Redaktor Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2018 Projekt domu Lisa Szczegółowy opis projektu domu Lisa znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/lisa Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość DRIVER Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2018 Witam serdecznie. Interesuje mnie kosztorys owej budowy. Bardzo prosze o przesłanie specyfikcji na emeil m-kozuchowski@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 21 godzin temu, Gość DRIVER napisał: Witam serdecznie. Interesuje mnie kosztorys owej budowy. Bardzo prosze o przesłanie specyfikcji na emeil m-kozuchowski@wp.pl Dzień dobry! Projekt Lisa jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi około 8 tygodni. Wówczas czas oczekiwania na kosztorys to 2-3 tygodnie od zakończenia dokumentacji technicznej. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Mariusz Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2018 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt. 10 lat temu kupiłem projekt Kaliope, mieszkam w nim, ale jak popatrzyłem teraz na ten, to stwierdziłem że mieszkam w kurniku. Zburzę go i zbuduję ten. :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2018 12 godzin temu, Gość Mariusz napisał: Witam, bardzo podoba mi się ten projekt. 10 lat temu kupiłem projekt Kaliope, mieszkam w nim, ale jak popatrzyłem teraz na ten, to stwierdziłem że mieszkam w kurniku. Zburzę go i zbuduję ten. Dzień dobry, cieszę się, że podoba się Panu nasz projekt. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mario Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2019 Dzien dobry. Piękny projekt. Czy jest możliwość otrzymać rysunek z wymiarami pomieszczeń, na adres mbartela@interia.pl Macie Państwo przygotowany ten projekt? Czy czas realizacji się zmienił? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2019 W dniu 3.02.2019 o 07:53, Gość Mario napisał: Dzien dobry. Piękny projekt. Czy jest możliwość otrzymać rysunek z wymiarami pomieszczeń, na adres mbartela@interia.pl Macie Państwo przygotowany ten projekt? Czy czas realizacji się zmienił? Dzień dobry, projekt jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej. Będzie gotowy pod koniec miesiąca, wówczas będą również dostępne materiały szczegółowe. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Maq524 Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 Witam, Jestem również zainteresowanym tym projektem. Czy termin rysunków szczegółowych jest aktualny? Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 7 minut temu, Gość Maq524 napisał: Witam, Jestem również zainteresowanym tym projektem. Czy termin rysunków szczegółowych jest aktualny? Dzień dobry, rysunki będą dostępne na początku przyszłego tygodnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mi Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2019 Dzień dobry, Czy rysunki i kosztorys będą dostępne w najbliższym czasie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2019 1 godzinę temu, Gość Mi napisał: Dzień dobry, Czy rysunki i kosztorys będą dostępne w najbliższym czasie? Dzień dobry, rysunki szczegółowe do projektu są już dostępne natomiast kosztorys będzie za około 5 tygodni. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Asia Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2019 Gdzie można znaleźć rysunki szczegółowe do tego projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2019 16 minut temu, Gość Asia napisał: Gdzie można znaleźć rysunki szczegółowe do tego projektu? Dzień dobry, rysunki szczegółowe wysyłamy na maila. Pozdrawiam. Cytuj
cytrunia333 Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2019 Witam również poproszę o rysunki szczegółowe oraz informacje kiedy będzie dostępna wstępna wycena budowy. Pozdrawiam Ola aleksandranowicka@int.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2019 W dniu 30.03.2019 o 21:19, cytrunia333 napisał: Witam również poproszę o rysunki szczegółowe oraz informacje kiedy będzie dostępna wstępna wycena budowy. Pozdrawiam Ola aleksandranowicka@int.pl Dzień dobry, rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Przewidywany termin zakończenia prac nad kosztorysami to połowa kwietnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2019 Witam, również poproszę o rysunki szczegółowe na e-mail. pbien5@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2019 20 minut temu, Gość Paweł napisał: Witam, również poproszę o rysunki szczegółowe na e-mail. pbien5@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anita Napisano 6 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2019 Witam, prośba o podesłanie rysunków także na maila anitarudnicka@gmail.com Z góry dziękuję! Cytuj
Gość Przemek Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2019 Proszę również o rysunki szczegółowe na maila: dendrome@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2019 W dniu 6.04.2019 o 18:19, Gość Anita napisał: Witam, prośba o podesłanie rysunków także na maila anitarudnicka@gmail.com Z góry dziękuję! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2019 14 godzin temu, Gość Przemek napisał: Proszę również o rysunki szczegółowe na maila: dendrome@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Izabela Napisano 8 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2019 Witam, bardzo proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: k_iza@op.pl Czy jest już możliwość zakupienia wyceny stanu surowego lub stanu wykończonego? Wyceny miały być na koniec lutego... Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2019 16 godzin temu, Gość Izabela napisał: Witam, bardzo proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: k_iza@op.pl Czy jest już możliwość zakupienia wyceny stanu surowego lub stanu wykończonego? Wyceny miały być na koniec lutego... Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy będą dostępne w przyszłym tygodniu, pod koniec lutego był skończony projekt techniczny na podstawie którego zlecamy zrobienie kosztorysów. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Izabela Napisano 9 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2019 16 godzin temu, Gość Izabela napisał: Witam, bardzo proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: k_iza@op.pl Czy jest już możliwość zakupienia wyceny stanu surowego lub stanu wykończonego? Wyceny miały być na koniec lutego... Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy będą dostępne w przyszłym tygodniu, pod koniec lutego był skończony projekt techniczny na podstawie którego zlecamy zrobienie kosztorysów. Pozdrawiam. Dziękuje bardzo. Jak tylko pojawi się kosztorys to proszę o informacje na maila. Dziękuje :) Cytuj
Gość Martyna Napisano 25 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2019 poproszę szczegółowe wymiary z rzutami na maila: m.nowak@ekopark.pl Dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi