Redaktor Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Projekt domu Flawia II Szczegółowy opis projektu domu Flawia II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/flawiaII Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Witam . Kiedy będzie dostępny kosztorys tego domku. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Witam . Kiedy będzie dostępny kosztorys tego domku. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Witam Projekt Flawia II aktualnie jest koncepcją - oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację projektową wynosi około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu szczegółowej dokumentacji będziemy mogli zlecić dla domu wycenę kosztorysową. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 witam. mam 3 pytania dotyczące tego projektu: 1. czy istnieje możliwość powiększenia salony tak aby ściana "od góry" była na tej samej wysokości co siana 2 pokoi? 2. czy można do tego projektu dodać piwnicę? 3. można ten projekt rozszerzyć o oranżerie w miejsce wykusza z salonu z jednoczesną likwidacją balkonu? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 11, 2015 Report Share Posted August 11, 2015 witam. mam 3 pytania dotyczące tego projektu: 1. czy istnieje możliwość powiększenia salony tak aby ściana "od góry" była na tej samej wysokości co siana 2 pokoi? 2. czy można do tego projektu dodać piwnicę? 3. można ten projekt rozszerzyć o oranżerie w miejsce wykusza z salonu z jednoczesną likwidacją balkonu? pozdrawiam Witam Wymienione przez Pana zmiany w projekcie Flawia II technicznie możliwe są do zrealizowania. Nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację, a samo naniesienie zmian na projekt najlepiej wykonać na etapie jego adaptacji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piotr Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 Dzień dobry - jestem zainteresowany zakupem projektu domu flawia II- czy mogę prosić państwa o zwymiarowany rzut czy też rzuty tego projektu i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: bbsonores@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Dzień dobry - jestem zainteresowany zakupem projektu domu flawia II- czy mogę prosić państwa o zwymiarowany rzut czy też rzuty tego projektu i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: bbsonores@wp.pl Witam. Niestety projekt Flawia II jest aktualnie na etapie koncepcji, dokumentacja techniczna projektu nie jest gotowa. Materiały będą dostępne około 5-6 tygodni od zamówienia projektu przez pierwszego klienta. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Dzień dobry - jestem zainteresowany zakupem projektu domu flawia II- czy mogę prosić państwa o zwymiarowany rzut czy też rzuty tego projektu i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: bbsonores@wp.pl Witam. Niestety projekt Flawia II jest aktualnie na etapie koncepcji, dokumentacja techniczna projektu nie jest gotowa. Materiały będą dostępne około 5-6 tygodni od zamówienia projektu przez pierwszego klienta. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kasia Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych szczegółów projektu na maila kasia309@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych szczegółów projektu na maila kasia309@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych szczegółów projektu na maila kasia309@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam WitamCzy również mogę prosić o przesłanie kos ztorysu i zestawienia materiałów do tyczących tego projektu na maila: kasia.michalak@o2.pl Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Witam Czy również mogę prosić o przesłanie kos ztorysu i zestawienia materiałów do tyczących tego projektu na maila: kasia.michalak@o2.pl Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ed Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Witam Czy również mogę prosić o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów dotyczących tego projektu na maila: ewosw@neostrada.pl Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Witam Czy również mogę prosić o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów dotyczących tego projektu na maila: ewosw@neostrada.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karolina Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Witam serdecznie, również proszę o kosztorys i zestawienie materiałów. Mój email : bkarolina@ymail.com Przy okazji jest ktoś, kto już buduje ten dom w okolicach Częstochowy lub w ogóle w śląskim ( graniczącym z łódzkim lub opolskim) i podzieliłby się przynajmniej zdjęciami? jeśli tak to proszę o kontakt z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 Witam serdecznie, również proszę o kosztorys i zestawienie materiałów. Mój email : bkarolina@ymail.com Przy okazji jest ktoś, kto już buduje ten dom w okolicach Częstochowy lub w ogóle w śląskim ( graniczącym z łódzkim lub opolskim) i podzieliłby się przynajmniej zdjęciami? jeśli tak to proszę o kontakt z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rafał Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Witam. Proszę o przeslanie kosztorysu, zestawienia materiałów, zwymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: raso88@interia.pl Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Witam. Proszę o przeslanie kosztorysu, zestawienia materiałów, zwymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: raso88@interia.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Witam, czy można gdzieś obejrzeć realizację projektu Flawia II?Z góry dziękuję za informację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, z wymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: c4y@op.pl . Czy posiadacie Państwo jakieś zdjęcia z realizacji tego projektu ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, z wymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: c4y@op.pl . Czy posiadacie Państwo jakieś zdjęcia z realizacji tego projektu ? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Na obecną chwilę nie posiadamy zdjęć z budowy domu Flawia II. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Leszek Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, z wymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: leszek.han@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, z wymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: leszek.han@interia.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marika Posted May 28, 2016 Report Share Posted May 28, 2016 Witam czy można zrezygnować z strychu i dobudowac garaż tak aby nadal zostało okno w lazience Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Witam czy można zrezygnować z strychu i dobudowac garaż tak aby nadal zostało okno w lazience Witam Adaptacja strychu jest tylko propozycją i nie trzeba jej wykonywać. Dobudowany garaż może być wysunięty do przodu, tak aby zostało okno w łazience. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts