Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Napisano

Witam, Czy można prosić o kosztorys. Prosilbym o przeslanie na adres hiho85@interia.pl

Witam

Projekt Jasmina aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych.

Pozdrawiam

Gość Mateusz
Napisano

Proszę o przesłanie pełnego projektu i kosztorysu na adres mateusz.malinowski2@gmail.com

Napisano

Proszę o przesłanie pełnego projektu i kosztorysu na adres mateusz.malinowski2@gmail.com

Witam

Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jasmina I. Projekt powinien być gotowy w II połowie września - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano
Godzinę temu, paweldubiel napisał:

Proszę o przesłanie pełnego projektu, kosztorysu oraz innych darmowych opracowań - jeśli będą już dostępne na adres paweldubiel@op.pl 

Witam
Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jasmina. Projekt powinien być gotowy w na koniec września - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano
W dniu ‎05‎.‎09‎.‎2018 o 14:56, Dobre Domy napisał:

Witam
Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Jasmina. Projekt powinien być gotowy w na koniec września - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu.

Pozdrawiam

Czy jest już możliwość otrzymania tych dokumentów? 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gość Katarzyna
Napisano
Dzień dobry jestem zainteresowana zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest ważne zanim kupę projekt pozdrawiam
Napisano
38 minut temu, Gość Katarzyna napisał:

Dzień dobry jestem zainteresowana zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest ważne zanim kupę projekt pozdrawiam

Dzień dobry,

proszę o podanie adresu e-mail, na który będziemy mogli wysłać rysunki szczegółowe.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Łukasz
Napisano
Witam Jestem zainteresowany zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest dla mnie ważne. Mój mejl lukasz_zaremba@op.pl Pozdrawiam
Napisano
11 godzin temu, Gość Łukasz napisał:

Witam Jestem zainteresowany zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich ścian nigdzie nie można ich znaleźć a to jest dla mnie ważne. Mój mejl lukasz_zaremba@op.pl Pozdrawiam

Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. 

Napisano
Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Jasmina I. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres akleinaisotna@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Napisano
55 minut temu, Gość Anna napisał:

Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Jasmina I. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres akleinaisotna@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
Napisano
witam . Jestem zainteresowany projektem jasmina 1 . Proszę o przesłanie szczególowych rysunków na adres k.d.rutkowski@gmail.com.
  • 2 weeks later...
Gość Grażyna
Napisano

dzień dobry

Czy ktoś z Państwa rozpoczął budowę tego domu Jasmina 162,30m kw.?