Redaktor Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2013 Projekt domu Juliusz Mały Szczegółowy opis projektu domu Juliusz Mały znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/juliuszMaly Link do projektu: Projekt Juliusz Mały Cytuj
Gość Marcin Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2014 witam proszę o zestawienie na adres warmustrans@wp.pl Cytuj
Gość Małgosia i Darek Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2014 Witam zastanawiamy się nad budową takiego domu. Może jakieś opinie - od budujących ... a może ktoś ma jakieś zdjęcia z budowy lub buduje taki domek gdzieś niedaleko??? Cytuj
Redaktor Napisano 25 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2014 witam proszę o zestawienie na adres warmustrans@wp.pl Witam, Proszę o kontakt na info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2014 Witam, jesteśmy zainteresowani projektem Juliusz Mały ( podoba nam się rozmieszczenie i nieduży metraż domu) jednak zamierzamy budować dom bez garażu i stąd moje pytanie czy konkretnie w tym projekcie dało by radę zrezygnować z garażu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2014 Witam, jesteśmy zainteresowani projektem Juliusz Mały ( podoba nam się rozmieszczenie i nieduży metraż domu) jednak zamierzamy budować dom bez garażu i stąd moje pytanie czy konkretnie w tym projekcie dało by radę zrezygnować z garażu? Witam, Istnieje możliwość likwidacji garażu w tym projekcie. Bedzie to jednak wymagalo przearanżowania układu pomieszczeń. Wraz z garażem zlikiwidowane zostanie bowiem pomieszczenie gospodarcze, które trzeba będzie przenieśc do głównej bryły budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2014 jestem zainteresowana tym projektem ,proszę o zestawienie na adres fajnagula@o2.pl Jola Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2014 jestem zainteresowana tym projektem ,proszę o zestawienie na adres fajnagula@o2.pl Jola Witam Dzisiaj prześlę Pani zestawienia kosztorysowe pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2014 Witam jestem zainteresowana projektem prosze o zestawienie na adres ewka.ona20@wp.pl Cytuj
Gość P. Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2014 jestem zainteresowana tym projektem ,proszę o zestawienie na adres piotr.rokicki@vp.pl Piotrek Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2014 Witam jestem zainteresowana projektem prosze o zestawienie na adres ewka.ona20@wp.pl Witam Zestawienia prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2014 jestem zainteresowana tym projektem ,proszę o zestawienie na adres piotr.rokicki@vp.pl Piotrek Witam Zestawienia prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2014 Witam. Czy mógłbym otrzymać zestawienie kosztorysowe na adres: plastik@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2014 Witam. Czy mógłbym otrzymać zestawienie kosztorysowe na adres: plastik@interia.pl Witam Dzisiaj prześlę zestawienia kosztorysowe dla domu Juliusz Mały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2014 Witam serdecznie, jeśli to możliwe proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego na adres kamur4@wp.pl, bardzo dziękuję Cytuj
Gość Kasper Napisano 12 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2014 Witam. prosze o zestawienie na adres killer_ek@o2.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2014 Witam serdecznie, jeśli to możliwe proszę o przesłanie zestawienia kosztorysowego na adres kamur4@wp.pl, bardzo dziękuję Witam Materiały wyślę dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2014 Witam. prosze o zestawienie na adres killer_ek@o2.pl. Witam Materiały wyślę dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gabriel Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2014 Witam. Poproszę o zestawienie kosztorysowe na adres: gaka@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 Witam. Poproszę o zestawienie kosztorysowe na adres: gaka@o2.pl Witam Materiały już wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość krzysztof Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 Ja tęż poprosze o zestawienie kosztorysowe na adres diabelec11@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2014 Ja tęż poprosze o zestawienie kosztorysowe na adres diabelec11@interia.pl Witam Zestawienia już wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2014 Witam. Proszę o zestawienie kosztorysowe na adres: kasia19067@wp.pl z Góry Dziękuję Cytuj
Gość Przemek Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2014 Witam. Poproszę o zestawienie kosztorysowe na adres: MDS@poczta.pl Cytuj
Gość Kamil Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2014 Witam. Zwracam się z prośbą o wysłanie kosztorysu na adres e-mail: Marter@spoko.pl z góry dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi