Redaktor Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2015 Projekt domu Flawia II Szczegółowy opis projektu domu Flawia II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/flawiaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Elżbieta Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2015 Witam . Kiedy będzie dostępny kosztorys tego domku. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2015 Witam . Kiedy będzie dostępny kosztorys tego domku. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Witam Projekt Flawia II aktualnie jest koncepcją - oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację projektową wynosi około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu szczegółowej dokumentacji będziemy mogli zlecić dla domu wycenę kosztorysową. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2015 witam. mam 3 pytania dotyczące tego projektu: 1. czy istnieje możliwość powiększenia salony tak aby ściana "od góry" była na tej samej wysokości co siana 2 pokoi? 2. czy można do tego projektu dodać piwnicę? 3. można ten projekt rozszerzyć o oranżerie w miejsce wykusza z salonu z jednoczesną likwidacją balkonu? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2015 witam. mam 3 pytania dotyczące tego projektu: 1. czy istnieje możliwość powiększenia salony tak aby ściana "od góry" była na tej samej wysokości co siana 2 pokoi? 2. czy można do tego projektu dodać piwnicę? 3. można ten projekt rozszerzyć o oranżerie w miejsce wykusza z salonu z jednoczesną likwidacją balkonu? pozdrawiam Witam Wymienione przez Pana zmiany w projekcie Flawia II technicznie możliwe są do zrealizowania. Nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację, a samo naniesienie zmian na projekt najlepiej wykonać na etapie jego adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość piotr Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2015 Dzień dobry - jestem zainteresowany zakupem projektu domu flawia II- czy mogę prosić państwa o zwymiarowany rzut czy też rzuty tego projektu i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: bbsonores@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2015 Dzień dobry - jestem zainteresowany zakupem projektu domu flawia II- czy mogę prosić państwa o zwymiarowany rzut czy też rzuty tego projektu i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: bbsonores@wp.pl Witam. Niestety projekt Flawia II jest aktualnie na etapie koncepcji, dokumentacja techniczna projektu nie jest gotowa. Materiały będą dostępne około 5-6 tygodni od zamówienia projektu przez pierwszego klienta. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2015 Dzień dobry - jestem zainteresowany zakupem projektu domu flawia II- czy mogę prosić państwa o zwymiarowany rzut czy też rzuty tego projektu i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: bbsonores@wp.pl Witam. Niestety projekt Flawia II jest aktualnie na etapie koncepcji, dokumentacja techniczna projektu nie jest gotowa. Materiały będą dostępne około 5-6 tygodni od zamówienia projektu przez pierwszego klienta. Pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2016 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych szczegółów projektu na maila kasia309@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2016 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych szczegółów projektu na maila kasia309@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2016 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów oraz innych szczegółów projektu na maila kasia309@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam WitamCzy również mogę prosić o przesłanie kos ztorysu i zestawienia materiałów do tyczących tego projektu na maila: kasia.michalak@o2.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2016 Witam Czy również mogę prosić o przesłanie kos ztorysu i zestawienia materiałów do tyczących tego projektu na maila: kasia.michalak@o2.pl Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ed Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2016 Witam Czy również mogę prosić o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów dotyczących tego projektu na maila: ewosw@neostrada.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2016 Witam Czy również mogę prosić o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów dotyczących tego projektu na maila: ewosw@neostrada.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2016 Witam serdecznie, również proszę o kosztorys i zestawienie materiałów. Mój email : bkarolina@ymail.com Przy okazji jest ktoś, kto już buduje ten dom w okolicach Częstochowy lub w ogóle w śląskim ( graniczącym z łódzkim lub opolskim) i podzieliłby się przynajmniej zdjęciami? jeśli tak to proszę o kontakt z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2016 Witam serdecznie, również proszę o kosztorys i zestawienie materiałów. Mój email : bkarolina@ymail.com Przy okazji jest ktoś, kto już buduje ten dom w okolicach Częstochowy lub w ogóle w śląskim ( graniczącym z łódzkim lub opolskim) i podzieliłby się przynajmniej zdjęciami? jeśli tak to proszę o kontakt z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam. Proszę o przeslanie kosztorysu, zestawienia materiałów, zwymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: raso88@interia.pl Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam. Proszę o przeslanie kosztorysu, zestawienia materiałów, zwymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: raso88@interia.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2016 Witam, czy można gdzieś obejrzeć realizację projektu Flawia II?Z góry dziękuję za informację. Cytuj
Gość Kasia Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, z wymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: c4y@op.pl . Czy posiadacie Państwo jakieś zdjęcia z realizacji tego projektu ? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, z wymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: c4y@op.pl . Czy posiadacie Państwo jakieś zdjęcia z realizacji tego projektu ? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Na obecną chwilę nie posiadamy zdjęć z budowy domu Flawia II. Pozdrawiam Cytuj
Gość Leszek Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, z wymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: leszek.han@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów, z wymiarowanego rzutu projektu i innych rzutów oraz innych szczegółów projektu na e-mail: leszek.han@interia.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marika Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2016 Witam czy można zrezygnować z strychu i dobudowac garaż tak aby nadal zostało okno w lazience Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2016 Witam czy można zrezygnować z strychu i dobudowac garaż tak aby nadal zostało okno w lazience Witam Adaptacja strychu jest tylko propozycją i nie trzeba jej wykonywać. Dobudowany garaż może być wysunięty do przodu, tak aby zostało okno w łazience. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi