Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Michał
Posted

Witam . Jestem zainteresowany projektem Jasmina 1. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres michalmendyka@op.pl.

Dodatkowo mam pytanie czy możliwe będzie zwiększenie kąta nachyelnia dachu na 30stopni (wymogi MPZP)?

Pozdrawiam,

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
15 godzin temu, Gość Michał napisał:

Witam . Jestem zainteresowany projektem Jasmina 1. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres michalmendyka@op.pl.

Dodatkowo mam pytanie czy możliwe będzie zwiększenie kąta nachyelnia dachu na 30stopni (wymogi MPZP)?

Pozdrawiam,

Dzień dobry, 

W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Można wprowadzić wymienione zmiany do projektu.  Istnieją dwa warianty wprowadzenia zmian:
1) w naszej pracowni przed dokonaniem zakupu projektu. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie.
2) po zakupie projektu, poprzez projektanta adaptującego. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany.

Pozdrawiam

Guest Łukasz
Posted

Witam,

Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki do projektu Jasmina I, podaje maila: lukpe.93@wp.pl. Z góry dziękuję pozdrawiam.

Posted
3 godziny temu, Gość Łukasz napisał:

Witam,

Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki do projektu Jasmina I, podaje maila: lukpe.93@wp.pl. Z góry dziękuję pozdrawiam.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 months later...
Guest Paweł
Posted

Dzień dobry, jestem również zainteresowany projektem Jasmina I. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres pawel_k27@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Posted
16 godzin temu, Gość Paweł napisał:

Dzień dobry, jestem również zainteresowany projektem Jasmina I. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres pawel_k27@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Iwona
Posted

Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Jasmina I. Proszę o rysunki szczegółowe.

Czy ktoś z Państwa jest w trakcie budowy tego domu? 

Pozdrawiam

iwona.golon@gmail.com 

Posted
14 godzin temu, Gość Iwona napisał:

Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Jasmina I. Proszę o rysunki szczegółowe.

Czy ktoś z Państwa jest w trakcie budowy tego domu? 

Pozdrawiam

iwona.golon@gmail.com 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Małgosia
Posted

Dzień dobry,

uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Jasmina I.

Z góry bardzo dziękuję.

gosiapk@tlen.pl

Posted
1 minutę temu, Gość Małgosia napisał:

Dzień dobry,

uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Jasmina I.

Z góry bardzo dziękuję.

gosiapk@tlen.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Piotr.
Posted

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych danych na adres : maxtel@o2.pl . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Posted
12 godzin temu, Gość Piotr. napisał:

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych danych na adres : maxtel@o2.pl . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted
1 godzinę temu, bartek3868@onet.pl napisał:

Poprosił bym o szczgulowe rysunki , kosztorys i jeśli posiada ktoś jakieś zdjęcia z budowy bartek3868@onet.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres: b.marzec63@wp.pl

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Posted
14 godzin temu, Gość Gość napisał:

Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres: b.marzec63@wp.pl

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Andrzej
Posted

Dzień dobry, zainteresował mnie projekt Jasmina 1.

Nie bardzo  wyobrażam sobie jak wygląda strop na takim rzucie. Czy moga Państwa przesłać rysunek stropu?

Chciałbym zobaczyc ile tam jest żelbetu  w belkach i płytach ,a ile stropu teriva. Jesli to mozliwe to prosze o rysunki na maila:  pasieka@pszczelarnia.eu

Pozdrawiam

Posted
5 godzin temu, Gość Andrzej napisał:

Dzień dobry, zainteresował mnie projekt Jasmina 1.

Nie bardzo  wyobrażam sobie jak wygląda strop na takim rzucie. Czy moga Państwa przesłać rysunek stropu?

Chciałbym zobaczyc ile tam jest żelbetu  w belkach i płytach ,a ile stropu teriva. Jesli to mozliwe to prosze o rysunki na maila:  pasieka@pszczelarnia.eu

Pozdrawiam

Dzień dobry,

nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych przed zakupem projektu. Prześlemy rysunki poglądowe oraz zestawienie materiałów do projektu na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych danych na adres : arturradeck19@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

•  
Posted
5 godzin temu, Gość Artur napisał:

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych danych na adres : arturradeck19@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

•  

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 4 months later...
Posted

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych danych na adres: odd1990@gmail.com.