Redaktor Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 Projekt domu Lisa Szczegółowy opis projektu domu Lisa znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/lisa Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DRIVER Posted October 28, 2018 Report Share Posted October 28, 2018 Witam serdecznie. Interesuje mnie kosztorys owej budowy. Bardzo prosze o przesłanie specyfikcji na emeil m-kozuchowski@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 21 godzin temu, Gość DRIVER napisał: Witam serdecznie. Interesuje mnie kosztorys owej budowy. Bardzo prosze o przesłanie specyfikcji na emeil m-kozuchowski@wp.pl Dzień dobry! Projekt Lisa jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi około 8 tygodni. Wówczas czas oczekiwania na kosztorys to 2-3 tygodnie od zakończenia dokumentacji technicznej. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mariusz Posted December 3, 2018 Report Share Posted December 3, 2018 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt. 10 lat temu kupiłem projekt Kaliope, mieszkam w nim, ale jak popatrzyłem teraz na ten, to stwierdziłem że mieszkam w kurniku. Zburzę go i zbuduję ten. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 4, 2018 Report Share Posted December 4, 2018 12 godzin temu, Gość Mariusz napisał: Witam, bardzo podoba mi się ten projekt. 10 lat temu kupiłem projekt Kaliope, mieszkam w nim, ale jak popatrzyłem teraz na ten, to stwierdziłem że mieszkam w kurniku. Zburzę go i zbuduję ten. Dzień dobry, cieszę się, że podoba się Panu nasz projekt. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mario Posted February 3, 2019 Report Share Posted February 3, 2019 Dzien dobry. Piękny projekt. Czy jest możliwość otrzymać rysunek z wymiarami pomieszczeń, na adres mbartela@interia.pl Macie Państwo przygotowany ten projekt? Czy czas realizacji się zmienił? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 W dniu 3.02.2019 o 07:53, Gość Mario napisał: Dzien dobry. Piękny projekt. Czy jest możliwość otrzymać rysunek z wymiarami pomieszczeń, na adres mbartela@interia.pl Macie Państwo przygotowany ten projekt? Czy czas realizacji się zmienił? Dzień dobry, projekt jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej. Będzie gotowy pod koniec miesiąca, wówczas będą również dostępne materiały szczegółowe. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maq524 Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Witam, Jestem również zainteresowanym tym projektem. Czy termin rysunków szczegółowych jest aktualny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 7 minut temu, Gość Maq524 napisał: Witam, Jestem również zainteresowanym tym projektem. Czy termin rysunków szczegółowych jest aktualny? Dzień dobry, rysunki będą dostępne na początku przyszłego tygodnia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mi Posted March 12, 2019 Report Share Posted March 12, 2019 Dzień dobry, Czy rysunki i kosztorys będą dostępne w najbliższym czasie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 12, 2019 Report Share Posted March 12, 2019 1 godzinę temu, Gość Mi napisał: Dzień dobry, Czy rysunki i kosztorys będą dostępne w najbliższym czasie? Dzień dobry, rysunki szczegółowe do projektu są już dostępne natomiast kosztorys będzie za około 5 tygodni. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asia Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Gdzie można znaleźć rysunki szczegółowe do tego projektu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 16 minut temu, Gość Asia napisał: Gdzie można znaleźć rysunki szczegółowe do tego projektu? Dzień dobry, rysunki szczegółowe wysyłamy na maila. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cytrunia333 Posted March 30, 2019 Report Share Posted March 30, 2019 Witam również poproszę o rysunki szczegółowe oraz informacje kiedy będzie dostępna wstępna wycena budowy. Pozdrawiam Ola aleksandranowicka@int.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 W dniu 30.03.2019 o 21:19, cytrunia333 napisał: Witam również poproszę o rysunki szczegółowe oraz informacje kiedy będzie dostępna wstępna wycena budowy. Pozdrawiam Ola aleksandranowicka@int.pl Dzień dobry, rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Przewidywany termin zakończenia prac nad kosztorysami to połowa kwietnia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted April 3, 2019 Report Share Posted April 3, 2019 Witam, również poproszę o rysunki szczegółowe na e-mail. pbien5@wp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 3, 2019 Report Share Posted April 3, 2019 20 minut temu, Gość Paweł napisał: Witam, również poproszę o rysunki szczegółowe na e-mail. pbien5@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anita Posted April 6, 2019 Report Share Posted April 6, 2019 Witam, prośba o podesłanie rysunków także na maila anitarudnicka@gmail.com Z góry dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Przemek Posted April 7, 2019 Report Share Posted April 7, 2019 Proszę również o rysunki szczegółowe na maila: dendrome@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 W dniu 6.04.2019 o 18:19, Gość Anita napisał: Witam, prośba o podesłanie rysunków także na maila anitarudnicka@gmail.com Z góry dziękuję! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 14 godzin temu, Gość Przemek napisał: Proszę również o rysunki szczegółowe na maila: dendrome@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Izabela Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 Witam, bardzo proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: k_iza@op.pl Czy jest już możliwość zakupienia wyceny stanu surowego lub stanu wykończonego? Wyceny miały być na koniec lutego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 16 godzin temu, Gość Izabela napisał: Witam, bardzo proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: k_iza@op.pl Czy jest już możliwość zakupienia wyceny stanu surowego lub stanu wykończonego? Wyceny miały być na koniec lutego... Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy będą dostępne w przyszłym tygodniu, pod koniec lutego był skończony projekt techniczny na podstawie którego zlecamy zrobienie kosztorysów. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Izabela Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 16 godzin temu, Gość Izabela napisał: Witam, bardzo proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: k_iza@op.pl Czy jest już możliwość zakupienia wyceny stanu surowego lub stanu wykończonego? Wyceny miały być na koniec lutego... Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy będą dostępne w przyszłym tygodniu, pod koniec lutego był skończony projekt techniczny na podstawie którego zlecamy zrobienie kosztorysów. Pozdrawiam. Dziękuje bardzo. Jak tylko pojawi się kosztorys to proszę o informacje na maila. Dziękuje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Martyna Posted April 25, 2019 Report Share Posted April 25, 2019 poproszę szczegółowe wymiary z rzutami na maila: m.nowak@ekopark.pl Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts