Guest Marzena Posted May 6, 2021 Report Share Posted May 6, 2021 On 4/5/2021 at 3:02 PM, Guest Patrycja said: https://www.facebook.com/groups/372466243783565 Grupa na facebooku :) O super :) właśnie poprosiłam o doleczenie, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek72 Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Dzień dobry! Jestem zainteresowany projektami Miriam V i Miriam VI proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji i szczegółowych rysunków na adres vojt72@wp.pl . Dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted May 12, 2021 Author Report Share Posted May 12, 2021 9 godzin temu, Wojtek72 napisał: Dzień dobry! Jestem zainteresowany projektami Miriam V i Miriam VI proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji i szczegółowych rysunków na adres vojt72@wp.pl . Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, proszę o udostępnienie wszystkich możliwych materiałów dodatkowych, jakie mogą państwo przesłać. Mój email: kamilkonskie@gmail.com Pozdrawiam serdecznie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted May 17, 2021 Author Report Share Posted May 17, 2021 Godzinę temu, Gość Kamil napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, proszę o udostępnienie wszystkich możliwych materiałów dodatkowych, jakie mogą państwo przesłać. Mój email: kamilkonskie@gmail.com Pozdrawiam serdecznie! Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gosc Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 Witam, Bardzo proszę o wysłanie szczegółowego planu na adres e-mail: marek87zdunek@02.pl Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 12, 2021 Report Share Posted July 12, 2021 21 godzin temu, Gość gosc napisał: Witam, Bardzo proszę o wysłanie szczegółowego planu na adres e-mail: marek87zdunek@02.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dobre Domy Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Miriam lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/392201402298758 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Prośba Posted September 17, 2021 Report Share Posted September 17, 2021 Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila dariachodkowska@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 19, 2021 Report Share Posted September 19, 2021 W dniu 17.09.2021 o 09:56, Gość Prośba napisał: Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila dariachodkowska@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila damian.hebel@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted October 18, 2021 Author Report Share Posted October 18, 2021 10 godzin temu, Gość Gość napisał: Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila damian.hebel@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 Dzień dobry, Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila grant55@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted April 15, 2022 Author Report Share Posted April 15, 2022 20 minut temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila grant55@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pat Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 Dzień dobry, Bardzo proszę o wysłanie szczegółowego planu projektów Miriam II,IV,V,VI na adres e-mail pat_b@op.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted September 1, 2022 Author Report Share Posted September 1, 2022 19 godzin temu, Gość Pat napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o wysłanie szczegółowego planu projektów Miriam II,IV,V,VI na adres e-mail pat_b@op.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kuba Posted December 2, 2022 Report Share Posted December 2, 2022 Proszę o przesłanie szczegółowego planu, jeżeli jest taka możliwość proszę również o zestawienie materiałów na mail: wlodar49@gmail.com Pozdrawiam, Kuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted December 5, 2022 Author Report Share Posted December 5, 2022 W dniu 2.12.2022 o 22:19, Gość Kuba napisał: Proszę o przesłanie szczegółowego planu, jeżeli jest taka możliwość proszę również o zestawienie materiałów na mail: wlodar49@gmail.com Pozdrawiam, Kuba Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miriam V Posted January 16, 2023 Report Share Posted January 16, 2023 Dzień dobry. Projekt Miriam V spełnia moje kryteria i przekonuje mnie... Proszę o przesłanie materiałów do szczegółowej analizy tj rysunki, kosztorysy i inne potrzebne do j/w na maila: arkadiusz.klinger@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted January 17, 2023 Author Report Share Posted January 17, 2023 15 godzin temu, Gość Miriam V napisał: Dzień dobry. Projekt Miriam V spełnia moje kryteria i przekonuje mnie... Proszę o przesłanie materiałów do szczegółowej analizy tj rysunki, kosztorysy i inne potrzebne do j/w na maila: arkadiusz.klinger@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted January 30, 2023 Report Share Posted January 30, 2023 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów na e-mail: lkozi@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 9 godzin temu, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów na e-mail: lkozi@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam Posted August 28, 2023 Report Share Posted August 28, 2023 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów dla Miriam V i VI na e-mail: adam.janicki1023@proton.me Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
administrator Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 W dniu 28.08.2023 o 15:56, Gość Adam napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów dla Miriam V i VI na e-mail: adam.janicki1023@proton.me Dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karolina Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów na e-mail: transmat14@icloud.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts