Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest radek
Posted

Witam,proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezpłatnie na mój adres e-mial: radek.wisniewski@op.pl

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Guest shal
Posted

Witam. Również proszę o przesłanie mi bezpłatnych materiałów projektu Juliusz Nowy na adres shalimar152@gmail.com.

Dziękuję.

Guest Lidia
Posted

Witam,

prosze o przeslanie bezplatnych materialow do projektu na adres lidkapiorkowska23@wp.pl m,pozdrawiam

Guest Lidia
Posted

Witam, projekt jest super. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz wymiaru pomieszczeń na adres: lidkapiorkowska23@wp.pl

Guest Paweł
Posted

Witam, prosze o przeslanie bezplatnych materialow do projektu na adres dusza.pawel@gmail.com Pozdrawiam.

Guest Gość
Posted

Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów i wymiarów pomieszczeń do projektu na adres jozef7770@wp.pl ,pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest magi111@wp.pl
Posted

Witam serdecznie! Ja również poproszę o przesłanie kosztorysu oraz bezpłatnych materiałów do porjektu.

Posted

Witam serdecznie! Ja również poproszę o przesłanie kosztorysu oraz bezpłatnych materiałów do porjektu.

Witam

Proszę o podanie adresu mailowego bądź bezpośredni kontakt na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Mateusz
Posted

Witam, projekt jest super. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz wymiary pomieszczeń na adres: grucha4u@gmail.com

• 1 month later...
Guest artur
Posted

Witam,. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz wymiary pomieszczeń na adre artur090984@interia.pl

Guest Gość
Posted

Witam,. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz wymiary pomieszczeń na adre artur090984@interia.pl

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Guest Piotr
Posted

Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz wymiary pomieszczeń na adres: pslowik@seventica.pl

• 4 weeks later...
Posted

Dzień dobry, bardzo podoba nam się ten projekt domu. Proszę o wysłanie na maila a.ceglarska@tu.kielce.pl rzutów i przekroju, zestawienia materiałów i  orientacyjne koszty budowy tego domu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Posted

Dzień dobry, bardzo podoba nam się ten projekt domu. Proszę o wysłanie na maila a.ceglarska@tu.kielce.pl rzutów i przekroju, zestawienia materiałów i  orientacyjne koszty budowy tego domu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

bardzo proszę o wysłanie rzutów, przekroju i wymiarow pomieszczeń na e-mail: wicher603@wp.pl

z góry bardzo dziękuje