Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. dawidkaniewski92@gmail.com

Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. dawidkaniewski92@gmail.com

Witam

Projekt Lukrecja III aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Agnieszka
Napisano

Witam

Projekt Lukrecja III aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych.

Pozdrawiam

Witam, a jak jest z rysunkiem szczegółowym ? Jak długo trzeba czekać ? jestem również zainteresowana zakupem tego projektu natomiast potrzebuję wiedzieć dokładnie na dzień dzisiejszy jaki jest czas oczekiwania ( aga75aga@wp.pl) . Pozdrawiam Agnieszka Zając 

Gość Agnieszka
Napisano

Proszę o informację kiedy można spodziewać się dodatkowych informacji na temat tego projektu np rysunek szczegółowy . Jestem zainteresowana zakupem tego projektu na już. Pozdrawiam

Napisano

Witam, a jak jest z rysunkiem szczegółowym ? Jak długo trzeba czekać ? jestem również zainteresowana zakupem tego projektu natomiast potrzebuję wiedzieć dokładnie na dzień dzisiejszy jaki jest czas oczekiwania ( aga75aga@wp.pl) . Pozdrawiam Agnieszka Zając 

Witam

Rozpoczęliśmy prace nad dokumentacją dla domu Lukrecja III. Planowany termin zakończenia prac - połowa marca 2017r. Wówczas dostępne będą szczegółowe rysunki.

Pozdrawiam

Napisano

Proszę o informację kiedy można spodziewać się dodatkowych informacji na temat tego projektu np rysunek szczegółowy . Jestem zainteresowana zakupem tego projektu na już. Pozdrawiam

Witam

Rozpoczęliśmy prace nad dokumentacją dla domu Lukrecja III. Planowany termin zakończenia prac - połowa marca 2017r. Wówczas dostępne będą szczegółowe rysunki.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Artur
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń. rakoczy_artur@interia.pl

Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń. rakoczy_artur@interia.pl

Witam

Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Lukrecja III. Projekt powinien być gotowy w II połowie marca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

jest już druga połowa marca :) czy można prosić wycenę? Jaki jest strop, jakie przewidziane ogrzewanie?

Napisano

jest już druga połowa marca :) czy można prosić wycenę? Jaki jest strop, jakie przewidziane ogrzewanie?

Witam

Niestety termin zakończenia opracowania dokumentacji projektowej dla Lukrecji III przesunął się na połowę kwietnia - za co bardzo przepraszamy.

Dopiero wtedy będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu.

W projekcie przewidziano strop gęstożebrowy Teriva, a ogrzewanie gazowe.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość anna brandt
Napisano

Dobry wieczór, czy byłaby mozliwiśc zamiany w projekcie spadku dachu na 35 st. Pozdrawiam

Gość Rakoczy Artur
Napisano

Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu ale potrzebuje rysunki ze szczegółowymi wymiarami .Mój adres to Rakoczy_artur@interia.pl

Napisano

Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu ale potrzebuje rysunki ze szczegółowymi wymiarami .Mój adres to Rakoczy_artur@interia.pl
Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Witam, ja również jestem zainteresowany projektem i czekam na rysunki szczegółowe. Jeśli są jużdostępne proszę o przesłanie na adres p.panek85@gmail.com. Z góry dziękuje.

Napisano

Witam. Ja również jestem zainteresowany tym domkiem. Mógłbym dostać rysunki? Mój adres to: boruwa111@poczta.onet.pl

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry. Podobnie jak poprzednicy, ja też jestem zainteresowany tym projektem.

Proszę o wysłanie rysunków i kosztorysu na adres: dzaski92@o2.pl

Pozdrawiam

Napisano

poprosze o przesłanie kosztorysu na adres aneta.04@wp.pl

Witam

Aktualnie jeszcze nie mamy opracowanego kosztorysu dla domu Lukrecja III. Powinien być gotowy w I połowie maja. Jak tylko wyceny będą gotowe - pojawią się na stronie www przy prezentacji projektu.

Pozdrawiam