Redaktor Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2016 Projekt domu Alabama IV Szczegółowy opis projektu domu Alabama IV znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/alabamaIV Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Ala Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2017 Proszę o szczegółowe informacje dotyczące kosztorysu budowy projektu alabama 3 i 4 Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2017 Proszę o szczegółowe informacje dotyczące kosztorysu budowy projektu alabama 3 i 4 Witam Oba te projekty są nowościami. Alabama III jest koncepcją, co oznacza że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Alabama IV aktualnie jest w trakcie opracowania. Projekt powinien być gotowy na koniec marca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2017 Dzień dobry, bardzo podoba mi się ten projekt, jest dokładnie taki jakiego szukam z wyjątkiem jednej rzeczy. Chciałabym, aby wejście do domu było zadaszone jak w wersji III. W wersji III natomiast nie podoba mi się otwarta kuchnia. Moje pytanie brzmi, czy możliwe jest zastosowanie w wersji IV zadaszenia całego wejścia wzdłuż garażu (jak w wersji III) nie zmieniając nic innego. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2017 Dzień dobry, bardzo podoba mi się ten projekt, jest dokładnie taki jakiego szukam z wyjątkiem jednej rzeczy. Chciałabym, aby wejście do domu było zadaszone jak w wersji III. W wersji III natomiast nie podoba mi się otwarta kuchnia. Moje pytanie brzmi, czy możliwe jest zastosowanie w wersji IV zadaszenia całego wejścia wzdłuż garażu (jak w wersji III) nie zmieniając nic innego. Witam. Zmiana taka jest możliwa do zaprojektowania. Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2017 Czy ktoś buduje ten dom albo którąś z pozostałych wersji alabamy??? Jak tak to w jakim województwie??????? Cytuj
Gość Magda Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2017 Witam, jakie wymiary ma wnęka przy wejściu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2017 Witam, jakie wymiary ma wnęka przy wejściu? Witam. Wnęka przed wejściem do budynku ma wymiary 290x90 cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres grzegorzkaminski476@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres grzegorzkaminski476@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paweł Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres bocian2906@wp.pl Cytuj
Gość anna Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Witam czy ktos jest w trakcie budowy tego domku czy mozna prosic o zdjecia i kosztorys tego projektu Moze ktos buduje ten dom w wojewodztwie podlaskim; Bardzo dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres bocian2906@wp.pl Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Dopiero zleciliśmy opracowanie wycen kosztorysowych dla domu Alabama IV – powinny być gotowe do końca maja 2017r. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 15 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2017 Prosze przeslac mi kosztorys i rysunki na adres. anna.zam@hotmail.fr Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2017 Prosze przeslac mi kosztorys i rysunki na adres. anna.zam@hotmail.fr Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Dopiero zleciliśmy opracowanie wycen kosztorysowych dla domu Alabama IV – powinny być gotowe do końca maja 2017r. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2017 Witam. Prosze przeslac mi kosztorys i rysunki na adres: 2pavlo@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2017 Witam. Prosze przeslac mi kosztorys i rysunki na adres: 2pavlo@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ania Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2017 Kto zdecydowal sie na budowe tego domu??cxy gdzies juz powstaje taki domek? Cytuj
Gość Paweł Z Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz projektów na adres Inzynier09@wp.pl, jeżeli spełnia warunki zabudowy to napewno zakupie ten projekt. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz projektów na adres Inzynier09@wp.pl, jeżeli spełnia warunki zabudowy to napewno zakupie ten projekt. Pozdrawiam Witam, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2017 Witam, Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu i rysunkow na adres : yefi@op.pl . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2017 Witam, Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu i rysunkow na adres : yefi@op.pl . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek Pozdrawiam Cytuj
Ewa_Filip_zg Napisano 21 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2017 WitamBardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres użyty podczas rejestracji.DziękujęPozdrawiamFilip Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2017 Witam Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres użyty podczas rejestracji. Dziękuję Pozdrawiam Filip Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2017 Witam Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres szycieobuwia@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi