Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
  • Odpowiedzi 194
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Proszę o szczegółowe informacje dotyczące kosztorysu budowy projektu alabama 3 i 4

Witam

Oba te projekty są nowościami.

Alabama III jest koncepcją, co oznacza że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych.

Alabama IV aktualnie jest w trakcie opracowania. Projekt powinien być gotowy na koniec marca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu.

Pozdrawiam

Gość Małgorzata
Napisano

Dzień dobry, bardzo podoba mi się ten projekt, jest dokładnie taki jakiego szukam z wyjątkiem jednej rzeczy. Chciałabym, aby wejście do domu było zadaszone jak w wersji III. W wersji III natomiast nie podoba mi się otwarta kuchnia. Moje pytanie brzmi, czy możliwe jest zastosowanie w wersji IV zadaszenia całego wejścia wzdłuż garażu (jak w wersji III) nie zmieniając nic innego. 

Napisano

Dzień dobry, bardzo podoba mi się ten projekt, jest dokładnie taki jakiego szukam z wyjątkiem jednej rzeczy. Chciałabym, aby wejście do domu było zadaszone jak w wersji III. W wersji III natomiast nie podoba mi się otwarta kuchnia. Moje pytanie brzmi, czy możliwe jest zastosowanie w wersji IV zadaszenia całego wejścia wzdłuż garażu (jak w wersji III) nie zmieniając nic innego. 

Witam. Zmiana taka jest możliwa do zaprojektowania. Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Czy ktoś buduje ten dom albo którąś z pozostałych wersji alabamy??? Jak tak to w jakim województwie???????

Gość Grzegorz
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres grzegorzkaminski476@gmail.com

Gość Paweł
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres bocian2906@wp.pl

Gość anna
Napisano

Witam czy ktos jest w trakcie budowy tego domku czy mozna prosic o zdjecia i kosztorys tego projektu Moze ktos buduje ten dom w wojewodztwie podlaskim; Bardzo dziekuje

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem , proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz rysunków na adres bocian2906@wp.pl

Witam

Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym.

Dopiero zleciliśmy opracowanie wycen kosztorysowych dla domu Alabama IV – powinny być gotowe do końca maja 2017r.

Pozdrawiam

Napisano

Prosze przeslac mi kosztorys i rysunki na adres. anna.zam@hotmail.fr

Witam

Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym.

Dopiero zleciliśmy opracowanie wycen kosztorysowych dla domu Alabama IV – powinny być gotowe do końca maja 2017r.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Paweł Z
Napisano

Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz projektów na adres Inzynier09@wp.pl, jeżeli spełnia warunki zabudowy to napewno zakupie ten projekt. Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu, zestawienie materiałów oraz projektów na adres Inzynier09@wp.pl, jeżeli spełnia warunki zabudowy to napewno zakupie ten projekt. Pozdrawiam

Witam, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam

Napisano

Witam

Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres użyty podczas rejestracji.

Dziękuję

Pozdrawiam

Filip

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Napisano

Witam Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków wraz z kosztorysem na adres szycieobuwia@wp.pl