Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Juliusz Nowy

Redaktor
 Share

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Michał.

bardzo proszę o wysłanie rzutów, przekroju i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów i orientacyjne koszty budowy tego domu na e-mail: miszel_83@wp.pl z góry bardzo dziękuje.

• 3 weeks later...

Witam. Projekt jest super. Bardzo proszę o przesłanie mi wszelkich dostępnych materiałów dla wersji lustrzanej na adres : Sylwester.Dziewicki@gmail.com.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

witam . o co chodzi z tym konkursem gdzie jest jakis regulamin ? dziekuje za info

Witam

Jest to konkurs fotograficzny polegający na przysłaniu nam zdjęć wybudowanego na podstawie naszego projektu domu (zdjęcia domu, otoczenia, wnętrz) - można wygrać ciekawe nagrody.

KONKURS TRWA DO KOŃCA LISTOPADA 2015R.

ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU.

Szczegóły na stronie www pod adresem https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html - tam też znajduje się regulamin.

Pozdrawiam

Witam. Bardzo proszę o przesłanie mi wszelkich dostępnych materiałów dla wersji lustrzanej na adres kamil_mc@wp.pl . chciałbym także otrzymać informacje jakiej mocy przyłącze elektryczne jest właściwe dla tego domu. Pozdrawiam

Guest Sebastian

Witam

Interesuje mnie ten projekt, chciałbym jednak wprowadzić dwie zmiany, podniesienie ścianki kolankowej o jeden bloczek silikatowy i poszerzyć garaż o 0,5m. Moje pytanie brzmi czy takie zmiany wykonalibyście Państwo bezpłatnie? Dodatkowo prosiłbym o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na adres seba20_85@tlen.pl.

Dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Interesuje mnie ten projekt, chciałbym jednak wprowadzić dwie zmiany, podniesienie ścianki kolankowej o jeden bloczek silikatowy i poszerzyć garaż o 0,5m. Moje pytanie brzmi czy takie zmiany wykonalibyście Państwo bezpłatnie? Dodatkowo prosiłbym o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na adres seba20_85@tlen.pl.

Dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

​Zmiany na projekt można nanieść na dwa sposoby:

- zlecić naszym architektom - usługa dodatkowo płatna. W sprawie wyceny proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl

-  w ramach adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem - i wówczas koszty naniesienia zmian ustalać bezpośrednio z architektem adaptującym.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...

witam . o co chodzi z tym konkursem gdzie jest jakis regulamin ? dziekuje za info
Witam Jest to konkurs fotograficzny polegający na przysłaniu nam zdjęć wybudowanego na podstawie naszego projektu domu (zdjęcia domu, otoczenia, wnętrz) - można wygrać ciekawe nagrody.   KONKURS TRWA DO KOŃCA LISTOPADA 2015R. ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU.   Szczegóły na stronie www pod adresem https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html - tam też znajduje się regulamin.   Pozdrawiam

• 1 month later...

Witam, bardzo spodobał nam się projekt Juliusz Nowy, prosimy o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mail:ewunia04_1988@o2.pl. Dziękujemy.

• 4 weeks later...

Czy ktos stawial juz dom z tego projektu? interesuje mnie koszt do stanu surowego zamknietego metoda gospodarcza. tu akurat w wyliczeniach jest podane 133 tys ale nie wiem jak wiarygodne sa to wyliczenia.

• 3 months later...
Guest Agnieszka

Witam serdecznie. Interesujemy się z mężem tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów budowlanych do stanu surowego zamkniętego zawierające ich ilość oraz dodatkowo wszystkich materiałów, które są u Was dostępne bezpłatnie. Z góry dziękuję. Mój adres: AgnieszkaDziewicka78@gmail.com.

Witam serdecznie. Interesujemy się z mężem tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów budowlanych do stanu surowego zamkniętego zawierające ich ilość oraz dodatkowo wszystkich materiałów, które są u Was dostępne bezpłatnie. Z góry dziękuję. Mój adres: AgnieszkaDziewicka78@gmail.com.

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Guest Justyna

Witam, prosiłabym o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu wybudowania domu do stanu surowego zamkniętego i wykończonego systemem gospodarczym i zestawienia materiałów na maila tynka91@interia.pl. Dziękuję i pozdrawiam

Witam, prosiłabym o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu wybudowania domu do stanu surowego zamkniętego i wykończonego systemem gospodarczym i zestawienia materiałów na maila tynka91@interia.pl. Dziękuję i pozdrawiam

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Kosztorysy do projektów dostępne są odpłatnie:

https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/

https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/

Pozdrawiam.