Guest Marcin Posted September 27, 2015 Report Share Posted September 27, 2015 Witam, projekt jest super. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz wymiary pomieszczeń na adres: slepus@interia.eu Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 Witam, projekt jest super. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz wymiary pomieszczeń na adres: slepus@interia.eu Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michał. Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 bardzo proszę o wysłanie rzutów, przekroju i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów i orientacyjne koszty budowy tego domu na e-mail: miszel_83@wp.pl z góry bardzo dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 bardzo proszę o wysłanie rzutów, przekroju i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów i orientacyjne koszty budowy tego domu na e-mail: miszel_83@wp.pl z góry bardzo dziękuje. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylwek Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Witam. Projekt jest super. Bardzo proszę o przesłanie mi wszelkich dostępnych materiałów dla wersji lustrzanej na adres : Sylwester.Dziewicki@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Witam. Projekt jest super. Bardzo proszę o przesłanie mi wszelkich dostępnych materiałów dla wersji lustrzanej na adres : Sylwester.Dziewicki@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted October 21, 2015 Author Report Share Posted October 21, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wiki Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! witam . o co chodzi z tym konkursem gdzie jest jakis regulamin ?dziekuje za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 witam . o co chodzi z tym konkursem gdzie jest jakis regulamin ? dziekuje za info Witam Jest to konkurs fotograficzny polegający na przysłaniu nam zdjęć wybudowanego na podstawie naszego projektu domu (zdjęcia domu, otoczenia, wnętrz) - można wygrać ciekawe nagrody. KONKURS TRWA DO KOŃCA LISTOPADA 2015R. ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU. Szczegóły na stronie www pod adresem https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html - tam też znajduje się regulamin. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie mi wszelkich dostępnych materiałów dla wersji lustrzanej na adres kamil_mc@wp.pl . chciałbym także otrzymać informacje jakiej mocy przyłącze elektryczne jest właściwe dla tego domu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie mi wszelkich dostępnych materiałów dla wersji lustrzanej na adres kamil_mc@wp.pl . chciałbym także otrzymać informacje jakiej mocy przyłącze elektryczne jest właściwe dla tego domu. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sebastian Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Witam Interesuje mnie ten projekt, chciałbym jednak wprowadzić dwie zmiany, podniesienie ścianki kolankowej o jeden bloczek silikatowy i poszerzyć garaż o 0,5m. Moje pytanie brzmi czy takie zmiany wykonalibyście Państwo bezpłatnie? Dodatkowo prosiłbym o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na adres seba20_85@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Witam Interesuje mnie ten projekt, chciałbym jednak wprowadzić dwie zmiany, podniesienie ścianki kolankowej o jeden bloczek silikatowy i poszerzyć garaż o 0,5m. Moje pytanie brzmi czy takie zmiany wykonalibyście Państwo bezpłatnie? Dodatkowo prosiłbym o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na adres seba20_85@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Zmiany na projekt można nanieść na dwa sposoby: - zlecić naszym architektom - usługa dodatkowo płatna. W sprawie wyceny proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl - w ramach adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem - i wówczas koszty naniesienia zmian ustalać bezpośrednio z architektem adaptującym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 witam . o co chodzi z tym konkursem gdzie jest jakis regulamin ? dziekuje za info Witam Jest to konkurs fotograficzny polegający na przysłaniu nam zdjęć wybudowanego na podstawie naszego projektu domu (zdjęcia domu, otoczenia, wnętrz) - można wygrać ciekawe nagrody. KONKURS TRWA DO KOŃCA LISTOPADA 2015R. ZAPRASZAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU. Szczegóły na stronie www pod adresem https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html - tam też znajduje się regulamin. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewa Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Witam, bardzo spodobał nam się projekt Juliusz Nowy, prosimy o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mail:ewunia04_1988@o2.pl. Dziękujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Witam, bardzo spodobał nam się projekt Juliusz Nowy, prosimy o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mail:ewunia04_1988@o2.pl. Dziękujemy. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest user Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Czy są dostępne wizualizacje dla pokoi i łazienki znajdujących się na poddaszu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Czy są dostępne wizualizacje dla pokoi i łazienki znajdujących się na poddaszu? Witam Wszystkie opracowane wizualizacje zamieszczone sana www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dekan Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Dzień dobry. Pewnie prozaiczne pytanie-czy konstrukcja dachu w tym projekcie jest dwuspadowa czy czterospadowa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Czy ktos stawial juz dom z tego projektu? interesuje mnie koszt do stanu surowego zamknietego metoda gospodarcza. tu akurat w wyliczeniach jest podane 133 tys ale nie wiem jak wiarygodne sa to wyliczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Dzień dobry. Pewnie prozaiczne pytanie-czy konstrukcja dachu w tym projekcie jest dwuspadowa czy czterospadowa ? Witam Dom przekryty jest dachem dwuspadowym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted May 29, 2016 Report Share Posted May 29, 2016 Witam serdecznie. Interesujemy się z mężem tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów budowlanych do stanu surowego zamkniętego zawierające ich ilość oraz dodatkowo wszystkich materiałów, które są u Was dostępne bezpłatnie. Z góry dziękuję. Mój adres: AgnieszkaDziewicka78@gmail.com. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 29, 2016 Report Share Posted May 29, 2016 Witam serdecznie. Interesujemy się z mężem tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałów budowlanych do stanu surowego zamkniętego zawierające ich ilość oraz dodatkowo wszystkich materiałów, które są u Was dostępne bezpłatnie. Z góry dziękuję. Mój adres: AgnieszkaDziewicka78@gmail.com. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Witam, prosiłabym o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu wybudowania domu do stanu surowego zamkniętego i wykończonego systemem gospodarczym i zestawienia materiałów na maila tynka91@interia.pl. Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 Witam, prosiłabym o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu wybudowania domu do stanu surowego zamkniętego i wykończonego systemem gospodarczym i zestawienia materiałów na maila tynka91@interia.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Kosztorysy do projektów dostępne są odpłatnie: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts