Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted
Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres ewcia.pe@gmail.com
  • Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Dzień dobry czy planują Państwo wersję projektu w pewnym pomniejszeniu ? Np. ok 100 m2 powierzchni użytkowej uzyskanej poprzez zmniejszenie powierzchni reprezentacyjnej budynku oraz likwidacja jednej z łazienek (+ garaż 2 stanowiskowy ) ? Pozdrawiam
Posted
54 minuty temu, Gość Ewa napisał:

Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres ewcia.pe@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Posted
49 minut temu, Gość Paweł napisał:

Dzień dobry czy planują Państwo wersję projektu w pewnym pomniejszeniu ? Np. ok 100 m2 powierzchni użytkowej uzyskanej poprzez zmniejszenie powierzchni reprezentacyjnej budynku oraz likwidacja jednej z łazienek (+ garaż 2 stanowiskowy ) ? Pozdrawiam

Dzień dobry,

niestety nie posiadamy takiej wersji projektu.

Można jednak wprowadzać zmiany w projektach, na etapie adaptacji lub zlecając je naszej pracowni.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Posted
Dzień dobry, proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków na adres e-mail elentari@outlook.com Dziękuję
Posted
11 godzin temu, Gość Iza napisał:

Dzień dobry, proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków na adres e-mail elentari@outlook.com Dziękuję

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 11 months later...
Guest Joanna
Posted

Dzień dobry,

czy jest możliwość zaprojektowania antresoli w tym domu?

Dziękuję. 

Guest Marcin
Posted

Witam 

Czy  ktoś ma  pomysł gdzie ulokowac pralkę i suszarkę ?

czy można zainstalować pompę ciepła w garażu i kosztem tego 

zorganizowac małą pralnię  w pomieszczeniu gospodarczym?

Pozdrawiam

Posted
12 godzin temu, Gość Marcin napisał:

Witam 

Czy  ktoś ma  pomysł gdzie ulokowac pralkę i suszarkę ?

czy można zainstalować pompę ciepła w garażu i kosztem tego 

zorganizowac małą pralnię  w pomieszczeniu gospodarczym?

Pozdrawiam

Dzień dobry,

tego typu zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

Posted
14 godzin temu, Gość Joanna napisał:

Dzień dobry,

czy jest możliwość zaprojektowania antresoli w tym domu?

Dziękuję. 

Dzień dobry,

można wprowadzić taką zmianę do projektu. Są dwa sposoby wprowadzania zmian: poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted
3 godziny temu, Mariusz9999 napisał:

Dzień dobry, proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków na adres e-mail mmkorab@gmail.com. Z góry serdecznie dziękuję.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

Guest DUNKAN
Posted

Jestem zainteresowany budową tego domu i proszę  o przesłanie wszystkich możliwych dokumentów na adres krzysztof@czlowieksukcesu.pl . Zależy mi na wielkości dachu od strony południowej i zachodniej (wejście to północ) ze względu na fotowoltaika. Proszę też o namiary na projektanta w celu wprowadzania zmian.  Dziękuję 

Posted
11 godzin temu, Gość DUNKAN napisał:

Jestem zainteresowany budową tego domu i proszę  o przesłanie wszystkich możliwych dokumentów na adres krzysztof@czlowieksukcesu.pl . Zależy mi na wielkości dachu od strony południowej i zachodniej (wejście to północ) ze względu na fotowoltaika. Proszę też o namiary na projektanta w celu wprowadzania zmian.  Dziękuję 

Dzień dobry,

Zmiany w projektach

Od wtorku do czwartku, w godz. 8.00 - 16.00.
tel. 730 605 997

e-mail: zmiany@dobredomy.pl.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Dunkan
Posted

Jestem zainteresowany projektem domu Dunkan. Proszę o przesłanie wszystkich możliwych szczegółowych materiałów na adres piotrek.kijak@interia.pl.  Dziękuję 

Posted
1 godzinę temu, Gość Dunkan napisał:

Jestem zainteresowany projektem domu Dunkan. Proszę o przesłanie wszystkich możliwych szczegółowych materiałów na adres piotrek.kijak@interia.pl.  Dziękuję 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 months later...
Guest Amarylis
Posted

Jestem zainteresowana projektem Dunkan. Proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków na adres aneta271@yahoo.com. Dziękuję 

Posted
Godzinę temu, Gość Amarylis napisał:

Jestem zainteresowana projektem Dunkan. Proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków na adres aneta271@yahoo.com. Dziękuję 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

• 9 months later...
  • 7 months later...
Posted

Proszę o wszystkie dostępne informacje nt. projektu na pati.kielar@gmail.com 

Dziękuję.

Posted
12 godzin temu, Gość Pekaes napisał:

Proszę o wszystkie dostępne informacje nt. projektu na pati.kielar@gmail.com 

Dziękuję.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 year later...