redakcja Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Projekt Atlas Szczegółowy opis projektu domu Atlas znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/atlas Link do projektu: Projekt Atlas Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Atlas Link do obrotu 3D: Obrót 3D Quote
Guest Johny Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 bardzo ciekawy projekt. Osobiście jestem nim zainteresowany, ale mam jedno pytanie czy kuchnia nie jest zbyt ciemna ?? Quote
Guest Sylwia Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 bardzo ciekawy projekt. Osobiście jestem nim zainteresowany, ale mam jedno pytanie czy kuchnia nie jest zbyt ciemna ?? Hej moi znajomi nie dawno postawili Atlasika śliczny dome kuchnia nie będzie ciemna jeśli w oknie nie będzie żadnych fieranek ewentualnie jakaś zazdrostka . Quote
Guest Gość Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 posiada ktoś kosztorys budowy tego domu.proszę o wstawke. Quote
Guest andrzej Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Hej moi znajomi nie dawno postawili Atlasika śliczny dome kuchnia nie będzie ciemna jeśli w oknie nie będzie żadnych fieranek ewentualnie jakaś zazdrostka . można prosić o informacje kosztorysu budowy Atlasika Quote
Guest marianna Posted June 26, 2010 Report Posted June 26, 2010 bardzo ciekawy projekt. Osobiście jestem nim zainteresowany, ale mam jedno pytanie czy kuchnia nie jest zbyt ciemna ?? Quote
Dobre Domy Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Witam, W projekcie Atlas doświetlenie kuchni zgodne jest z wymogami Rozporządzenia Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie(DZ.U.02.75.690). Proszę także obejrzeć zdjęcia z realizacji projektu Atlas, gdzie znajdą Państwo zdjęcie kuchni. Sądzę, że najpełniej zilustruje ono jej prawidłowe doświetlenie. Pozdrawiam Quote
Guest agatakedziora@o2.pl Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Witam czy ktos z Państwa posiada zdjecia z budowy Atlasa? czy ktoś z Państwa ma przeprojektowany w tym projekcie dach nad garażem? bardzo proszę o zdjęcia na adres agatakedziora@o2.pl Quote
Guest anzii Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 witam też mam zamiar zamówić ten projekt i przerobić dach nad garażem na spad w stronę wiazdu. ciekawi mnie jak to będzie wyglądać... Quote
Guest Gość Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Witam. Czy ktoś z was buduje lub wybudował ten dom w okolicy Krakowa lub Wadowic? jestem z Wadowic i jestem zainteresowany budową tego domku ale chciałbym go zobaczyć w rzeczywistości. Bardzo proszę o pisanie tutaj lub kontakt ze mną pod nr tel 512 100 855Pozdrawiam Quote
Guest Mariola Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 czy w tym projekcie istnieje mozliwosc przeobienia dachu na dach w ktorym wsytepuje kalenica? Quote
Dobre Domy Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 czy w tym projekcie istnieje mozliwosc przeobienia dachu na dach w ktorym wsytepuje kalenica? Witam, Proponuję Pani obejrzenie projektu Driada. Mam nadzieję, że okaże się interesujący. Pozdrawiam Quote
Guest MAriola Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Witam, Proponuję Pani obejrzenie projektu Driada. Mam nadzieję, że okaże się interesujący. Pozdrawiam obejrzalam propozycje i niestety nie jest tak urokliwa jak atlasik- poprzez zapytanie dot. zmoiany dachu chcialam sie dowiedziec czy w szczytowym punkcie atlasa jest mozliwosc wstawienia kalenicy, ale tak ay naal byl to dach wielospadowy- generalnie poszukuje czegops w kierunku dachu jaki jest w projekcie ariadna II Quote
Dobre Domy Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 obejrzalam propozycje i niestety nie jest tak urokliwa jak atlasik- poprzez zapytanie dot. zmoiany dachu chcialam sie dowiedziec czy w szczytowym punkcie atlasa jest mozliwosc wstawienia kalenicy, ale tak ay naal byl to dach wielospadowy- generalnie poszukuje czegops w kierunku dachu jaki jest w projekcie ariadna II Witam, Istnieje możliwośc wprowadzenia zmiany w ramach adaptacji projektu. Może je Pani zlecić architektowi adaptującemu lub naszej pracowni. W celu uzyskania dokładniejsych informacji na ten temat proszę o kontakt na adres mailowy: info@dobredomy.pl Quote
Guest Wiola Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 Czy byłaby możliwość zdobycia informacji od właściciela zrealizowanego projektu Atlas odnośnie murku ogrodzeniowego (płytka czy kamień łupany?) i jaki był koszt? Z góry dziękuję za pomoc Quote
Guest karolski1408 Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Czy ktoś może budował taki dom w okolicach Białegostoku? Quote
anetka1 Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Witam.Czy ktoś buduje ten dom w okolicach Kielc, czy tez w województwie świętokrzyskim??? Proszę o kontakt. Quote
Guest marl Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Witam.Czy ktoś buduje ten dom w okolicach Kielc, czy tez w województwie świętokrzyskim??? Proszę o kontakt. ja mam taki dom troszke go przerobiłam ale nadal jest super Quote
Dobre Domy Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Atlas na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote
Guest nikola Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 hej ja buduj,,,,,e taki dom koło nagłowic Quote
Guest MARTIN Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Ja dopiero zaczynam okolice łomży czekam na pozwolenie jak cos moge pózniej przeslać fotki.. Quote
Dobre Domy Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Ja dopiero zaczynam okolice łomży czekam na pozwolenie jak cos moge pózniej przeslać fotki.. Witam,W takim razie czekamy na zdjęcia i życzymy powodzenia w załatwianiu formalności Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Parzych Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Czy można zobaczyć taki gotowy domek gdzieś w podlaskiem ? okolice Łomży, Białegostoku, Ostrołęki, Ełku ? Prosze o kontakt: pawel (malpka) parzych.eu Quote
Guest Wiola Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 hej a czy ktoś buduje atlas3 Quote
Guest Klaudia Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 Witam, Bardzo prosze o unowocześnienie grafikia projektu Atlas II. Czarny dach, smietankowa elewacja, stolarka złoty dąb. Myślę, że to zachęci innych do tego projektu. Ja kupiłam ten projekt ale wygląd domu na stronie projektu wcale nie zachęca.... Quote
Recommended Posts