Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam, zastanawiam się nad zakupem projektu Alabama IV, więc jeśli mogę prosić o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunki z wymiarami pomieszczeń na adres: rozam@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, zastanawiam się nad zakupem projektu Alabama IV, więc jeśli mogę prosić o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunki z wymiarami pomieszczeń na adres: rozam@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Guest Malwina
Posted

Witam. Zastanawiamy się z mężem nad zakupem projektu Alabama IV. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunki z wymiarami pomieszczeń na adres: malwinagojska@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Posted

Witam. Zastanawiamy się z mężem nad zakupem projektu Alabama IV. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunki z wymiarami pomieszczeń na adres: malwinagojska@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Posted

Witam czy moge prosic o przeslanie rysunkow szczegolowych na bdyderski@gmail.com

• 1 month later...
Guest Michal
Posted

Witam, mozna prosic o materialy dodatkowe szczegołowe wraz z kosztorysem?

zawadzki.mich@gmail.com

Dziekuje

Guest Bożena
Posted

Witam, można prosić o materiały dodatkowe szczegółowe wraz z kosztorysem? bozenajakub@interia.pl

• 2 weeks later...
Guest Paweł
Posted

Witam, Czy można prosić o rysunki szczegółowe?

pawel.j372@gmail.com

• 1 month later...
Guest Artur
Posted

Witam, można prosić o materiały dodatkowe szczegółowe wraz z kosztorysem? puchalaartur@gmail.com

Guest gina.lin
Posted

itam, można prosić o materiały dodatkowe szczegółowe wraz z kosztorysem? gina.lin@o2.pl

• 3 weeks later...
Guest tomasz.ziaja1@gmail.com
Posted

czy można prosić o szczegółowe rysunki wraz z wymiaramia pomieszczeń .

Posted

czy można prosić o szczegółowe rysunki wraz z wymiaramia pomieszczeń .

Dzień dobry, proszę podać adres mail, na który mamy wysłać materiały, ewentualnie proszę napisać prośbę o rysunki szczegółowe na info@dobredomy.pl. Pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Guest Przemek1007
Posted

Witam, czy projekt został zrealizowany w województwie zachodniopomorskim? Czy ktoś z internautów byłby na tyle uprzejmy, żeby podzielić się swoimi uwagami na temat projektu - na etapie budowy oraz użytkowania?

• 2 months later...
Posted
6 godzin temu, chruper napisał:

Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres  robert_maxx@wp.pl

Witam

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Witam. Jestem zainteresowana projektem. Prosilabym o wysłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres mailowy: golebiewska.natalia1@gmail.com

z góry dziękuję!

Natalia

Posted
20 godzin temu, Gość Natalia napisał:

Witam. Jestem zainteresowana projektem. Prosilabym o wysłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres mailowy: golebiewska.natalia1@gmail.com

z góry dziękuję!

Natalia

Witam

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Michał
Posted
Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o wysłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na e-mail: michalsplawski@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Michał