Redaktor Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2018 Projekt domu Jasmina I Szczegółowy opis projektu domu Jasmina I znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/jasminaI Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Marta Napisano 27 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2018 Witam, czy ktoś z Państwa buduje ten dom? Pozdrawiam Marta Cytuj
Gość JC Napisano 2 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2018 Jaki piękny piec kominkowy! Gdzie można taki zamówić? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2018 Jaki piękny piec kominkowy! Gdzie można taki zamówić? Witam Niestety nie znamy konkretnego producenta pieca - jest to efekt pracy grafika. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2018 Witam, Czy można prosić o kosztorys. Prosilbym o przeslanie na adres hiho85@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2018 Witam, Czy można prosić o kosztorys. Prosilbym o przeslanie na adres hiho85@interia.pl Witam Projekt Jasmina aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2018 Proszę o przesłanie pełnego projektu i kosztorysu na adres mateusz.malinowski2@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2018 Proszę o przesłanie pełnego projektu i kosztorysu na adres mateusz.malinowski2@gmail.com Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jasmina I. Projekt powinien być gotowy w II połowie września - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Cytuj
paweldubiel Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2018 Proszę o przesłanie pełnego projektu, kosztorysu oraz innych darmowych opracowań - jeśli będą już dostępne na adres paweldubiel@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2018 Godzinę temu, paweldubiel napisał: Proszę o przesłanie pełnego projektu, kosztorysu oraz innych darmowych opracowań - jeśli będą już dostępne na adres paweldubiel@op.pl Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jasmina. Projekt powinien być gotowy w na koniec września - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Cytuj
paweldubiel Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2018 W dniu 05.09.2018 o 14:56, Dobre Domy napisał: Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jasmina. Projekt powinien być gotowy w na koniec września - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Czy jest już możliwość otrzymania tych dokumentów? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2018 18 godzin temu, paweldubiel napisał: Czy jest już możliwość otrzymania tych dokumentów? Witam, Tak, dokumentacja techniczna jest już gotowa. Pozdrawiam! Cytuj
paweldubiel Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2018 W dniu 24.10.2018 o 09:37, Dobre Domy napisał: Witam, Tak, dokumentacja techniczna jest już gotowa. Pozdrawiam! Dziękuję, proszę o przesłanie materiałów na adres: paweldubiel@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2018 32 minuty temu, paweldubiel napisał: Dziękuję, proszę o przesłanie materiałów na adres: paweldubiel@op.pl Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość alicja Napisano 2 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2018 prosze o szczegółowe dane z szacunkowym kosztorysem alicja.jamrozinska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2018 17 godzin temu, Gość alicja napisał: prosze o szczegółowe dane z szacunkowym kosztorysem alicja.jamrozinska@gmail.com Dzień dobry, Materiały zostaną wysłane na podany adres w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 16 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2018 Dzień dobry jestem zainteresowana zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest ważne zanim kupę projekt pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2018 38 minut temu, Gość Katarzyna napisał: Dzień dobry jestem zainteresowana zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest ważne zanim kupę projekt pozdrawiam Dzień dobry, proszę o podanie adresu e-mail, na który będziemy mogli wysłać rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2019 Witam Jestem zainteresowany zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest dla mnie ważne. Mój mejl lukasz_zaremba@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 11 godzin temu, Gość Łukasz napisał: Witam Jestem zainteresowany zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest dla mnie ważne. Mój mejl lukasz_zaremba@op.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Anna Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Jasmina I. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres akleinaisotna@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2019 55 minut temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Jasmina I. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres akleinaisotna@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kamil Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2019 witam . Jestem zainteresowany projektem jasmina 1 . Proszę o przesłanie szczególowych rysunków na adres k.d.rutkowski@gmail.com. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2019 11 godzin temu, Gość Kamil napisał: witam . Jestem zainteresowany projektem jasmina 1 . Proszę o przesłanie szczególowych rysunków na adres k.d.rutkowski@gmail.com. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grażyna Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2019 dzień dobry Czy ktoś z Państwa rozpoczął budowę tego domu Jasmina 162,30m kw.? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi