redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt Atlas Szczegółowy opis projektu domu Atlas znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/atlas Link do projektu: Projekt Atlas Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Atlas Link do obrotu 3D: Obrót 3D Cytuj
Gość Johny Napisano 6 Maj 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2010 bardzo ciekawy projekt. Osobiście jestem nim zainteresowany, ale mam jedno pytanie czy kuchnia nie jest zbyt ciemna ?? Cytuj
Gość Sylwia Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2010 bardzo ciekawy projekt. Osobiście jestem nim zainteresowany, ale mam jedno pytanie czy kuchnia nie jest zbyt ciemna ?? Hej moi znajomi nie dawno postawili Atlasika śliczny dome kuchnia nie będzie ciemna jeśli w oknie nie będzie żadnych fieranek ewentualnie jakaś zazdrostka . Cytuj
Gość Gość Napisano 4 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2010 posiada ktoś kosztorys budowy tego domu.proszę o wstawke. Cytuj
Gość andrzej Napisano 7 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2010 Hej moi znajomi nie dawno postawili Atlasika śliczny dome kuchnia nie będzie ciemna jeśli w oknie nie będzie żadnych fieranek ewentualnie jakaś zazdrostka . można prosić o informacje kosztorysu budowy Atlasika Cytuj
Gość marianna Napisano 26 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2010 bardzo ciekawy projekt. Osobiście jestem nim zainteresowany, ale mam jedno pytanie czy kuchnia nie jest zbyt ciemna ?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2010 Witam, W projekcie Atlas doświetlenie kuchni zgodne jest z wymogami Rozporządzenia Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie(DZ.U.02.75.690). Proszę także obejrzeć zdjęcia z realizacji projektu Atlas, gdzie znajdą Państwo zdjęcie kuchni. Sądzę, że najpełniej zilustruje ono jej prawidłowe doświetlenie. Pozdrawiam Cytuj
Gość agatakedziora@o2.pl Napisano 25 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2010 Witam czy ktos z Państwa posiada zdjecia z budowy Atlasa? czy ktoś z Państwa ma przeprojektowany w tym projekcie dach nad garażem? bardzo proszę o zdjęcia na adres agatakedziora@o2.pl Cytuj
Gość anzii Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2010 witam też mam zamiar zamówić ten projekt i przerobić dach nad garażem na spad w stronę wiazdu. ciekawi mnie jak to będzie wyglądać... Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2011 Witam. Czy ktoś z was buduje lub wybudował ten dom w okolicy Krakowa lub Wadowic? jestem z Wadowic i jestem zainteresowany budową tego domku ale chciałbym go zobaczyć w rzeczywistości. Bardzo proszę o pisanie tutaj lub kontakt ze mną pod nr tel 512 100 855Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariola Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2011 czy w tym projekcie istnieje mozliwosc przeobienia dachu na dach w ktorym wsytepuje kalenica? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2011 czy w tym projekcie istnieje mozliwosc przeobienia dachu na dach w ktorym wsytepuje kalenica? Witam, Proponuję Pani obejrzenie projektu Driada. Mam nadzieję, że okaże się interesujący. Pozdrawiam Cytuj
Gość MAriola Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2011 Witam, Proponuję Pani obejrzenie projektu Driada. Mam nadzieję, że okaże się interesujący. Pozdrawiam obejrzalam propozycje i niestety nie jest tak urokliwa jak atlasik- poprzez zapytanie dot. zmoiany dachu chcialam sie dowiedziec czy w szczytowym punkcie atlasa jest mozliwosc wstawienia kalenicy, ale tak ay naal byl to dach wielospadowy- generalnie poszukuje czegops w kierunku dachu jaki jest w projekcie ariadna II Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2011 obejrzalam propozycje i niestety nie jest tak urokliwa jak atlasik- poprzez zapytanie dot. zmoiany dachu chcialam sie dowiedziec czy w szczytowym punkcie atlasa jest mozliwosc wstawienia kalenicy, ale tak ay naal byl to dach wielospadowy- generalnie poszukuje czegops w kierunku dachu jaki jest w projekcie ariadna II Witam, Istnieje możliwośc wprowadzenia zmiany w ramach adaptacji projektu. Może je Pani zlecić architektowi adaptującemu lub naszej pracowni. W celu uzyskania dokładniejsych informacji na ten temat proszę o kontakt na adres mailowy: info@dobredomy.pl Cytuj
Gość Wiola Napisano 10 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2011 Czy byłaby możliwość zdobycia informacji od właściciela zrealizowanego projektu Atlas odnośnie murku ogrodzeniowego (płytka czy kamień łupany?) i jaki był koszt? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj
Gość karolski1408 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2011 Czy ktoś może budował taki dom w okolicach Białegostoku? Cytuj
anetka1 Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2011 Witam.Czy ktoś buduje ten dom w okolicach Kielc, czy tez w województwie świętokrzyskim??? Proszę o kontakt. Cytuj
Gość marl Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2012 Witam.Czy ktoś buduje ten dom w okolicach Kielc, czy tez w województwie świętokrzyskim??? Proszę o kontakt. ja mam taki dom troszke go przerobiłam ale nadal jest super Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Atlas na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość nikola Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2012 hej ja buduj,,,,,e taki dom koło nagłowic Cytuj
Gość MARTIN Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2012 Ja dopiero zaczynam okolice łomży czekam na pozwolenie jak cos moge pózniej przeslać fotki.. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2012 Ja dopiero zaczynam okolice łomży czekam na pozwolenie jak cos moge pózniej przeslać fotki.. Witam,W takim razie czekamy na zdjęcia i życzymy powodzenia w załatwianiu formalności Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Parzych Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2012 Czy można zobaczyć taki gotowy domek gdzieś w podlaskiem ? okolice Łomży, Białegostoku, Ostrołęki, Ełku ? Prosze o kontakt: pawel (malpka) parzych.eu Cytuj
Gość Wiola Napisano 22 Październik 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2012 hej a czy ktoś buduje atlas3 Cytuj
Gość Klaudia Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2013 Witam, Bardzo prosze o unowocześnienie grafikia projektu Atlas II. Czarny dach, smietankowa elewacja, stolarka złoty dąb. Myślę, że to zachęci innych do tego projektu. Ja kupiłam ten projekt ale wygląd domu na stronie projektu wcale nie zachęca.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi