej szkieletowej? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie posiadamy wersji projektu w technologii szkieletowej. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁukaszKasia Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail : lukaszkrawczyk84@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 2, 2021 Report Share Posted March 2, 2021 13 godzin temu, ŁukaszKasia napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail : lukaszkrawczyk84@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ElizaP Posted March 12, 2021 Report Share Posted March 12, 2021 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres epiotrowicz@op.pl. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 13, 2021 Report Share Posted March 13, 2021 21 godzin temu, Gość ElizaP napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres epiotrowicz@op.pl. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kornelia Posted March 30, 2021 Report Share Posted March 30, 2021 Dzień dobry, proszę o udostępnienie wszystkich możliwych informacji i danych, jakie mogą państwo podać. korneliazebracka@gmail.com Pozdrawiam serdecznie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 30, 2021 Report Share Posted March 30, 2021 3 godziny temu, Gość Kornelia napisał: Dzień dobry, proszę o udostępnienie wszystkich możliwych informacji i danych, jakie mogą państwo podać. korneliazebracka@gmail.com Pozdrawiam serdecznie! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrycja Posted April 5, 2021 Report Share Posted April 5, 2021 https://www.facebook.com/groups/372466243783565 Grupa na facebooku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrycja Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: patrycjaaa2020@gmail.com Dziękuję pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted May 5, 2021 Author Report Share Posted May 5, 2021 11 godzin temu, Gość Patrycja napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: patrycjaaa2020@gmail.com Dziękuję pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts