Redaktor Posted November 30, 2016 Report Posted November 30, 2016 Projekt domu Alabama IV Szczegółowy opis projektu domu Alabama IV znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/alabamaIV Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Ala Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Proszę o szczegółowe informacje dotyczące kosztorysu budowy projektu alabama 3 i 4 Quote
Dobre Domy Posted March 15, 2017 Report Posted March 15, 2017 Proszę o szczegółowe informacje dotyczące kosztorysu budowy projektu alabama 3 i 4 Witam Oba te projekty są nowościami. Alabama III jest koncepcją, co oznacza że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Alabama IV aktualnie jest w trakcie opracowania. Projekt powinien być gotowy na koniec marca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Quote
Guest Małgorzata Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Dzień dobry, bardzo podoba mi się ten projekt, jest dokładnie taki jakiego szukam z wyjątkiem jednej rzeczy. Chciałabym, aby wejście do domu było zadaszone jak w wersji III. W wersji III natomiast nie podoba mi się otwarta kuchnia. Moje pytanie brzmi, czy możliwe jest zastosowanie w wersji IV zadaszenia całego wejścia wzdłuż garażu (jak w wersji III) nie zmieniając nic innego. Quote
Dobre Domy Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Dzień dobry, bardzo podoba mi się ten projekt, jest dokładnie taki jakiego szukam z wyjątkiem jednej rzeczy. Chciałabym, aby wejście do domu było zadaszone jak w wersji III. W wersji III natomiast nie podoba mi się otwarta kuchnia. Moje pytanie brzmi, czy możliwe jest zastosowanie w wersji IV zadaszenia całego wejścia wzdłuż garażu (jak w wersji III) nie zmieniając nic innego. Witam. Zmiana taka jest możliwa do zaprojektowania. Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Quote
Guest Magda Posted April 30, 2017 Report Posted April 30, 2017 Czy ktoś buduje ten dom albo którąś z pozostałych wersji alabamy??? Jak tak to w jakim województwie??????? Quote
Guest Magda Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Witam, jakie wymiary ma wnęka przy wejściu? Quote
Dobre Domy Posted May 4, 2017 Report Posted May 4, 2017 Witam, jakie wymiary ma wnęka przy wejściu? Witam. Wnęka przed wejściem do budynku ma wymiary 290x90 cm. Pozdrawiam Quote
Guest Grzegorz Posted May 4, 2017 Report Posted May 4, 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres grzegorzkaminski476@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted May 5, 2017 Report Posted May 5, 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres grzegorzkaminski476@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Paweł Posted May 5, 2017 Report Posted May 5, 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres bocian2906@wp.pl Quote
Guest anna Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 Witam czy ktos jest w trakcie budowy tego domku czy mozna prosic o zdjecia i kosztorys tego projektu Moze ktos buduje ten dom w wojewodztwie podlaskim; Bardzo dziekuje Quote
Dobre Domy Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres bocian2906@wp.pl Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Dopiero zleciliśmy opracowanie wycen kosztorysowych dla domu Alabama IV – powinny być gotowe do końca maja 2017r. Pozdrawiam Quote
Guest Anna Posted May 15, 2017 Report Posted May 15, 2017 Prosze przeslac mi kosztorys i rysunki na adres. anna.zam@hotmail.fr Quote
Dobre Domy Posted May 16, 2017 Report Posted May 16, 2017 Prosze przeslac mi kosztorys i rysunki na adres. anna.zam@hotmail.fr Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Dopiero zleciliśmy opracowanie wycen kosztorysowych dla domu Alabama IV – powinny być gotowe do końca maja 2017r. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 Witam. Prosze przeslac mi kosztorys i rysunki na adres: 2pavlo@wp.pl. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Witam. Prosze przeslac mi kosztorys i rysunki na adres: 2pavlo@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest ania Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 Kto zdecydowal sie na budowe tego domu??cxy gdzies juz powstaje taki domek? Quote
Guest Paweł Z Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz projektów na adres Inzynier09@wp.pl, jeżeli spełnia warunki zabudowy to napewno zakupie ten projekt. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 16, 2017 Report Posted June 16, 2017 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz projektów na adres Inzynier09@wp.pl, jeżeli spełnia warunki zabudowy to napewno zakupie ten projekt. Pozdrawiam Witam, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 Witam, Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu i rysunkow na adres : yefi@op.pl . Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 Witam, Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu i rysunkow na adres : yefi@op.pl . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek Pozdrawiam Quote
Ewa_Filip_zg Posted June 21, 2017 Report Posted June 21, 2017 WitamBardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres użyty podczas rejestracji.DziękujęPozdrawiamFilip Quote
Dobre Domy Posted June 22, 2017 Report Posted June 22, 2017 Witam Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres użyty podczas rejestracji. Dziękuję Pozdrawiam Filip Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted June 25, 2017 Report Posted June 25, 2017 Witam Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres szycieobuwia@wp.pl Quote
Recommended Posts