Redaktor Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Projekt domu Dolores Szczegółowy opis projektu domu Dolores znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/dolores Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość joAsia Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2017 zakochałam sie od pierwszego wejrzenia:) Cytuj
Gość Marcin Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2017 Prosze o rysunki szczegolowe odbicia lustrzanego na adres mkrakowski1993@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2017 Prosze o rysunki szczegolowe odbicia lustrzanego na adres mkrakowski1993@gmail.com Dzień dobry, projekt Dolores stanowi jedną z naszych najnowszych koncepcji. Jego dokumentacja zacznie być opracowana w momencie zamówienia projektu przez pierwszego Klienta. Czas oczekiwania to około 6 tygodni. Postaram się przygotować rysunek, z najważniejszymi wymiarami. Natomiast będzie on dotyczył wersji podstawowej. Zachęcam do złożenia zamówienia, gdyż nie wiąże się ono z wpłacaniem zadatku ani zaliczki. Pozdrawiam! Cytuj
Gość janusz Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2017 Witam . Można prosić o rysunki szczegółowe jestem zainteresowany tym projektem , chciałbym bardziej się zagłębić w temacie muszę zgubić gdzieś 8 cm z długości budynku .Pisałem wcześniej do Państwa. Dł działki 20.42m , na 32.81m szer. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2017 Witam . Można prosić o rysunki szczegółowe jestem zainteresowany tym projektem , chciałbym bardziej się zagłębić w temacie muszę zgubić gdzieś 8 cm z długości budynku .Pisałem wcześniej do Państwa. Dł działki 20.42m , na 32.81m szer. Dzień dobry! Tak, możemy przesłać rysunki. Projekt nie ma gotowej dokumentacji technicznej. Dlatego na chwilę obecną dostępny są jedynie zwymiarowane rysunki koncepcyjne. Czas oczekiwania na projekt od ewentualnego zamówienia przez pierwszego Klienta wynosi 6 tygodni. Jeśli jest Pan zainteresowany takimi rysunkami, to proszę o kontakt pod adresem: info@dobredomy.pl lub podać swój adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2017 Witam. Bardzo ładny dom. Interesuje mnie kosztorys dla tego domu. Czy za 400tys. można by było postawić Dolores na swojej działeczce. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam. Bardzo ładny dom. Interesuje mnie kosztorys dla tego domu. Czy za 400tys. można by było postawić Dolores na swojej działeczce. Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Dolores. Projekt powinien być gotowy w I połowie maja - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Janusz Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2017 Dzień dobry! Tak, możemy przesłać rysunki. Projekt nie ma gotowej dokumentacji technicznej. Dlatego na chwilę obecną dostępny są jedynie zwymiarowane rysunki koncepcyjne. Czas oczekiwania na projekt od ewentualnego zamówienia przez pierwszego Klienta wynosi 6 tygodni. Jeśli jest Pan zainteresowany takimi rysunkami, to proszę o kontakt pod adresem: info@dobredomy.pl lub podać swój adres mailowy. Pozdrawiam Dzień Dobry . Czas mija,a ja nadal czekam . Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2017 Dzień Dobry . Czas mija,a ja nadal czekam . Witam, czy wysłał Pan maila z prośbą o zwymiarowane rysunki z koncepcji na info@dobredomy.pl? Cytuj
Gość janusz Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Dzień Dobry . Czas mija,a ja nadal czekam . Witam, czy wysłał Pan maila z prośbą o zwymiarowane rysunki z koncepcji na info@dobredomy.pl? Witam Oczywiście że wysłałem ,dlatego piszę że czekam nadal. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Witam Oczywiście że wysłałem ,dlatego piszę że czekam nadal. Proszę podać adres mailowy - niezwłocznie prześlemy wstępne rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Weronika Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2017 Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie kosztorysu tego domu. Czy jest możliwość udostępnienia jego czy dopiero po zakupie projektu jest możliwość wglądu do kosztorysu?? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2017 Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie kosztorysu tego domu. Czy jest możliwość udostępnienia jego czy dopiero po zakupie projektu jest możliwość wglądu do kosztorysu?? Pozdrawiam Witam Aktualnie kończymy opracowanie dokumentacji dla domu Dolores. Jak tylko będzie gotowa zlecimy dla niej opracowanie wycen kosztorysowych. Szacunkowe wyceny pojawią się na stronie www przy prezentacji projektu. Dostępne będą też na maila ogólne zestawienia kosztorysowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Weronika Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2017 Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie kosztorysu tego domu. Czy jest możliwość udostępnienia tego kosztorysu czy dopiero po zakupie projektu otrzymuje się kosztorys?? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2017 Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie kosztorysu tego domu. Czy jest możliwość udostępnienia tego kosztorysu czy dopiero po zakupie projektu otrzymuje się kosztorys?? Pozdrawiam Dzień dobry, projekt Dolores ma właśnie zakończoną dokumentację techniczną. Kosztorysy są gotowe około 2 tygodnie później. Na początku czerwca też będzie uzupełniona tabelka na stronie www z kosztami. Do projektu dołączamy bezpłatnie zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Natomiast kosztorysy są dodatkowo odpłatne i jest ich kilka rodzajów. Zachęcam do przeczytania: https://www.dobredomy.pl/informacje/co-zawiera-projekt-domu/ Pozdrawiam! Cytuj
Gość Paulina Napisano 4 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2017 Witam czy jest możliwość udostępnienia rysunku szczegółowego tak jak jest to oferowane w przypadku innych stron Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2017 Witam czy jest możliwość udostępnienia rysunku szczegółowego tak jak jest to oferowane w przypadku innych stron Witam Oczywiście możemy udostępnić szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe - proszę tylko o podanie adresu mailowego, na który będziemy mogli przesłać materiały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2017 Witam czy jest możliwość udostępnienia rysunku szczegółowego tak jak jest to oferowane w przypadku innych stron Witam Oczywiście możemy udostępnić szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe - proszę tylko o podanie adresu mailowego, na który będziemy mogli przesłać materiały. Pozdrawiam Witam bardzo bym prosiła o udostępnienie plików na e-mail :sebkos69@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2017 Witam bardzo bym prosiła o udostępnienie plików na e-mail :sebkos69@gmail.com Witam Rysunki już wysłane - wyceny kosztorysowe wraz z zestawieniami powinny być dostępne na koniec czerwca. Pozdrawiam Cytuj
Gość Emilia Budziszewska Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2017 Witam, Czy moglabym prosic o udostępnienie szczegółowych rysunkow oraz zestawienia kosztorysowe. Podaje adres mailowy, na który mozna przesłać materiały- emilia.bober@vp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2017 Witam, Czy moglabym prosic o udostępnienie szczegółowych rysunkow oraz zestawienia kosztorysowe. Podaje adres mailowy, na który mozna przesłać materiały- emilia.bober@vp.pl Pozdrawiam Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym, na zestawienie kosztorysowe trzeba poczekać do końca czerwca. Pozdrawiam Cytuj
Gość JANUSZ Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2017 Witam czy jest możliwość udostępnienia rysunku szczegółowego tak jak jest to oferowane w przypadku innych stron.Podaję adres kinbord1@op.pl Dziekuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2017 Witam czy jest możliwość udostępnienia rysunku szczegółowego tak jak jest to oferowane w przypadku innych stron.Podaję adres kinbord1@op.pl Dziekuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam czy jest możliwość udostępnienia rysunku szczegółowego tak jak jest to oferowane w przypadku innych stron oraz kosztorysu, nawet wstępnego. Podaję adres rp.piekarz@gmail.com. Dziekuję i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi