Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy jest możliwość powiększenia garażu na 2 samochody? projekt jak dla mnie idealny, ale w grę wchodzi tylko dwu stanowiskowy garaż.

Posted

Witam Technicznie poszerzenie garażu na dwustanowiskowy w domu Ida możliwe jest do zrealizowania. Najlepiej wykonać to na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę.   Pozdrawiam

Super :)

Posted

Kiedy będzie informacja o kosztorysie?

Witam

- projekt Ida aktualnie jest koncepcją – oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację wynosi obecnie około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt ( w momencie złożenia zamówienia podamy konkretny termin opracowania dokumentacji). 

-  kosztorysy dla naszych projektów opracowujemy w oparciu o szczegółową dokumentację – oznacza to, że wycenę kosztorysowa dla domu Idabędziemy mogli zlecić dopiero wtedy, gdy projekt będzie już gotowy

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Witam! jaki jest koszt inwestycji tego domku? Pozdrawiam!

Witam,

Projekt Ida jest jednym z najnowszych w naszej ofercie.

Nie posiadamy jeszcze wszystkich opracowań do niego.

Jak tylko będziemy mieli gotowy kosztorys do projektu, informacje te udostępnimy na naszej stronie internetowej.

Potrwa to jednak przynajmniej kilka tygodni.

W międzyszasie można opierać się na kosztorysach podobnych projektów, które zostały już opracowane np. Lenka.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Witam serdecznie...

Mam pytanko odnośnie kubatury NETTO budynku- czy w jej skład wliczany jest garaż i 'strych' ? Druga kwestia która mnie interesuje to kotłownia; czy istnieje możliwość powiększenia jej tak aby zastosować do opału paliwo stałe? Jeśli tak to jaka jest wymagana minimalna powierzchnia takiego pomieszczenia dla przedmiotowego budynku.

Pozdrawiam

Posted

Witam serdecznie... Mam pytanko odnośnie kubatury NETTO budynku- czy w jej skład wliczany jest garaż i 'strych' ? Druga kwestia która mnie interesuje to kotłownia; czy istnieje możliwość powiększenia jej tak aby zastosować do opału paliwo stałe? Jeśli tak to jaka jest wymagana minimalna powierzchnia takiego pomieszczenia dla przedmiotowego budynku. Pozdrawiam

Dzień dobry!

Garaż i strych są wliczone do kubatury netto. Nie ma w przepisach minimalnej powierzchni kotłowni na paliwo stałe dla kotłów do 24kW. Trzeba po prostu dopasować pomieszczenie do wybranego urządzenia i jego gabarytów.

Pozdrawiam

• 3 months later...
Guest Gość
Posted

Witam mam pytanie odnośnie niewielkich zmian w projekcie chodzi o zlikwidowanie jednego okna przy schodach a okno w łazience zastąpienie oknem dachowym jakie mogą być koszty takiej zmiany orientacyjnie pozdrawiam ola

Posted

Witam mam pytanie odnośnie niewielkich zmian w projekcie chodzi o zlikwidowanie jednego okna przy schodach a okno w łazience zastąpienie oknem dachowym jakie mogą być koszty takiej zmiany orientacyjnie pozdrawiam ola

Witam,

Uprzejmie proszę o wysyłanie zapytań o wyceny zmian na nasz adres : info@dobredomy.pl.

Pozdrawiam

Posted

Witam, czy już udało się oszacować koszty tego domku? pozdrawiam!

• 3 months later...
Posted

Witam, czy już udało się oszacować koszty tego domku? pozdrawiam!

witam,czy buduje Pani ten domek? pozdrawiam

• 5 months later...
  • 5 months later...
Guest Dariusz
Posted

Witam. Prosiłbym o rysunki szczegółowe powyższego domku na adres dario241@wp.pl

Pozdrawiam,

• 1 month later...
Posted

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres stile28@wp.pl.Głównie interesują mnie wymiary pokoi na poddaszu. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Posted

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres stile28@wp.pl.Głównie interesują mnie wymiary pokoi na poddaszu. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Witam !!! Poprosze o rysunki szczegółowe na adres iwona_miko@autograf.pl

Z góry dziekuje i Pozdrawiam :)

• 3 weeks later...
Guest Karolina
Posted

Witam.. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres karolinarusin91@gmail.com :) pozdrawiam :)

Posted

Witam,Poproszę o rysunki szczegółowe na adres jolak12@gmail.com. Z góry dziękuje i Pozdrawiam :)