Guest Grażyna Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 również proszę o o przesłanie szczególowych rysunków na adres: grazkabor@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 3 godziny temu, Gość Grażyna napisał: również proszę o o przesłanie szczególowych rysunków na adres: grazkabor@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Anna Posted March 4, 2019 Report Posted March 4, 2019 Czy jest gdzieś w województwie łodzkim pobudowany dom Jasmina 1 ? Chętnie bym zobaczyła gdyz jestem zainteresowana projektem . Quote
Guest patryk Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres : email271@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 10 godzin temu, Gość patryk napisał: proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres : email271@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Ala Posted March 8, 2019 Report Posted March 8, 2019 Witam Jestem zainteresowana zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich. Mój e-mail ala.k1@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted March 8, 2019 Report Posted March 8, 2019 Godzinę temu, Gość Ala napisał: Witam Jestem zainteresowana zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich. Mój e-mail ala.k1@poczta.onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Asia B Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Czy jest gdzieś w województwie łodzkim pobudowany dom Jasmina 1 ? Chętnie bym zobaczyła gdyz jestem zainteresowana projektem . Ja również jestem zainteresowana obejrzeniem wybudowanego domu Jasmina 1 w województwie łódzkim, bądź wielkopolskim. Bardzo proszę o info jeśli byłaby taka możliwość, mój @ betkowska.trans@gmail.com Pozdrawiam! ;) Quote
Guest Aneta Posted May 12, 2019 Report Posted May 12, 2019 witam . Jestem zainteresowana projektem Jasmina 1 . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres nefretete72@interia.eu Quote
Dobre Domy Posted May 13, 2019 Report Posted May 13, 2019 9 godzin temu, Gość Aneta napisał: witam . Jestem zainteresowana projektem Jasmina 1 . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres nefretete72@interia.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Jasmina 1 Posted May 25, 2019 Report Posted May 25, 2019 Witam, Jestem zainteresowany projektem Jaśmina I. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów, zestawienia materiałów i inne dostępne darmowe opracowania dotyczące projektu na adres odkrywca11@10g.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 25, 2019 Report Posted May 25, 2019 5 godzin temu, Gość Jasmina 1 napisał: Witam, Jestem zainteresowany projektem Jaśmina I. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów, zestawienia materiałów i inne dostępne darmowe opracowania dotyczące projektu na adres odkrywca11@10g.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Władysław Kuźmicz Posted June 28, 2019 Report Posted June 28, 2019 Witam, Jestem zainteresowany projektem Jaśmina I. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów, zestawienia materiałów i inne dostępne darmowe opracowania dotyczące projektu na adres: w.kuzmicz@op.pl Pozdrawiam wk Quote
Dobre Domy Posted June 29, 2019 Report Posted June 29, 2019 18 godzin temu, Gość Władysław Kuźmicz napisał: Witam, Jestem zainteresowany projektem Jaśmina I. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów, zestawienia materiałów i inne dostępne darmowe opracowania dotyczące projektu na adres: w.kuzmicz@op.pl Pozdrawiam wk Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Soltis Posted June 30, 2019 Report Posted June 30, 2019 Dzień dobry Jestem zainteresowany budową tego domu. Bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i innych dostępnych materiałów celem wstępnego przymierzenia się do budowy. Adres e-mail - soltissimus@gmail.com Dziękuję Quote
Dobre Domy Posted June 30, 2019 Report Posted June 30, 2019 8 godzin temu, Gość Soltis napisał: Dzień dobry Jestem zainteresowany budową tego domu. Bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i innych dostępnych materiałów celem wstępnego przymierzenia się do budowy. Adres e-mail - soltissimus@gmail.com Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Jasmina I Posted July 6, 2019 Report Posted July 6, 2019 Witam, proszę o dodatkowe materiały na mail: justynabrojek@wp.pl . Quote
Dobre Domy Posted July 6, 2019 Report Posted July 6, 2019 3 godziny temu, Gość Jasmina I napisał: Witam, proszę o dodatkowe materiały na mail: justynabrojek@wp.pl . Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest wfmn Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów tego projektu na adres bodzianyilona@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 2 godziny temu, Gość wfmn napisał: Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów tego projektu na adres bodzianyilona@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Joanna Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Dnia 09.02.2019 o 16:07, Gość Grażyna napisał: dzień dobry Czy ktoś z Państwa rozpoczął budowę tego domu Jasmina 162,30m kw.? Dzień dobry, czy ktoś wybudował ten dom i byłby tak miły, żebym mogła się z nim skontaktować??? Bardzo proszę o odpowiedź. Quote
Guest Rysunki szczegółowe Posted October 28, 2019 Report Posted October 28, 2019 Dzień dobry, Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres jan.wnek@interia.pl Szczególnie interesuje mnie wysokość kondygnacji. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 29, 2019 Report Posted October 29, 2019 11 godzin temu, Gość Rysunki szczegółowe napisał: Dzień dobry, Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres jan.wnek@interia.pl Szczególnie interesuje mnie wysokość kondygnacji. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest piotr Posted December 18, 2019 Report Posted December 18, 2019 proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres : piter181066@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted December 18, 2019 Report Posted December 18, 2019 6 godzin temu, Gość piotr napisał: proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres : piter181066@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts