Redaktor Posted May 24, 2018 Report Posted May 24, 2018 Projekt domu Jasmina I Szczegółowy opis projektu domu Jasmina I znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/jasminaI Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Marta Posted May 27, 2018 Report Posted May 27, 2018 Witam, czy ktoś z Państwa buduje ten dom? Pozdrawiam Marta Quote
Guest JC Posted June 2, 2018 Report Posted June 2, 2018 Jaki piękny piec kominkowy! Gdzie można taki zamówić? Quote
Dobre Domy Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Jaki piękny piec kominkowy! Gdzie można taki zamówić? Witam Niestety nie znamy konkretnego producenta pieca - jest to efekt pracy grafika. Pozdrawiam Quote
Guest Kamil Posted July 9, 2018 Report Posted July 9, 2018 Witam, Czy można prosić o kosztorys. Prosilbym o przeslanie na adres hiho85@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted July 10, 2018 Report Posted July 10, 2018 Witam, Czy można prosić o kosztorys. Prosilbym o przeslanie na adres hiho85@interia.pl Witam Projekt Jasmina aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Quote
Guest Mateusz Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Proszę o przesłanie pełnego projektu i kosztorysu na adres mateusz.malinowski2@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 Proszę o przesłanie pełnego projektu i kosztorysu na adres mateusz.malinowski2@gmail.com Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jasmina I. Projekt powinien być gotowy w II połowie września - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Quote
paweldubiel Posted September 5, 2018 Report Posted September 5, 2018 Proszę o przesłanie pełnego projektu, kosztorysu oraz innych darmowych opracowań - jeśli będą już dostępne na adres paweldubiel@op.pl Quote
Dobre Domy Posted September 5, 2018 Report Posted September 5, 2018 Godzinę temu, paweldubiel napisał: Proszę o przesłanie pełnego projektu, kosztorysu oraz innych darmowych opracowań - jeśli będą już dostępne na adres paweldubiel@op.pl Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jasmina. Projekt powinien być gotowy w na koniec września - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Quote
paweldubiel Posted October 23, 2018 Report Posted October 23, 2018 W dniu 05.09.2018 o 14:56, Dobre Domy napisał: Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jasmina. Projekt powinien być gotowy w na koniec września - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Czy jest już możliwość otrzymania tych dokumentów? Quote
Dobre Domy Posted October 24, 2018 Report Posted October 24, 2018 18 godzin temu, paweldubiel napisał: Czy jest już możliwość otrzymania tych dokumentów? Witam, Tak, dokumentacja techniczna jest już gotowa. Pozdrawiam! Quote
paweldubiel Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 W dniu 24.10.2018 o 09:37, Dobre Domy napisał: Witam, Tak, dokumentacja techniczna jest już gotowa. Pozdrawiam! Dziękuję, proszę o przesłanie materiałów na adres: paweldubiel@op.pl Quote
Dobre Domy Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 32 minuty temu, paweldubiel napisał: Dziękuję, proszę o przesłanie materiałów na adres: paweldubiel@op.pl Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest alicja Posted November 2, 2018 Report Posted November 2, 2018 prosze o szczegółowe dane z szacunkowym kosztorysem alicja.jamrozinska@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted November 3, 2018 Report Posted November 3, 2018 17 godzin temu, Gość alicja napisał: prosze o szczegółowe dane z szacunkowym kosztorysem alicja.jamrozinska@gmail.com Dzień dobry, Materiały zostaną wysłane na podany adres w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Katarzyna Posted November 16, 2018 Report Posted November 16, 2018 Dzień dobry jestem zainteresowana zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest ważne zanim kupę projekt pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 16, 2018 Report Posted November 16, 2018 38 minut temu, Gość Katarzyna napisał: Dzień dobry jestem zainteresowana zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest ważne zanim kupę projekt pozdrawiam Dzień dobry, proszę o podanie adresu e-mail, na który będziemy mogli wysłać rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted January 5, 2019 Report Posted January 5, 2019 Witam Jestem zainteresowany zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest dla mnie ważne. Mój mejl lukasz_zaremba@op.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 6, 2019 Report Posted January 6, 2019 11 godzin temu, Gość Łukasz napisał: Witam Jestem zainteresowany zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest dla mnie ważne. Mój mejl lukasz_zaremba@op.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Quote
Guest Anna Posted January 10, 2019 Report Posted January 10, 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Jasmina I. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres akleinaisotna@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted January 10, 2019 Report Posted January 10, 2019 55 minut temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Jasmina I. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres akleinaisotna@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Kamil Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 witam . Jestem zainteresowany projektem jasmina 1 . Proszę o przesłanie szczególowych rysunków na adres k.d.rutkowski@gmail.com. Quote
Dobre Domy Posted January 31, 2019 Report Posted January 31, 2019 11 godzin temu, Gość Kamil napisał: witam . Jestem zainteresowany projektem jasmina 1 . Proszę o przesłanie szczególowych rysunków na adres k.d.rutkowski@gmail.com. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Grażyna Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 dzień dobry Czy ktoś z Państwa rozpoczął budowę tego domu Jasmina 162,30m kw.? Quote
Recommended Posts