Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 156
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam serdecznie. Interesuje mnie kosztorys owej budowy. Bardzo prosze o przesłanie specyfikcji na emeil m-kozuchowski@wp.pl

Napisano
21 godzin temu, Gość DRIVER napisał:

Witam serdecznie. Interesuje mnie kosztorys owej budowy. Bardzo prosze o przesłanie specyfikcji na emeil m-kozuchowski@wp.pl

Dzień dobry!

Projekt Lisa jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi około 8 tygodni. Wówczas czas oczekiwania na kosztorys to 2-3 tygodnie od zakończenia dokumentacji technicznej.

Pozdrawiam!

• 1 month later...
Gość Mariusz
Napisano
Witam, bardzo podoba mi się ten projekt. 10 lat temu kupiłem projekt Kaliope, mieszkam w nim, ale jak popatrzyłem teraz na ten, to stwierdziłem że mieszkam w kurniku. Zburzę go i zbuduję ten. :)
Napisano
12 godzin temu, Gość Mariusz napisał:

Witam, bardzo podoba mi się ten projekt. 10 lat temu kupiłem projekt Kaliope, mieszkam w nim, ale jak popatrzyłem teraz na ten, to stwierdziłem że mieszkam w kurniku. Zburzę go i zbuduję ten. :)

Dzień dobry, cieszę się, że podoba się Panu nasz projekt. Pozdrawiam.

• 1 month later...
Gość Mario
Napisano

Dzien dobry.  Piękny projekt. Czy jest możliwość otrzymać rysunek z wymiarami pomieszczeń, na adres mbartela@interia.pl Macie Państwo przygotowany ten projekt? Czy czas realizacji się zmienił?

Napisano
W dniu 3.02.2019 o 07:53, Gość Mario napisał:

Dzien dobry.  Piękny projekt. Czy jest możliwość otrzymać rysunek z wymiarami pomieszczeń, na adres mbartela@interia.pl Macie Państwo przygotowany ten projekt? Czy czas realizacji się zmienił?

Dzień dobry, projekt jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej. Będzie gotowy pod koniec miesiąca, wówczas będą również dostępne materiały szczegółowe. Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
Gość Maq524
Napisano
Witam, Jestem również zainteresowanym tym projektem. Czy termin rysunków szczegółowych jest aktualny?
  • 2 weeks later...
Napisano
1 godzinę temu, Gość Mi napisał:

Dzień dobry, Czy rysunki i kosztorys będą dostępne w najbliższym czasie?

Dzień dobry, rysunki szczegółowe do projektu są już dostępne natomiast kosztorys będzie za około 5 tygodni. Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
Napisano
W dniu ‎30‎.‎03‎.‎2019 o 21:19, cytrunia333 napisał:

Witam również poproszę o rysunki szczegółowe oraz informacje kiedy będzie dostępna wstępna wycena budowy. Pozdrawiam Ola

aleksandranowicka@int.pl

Dzień dobry,

rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres.

Przewidywany termin zakończenia prac nad kosztorysami to połowa kwietnia.

Pozdrawiam

Gość Izabela
Napisano
Witam, bardzo proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: k_iza@op.pl Czy jest już możliwość zakupienia wyceny stanu surowego lub stanu wykończonego? Wyceny miały być na koniec lutego...
Napisano
16 godzin temu, Gość Izabela napisał:

Witam, bardzo proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: k_iza@op.pl Czy jest już możliwość zakupienia wyceny stanu surowego lub stanu wykończonego? Wyceny miały być na koniec lutego...

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy będą dostępne w przyszłym tygodniu, pod koniec lutego był skończony projekt techniczny na podstawie którego zlecamy zrobienie kosztorysów. Pozdrawiam.  

Gość Izabela
Napisano
16 godzin temu, Gość Izabela napisał: Witam, bardzo proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: k_iza@op.pl Czy jest już możliwość zakupienia wyceny stanu surowego lub stanu wykończonego? Wyceny miały być na koniec lutego...
Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy będą dostępne w przyszłym tygodniu, pod koniec lutego był skończony projekt techniczny na podstawie którego zlecamy zrobienie kosztorysów. Pozdrawiam.  

Dziękuje bardzo. Jak tylko pojawi się kosztorys to proszę o informacje na maila. Dziękuje :)
  • 3 weeks later...