Guest Marcin Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Witam Projekt powinien być gotowy do końca tego tygodnia. Pozdrawiam Dzień dobry, czy projekt jest już gotowy? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Dzień dobry, czy projekt jest już gotowy? Pozdrawiam Witam Projekt jest już gotowy. Pozdrawiam Quote
Guest Magdalena Posted August 20, 2017 Report Posted August 20, 2017 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na maila: bingunio1@wp.pl? Quote
Dobre Domy Posted August 21, 2017 Report Posted August 21, 2017 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na maila: bingunio1@wp.pl? Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Roksana Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: roksana.kot@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: roksana.kot@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Chmiel Prośba Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: bartekchmiel1990@wp.pl Quote
Guest Roksana Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: roksana.kot@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: bartekchmiel1990@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków: roksana.kot@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Agata K. Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz wyceny, jeżeli jest już gotowa : akruz@interia.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 3, 2017 Report Posted September 3, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz wyceny, jeżeli jest już gotowa : akruz@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Ewelina Posted September 18, 2017 Report Posted September 18, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: ewelinadomagalik@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted September 19, 2017 Report Posted September 19, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: ewelinadomagalik@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: m.kijewski88@gmail.com Dziekuje i pozdrawiam Quote
Guest Jakub Posted September 25, 2017 Report Posted September 25, 2017 Dzień dobry, również poproszę o przesłanie rysunków oraz wyceny- jakub.s@autograf.pl Quote
Dobre Domy Posted September 25, 2017 Report Posted September 25, 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: m.kijewski88@gmail.com Dziekuje i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted September 25, 2017 Report Posted September 25, 2017 Dzień dobry, również poproszę o przesłanie rysunków oraz wyceny- jakub.s@autograf.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Rafał Posted September 29, 2017 Report Posted September 29, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: rafal.cebo@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 29, 2017 Report Posted September 29, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: rafal.cebo@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Mariusz Posted October 2, 2017 Report Posted October 2, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: mieszkajpiekniej@o2.pl Pozdrawiam i dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted October 3, 2017 Report Posted October 3, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: mieszkajpiekniej@o2.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest remik Posted October 28, 2017 Report Posted October 28, 2017 witam bardzo podoba mi sie ten projekt, czy jest mozliwe stworzenie poddasza uzytkowego nad czescia mieszkalna pozdrawiam -remko@onet.eu Quote
Dobre Domy Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 witam bardzo podoba mi sie ten projekt, czy jest mozliwe stworzenie poddasza uzytkowego nad czescia mieszkalna pozdrawiam -remko@onet.eu Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest slawek Posted December 28, 2017 Report Posted December 28, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu: savmol@interia.pl Pozdrawiam i dziękuję Quote
Recommended Posts