Guest Ivan Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Pozdrav, Možete li mi poslati detaljan plan Ida projekta, ivan.cavar@geospektar.ba Lp. Quote
Dobre Domy Posted June 4, 2018 Report Posted June 4, 2018 Pozdrav, Možete li mi poslati detaljan plan Ida projekta, ivan.cavar@geospektar.ba Lp. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Sylo Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domku na adres sylwek.traczyk@wp.pl .Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted June 28, 2018 Report Posted June 28, 2018 Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domku na adres sylwek.traczyk@wp.pl .Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest M. Flak Posted August 7, 2018 Report Posted August 7, 2018 Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domku na adres mirekflak@aol.com .Pozdrawiam I zgory dziekuje. Quote
Dobre Domy Posted August 8, 2018 Report Posted August 8, 2018 15 godzin temu, Gość M. Flak napisał: Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domku na adres mirekflak@aol.com .Pozdrawiam I zgory dziekuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest kalina Posted August 14, 2018 Report Posted August 14, 2018 Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domu na adres: dominikap12@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 W dniu 14.08.2018 o 12:49, Gość kalina napisał: Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domu na adres: dominikap12@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted September 30, 2018 Report Posted September 30, 2018 Witam, Poproszę o przesłanie materiałów na adres pawel.borszcz89@gmail.com. Od dłuższego czasu zastanawiam się nam tym projektem. Quote
Dobre Domy Posted October 1, 2018 Report Posted October 1, 2018 16 godzin temu, Gość Paweł napisał: Witam, Poproszę o przesłanie materiałów na adres pawel.borszcz89@gmail.com. Od dłuższego czasu zastanawiam się nam tym projektem. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest ida Posted March 27, 2019 Report Posted March 27, 2019 witam proszę o rysunki szczegółowe projektu Ida na adres dwezowski@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted March 27, 2019 Report Posted March 27, 2019 5 godzin temu, Gość ida napisał: witam proszę o rysunki szczegółowe projektu Ida na adres dwezowski@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
ewela Posted April 2, 2019 Report Posted April 2, 2019 Witam, proszę o rysunki szczegółowe projektu Ida na adres mailowy ewela18@gmail.com. Pozdrawiam Ewela Quote
Dobre Domy Posted April 2, 2019 Report Posted April 2, 2019 2 godziny temu, ewela napisał: Witam, proszę o rysunki szczegółowe projektu Ida na adres mailowy ewela18@gmail.com. Pozdrawiam Ewela Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest andrzej Posted May 1, 2019 Report Posted May 1, 2019 Witam czy jest możliwosc zamowienia tego projektu w konstrukcji szkieletowej tzw kanadyjski.pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 W dniu 1.05.2019 o 13:25, Gość andrzej napisał: Witam czy jest możliwosc zamowienia tego projektu w konstrukcji szkieletowej tzw kanadyjski.pozdrawiam Dzień dobry, niestety nie podejmujemy się przeprojektowania projektu na technologię szkieletową. Jeśli byłby Pan zainteresowany technologią prefabrykowaną szkieletową to proponujemy kontakt z firmą Wolf System. Dokonają oni zmian w dokumentacji domu, w oparciu o swoje rozwiązania, a następnie go wybudują. Dając gwarancję wysokiej jakości. Podaję kontakt: tel. +48 32 605 37 00 e-mail: mail@wolfsystem.pl Zmianę można również wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Quote
Guest Asia Posted May 12, 2019 Report Posted May 12, 2019 Witam, czy może mi ktoś powiedzieć co to są za płyty w wizualizacji tego projektu? już niedługo będę zabierała się za ostatni etap - wykończenie i bardzo mi się to podoba ale nikt nie wie co to jest? czy jest jakaś wizualizacja tego projektu ale poddasza? Ma ktoś może coś takiego gotowego? Proszę o info na maila j.chmielowiec@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted May 13, 2019 Report Posted May 13, 2019 20 godzin temu, Gość Asia napisał: Witam, czy może mi ktoś powiedzieć co to są za płyty w wizualizacji tego projektu? już niedługo będę zabierała się za ostatni etap - wykończenie i bardzo mi się to podoba ale nikt nie wie co to jest? czy jest jakaś wizualizacja tego projektu ale poddasza? Ma ktoś może coś takiego gotowego? Proszę o info na maila j.chmielowiec@wp.pl Dzień dobry, nie mamy gotowej wizualizacji poddasza. Quote
Guest Olga Posted June 3, 2019 Report Posted June 3, 2019 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres olgazarzycka11@gmail.com. Dodatkowo proszę o udzielenie informacji nt. możliwości powiększenia garażu tak, aby był na 2 auta. Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted June 3, 2019 Report Posted June 3, 2019 6 minut temu, Gość Olga napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres olgazarzycka11@gmail.com. Dodatkowo proszę o udzielenie informacji nt. możliwości powiększenia garażu tak, aby był na 2 auta. Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Można wprowadzić taką zmianę do projektu, poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Quote
Guest Agata Posted August 16, 2019 Report Posted August 16, 2019 Poproszę o rysynki szczegółowe na adres: aboncler@gmail.com dziękuję Quote
Dobre Domy Posted August 16, 2019 Report Posted August 16, 2019 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
bartek78 Posted January 12, 2020 Report Posted January 12, 2020 Pytanie ile szerokości ma wjazd garażu i czy mogę prosić więcej zdjęć z budowy bo zakupiłem ten projekt a mam dość szerokie auto Quote
Guest Lola Posted September 20, 2021 Report Posted September 20, 2021 Dnia 12.01.2020 o 20:27, bartek78 napisał: Pytanie ile szerokości ma wjazd garażu i czy mogę prosić więcej zdjęć z budowy bo zakupiłem ten projekt a mam dość szerokie auto Dnia 12.01.2020 o 20:27, bartek78 napisał: Pytanie ile szerokości ma wjazd garażu i czy mogę prosić więcej zdjęć z budowy bo zakupiłem ten projekt a mam dość szerokie auto Garaż ma 2,50 m ale spokojnie da się go lekko powiększyć Quote
Recommended Posts