Guest magdika Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Witam, buduję astrę od czerwca, zaadaptowałam poddasze robiąc płytę ale nie na całości nad salonem jest antresola, jestem na etapie dachu i tarasów. Czy budował ktoś astrę na terenie podkarpacia lub w obrębie 300 km chętnie podjechałbym oglądnąć realizacje jeśli można. Pozdrawiam Quote
Guest magdika Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Witam wlasnie czekam na dokumenty i wladnie tez chcemy miec otwarta przestrzen nad salonem, czy byla by mozliwosc przeslania paru zdjec z Pani realzacji? pozdrawaim moj adres madziol34@wp.pl Quote
Guest Natalia Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 witam, z mężem planujemy na jesień budowę tego domu, proszę o przesłanie jakichkolwiek zdjęć dotyczących realizacji budowy Astry na nataliajak@interia.eu, z góry bardzo dziękuje, pozdrawiam:) Quote
Guest Natalia Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 witam, planuje z mężem budowę tego domu na jesień tego roku, czy moga mi Państwo przeslać jakieś zdjęcia z realizacji domu, głównie chodzi mi o wnętrze domu, z góry będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Witam, buduję astrę od czerwca, zaadaptowałam poddasze robiąc płytę ale nie na całości nad salonem jest antresola, jestem na etapie dachu i tarasów. Czy budował ktoś astrę na terenie podkarpacia lub w obrębie 300 km chętnie podjechałbym oglądnąć realizacje jeśli można. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Witam. też jestem z podkarpacia i podoba mi sie ten projekt. Czy można podjechać i zobaczyć efekty. Mój email staanczyk@wp.pl. pozdrawiam Paweł Quote
Guest tomek Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 witam czy ktoś buduje ten dom na terenie podkarpacia? proszę o kontakt jestem zainteresowany obejrzeniem i chciałbym zaczerpnąć kilka porad dotyczących budowy. Gdyż latem planuje zacząć budowę tomekko0@vp.pl Quote
Dobre Domy Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Astra na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote
Guest marcin Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 witam, pewnie zapraszam . o adres prosze pytac w mailu. dagma89@tlen.pl pozdrawiam wiatm! zaczynam budowe tego domku na wiosne 2013. czy bylaby taka mozliwosc przeslania zdjec domku z zewnatrz i wewnatrz, na adres marcon339@wp.pl. z gory bardzo dziekuje marcin. Quote
Guest marcin Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 witam, zaczynam budowe tego domku na wiosne 2013, prosze chetnych o kilka zdjec z realizacji projektu na aders marcon339@wp.pl ile wyniosly was wszystkie koszty dot. stanu surowego zamknietego? pozdrawiam marcin Quote
Guest Lafiryndka Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 A witam wszystkich, zakupilismy projekt Astra w kwietniu tego roku, teraz wprowadzamy pewne zmiany i juz latem planujemy zaczac budowe w Lubuskim woj. Quote
Dobre Domy Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 A witam wszystkich, zakupilismy projekt Astra w kwietniu tego roku, teraz wprowadzamy pewne zmiany i juz latem planujemy zaczac budowe w Lubuskim woj. Witam, Życzę powodzenia w załatwianiu formalności i oczywiście w trakcie budowy:) Czekamy na zdjęcia i zachęcam do utworzenia własnego tematu i wątku na forum w kategorii Mój Dziennik Budowy. Pozdrawiam Quote
Guest Anna Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Witam wszytskich LAfirundko życzę powodzenia w budowie Astry-ja również jestem z lubuskiego i również planuje budowe owego domu Na razie jesteśmy na "wstępnym" etapie ale z chęcią chciałabym się dowiedzieć coś więcej na temat Astry.... proszę o kontak a.muller@onet.pl Pozdrawiam Quote
Guest Mateusz Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 Witam serdecznie. Jaka jest orientacyjna powierzchnia użytkowa poddasza w przypadku jego adaptacji? Quote
Guest Edas Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 witam mam pytanko planuje na wiosne ruszyc z budową czy jest możliwośc zrobienia pywnic pod całym domem Quote
Guest Adam Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 witam czy ktoś buduje może astrę na śląsku okolice rybnika lub Żor Quote
Guest lukasz.wilczynski34@gmail.com Posted January 26, 2014 Report Posted January 26, 2014 witam mam pytanko planuje na wiosne ruszyc z budową czy jest możliwośc zrobienia pywnic pod całym domem Jest ja mam. Quote
Guest Gość Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 witam mam pytanko planuje na wiosne ruszyc z budową czy jest możliwośc zrobienia pywnic pod całym domemJest ja mam. witam szukam kogoś z wielkopolski Quote
Guest Gość Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 buduje go mam stan surowy okolice poznania Quote
Guest Gość Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 buduje go mam stan surowy okolice poznania ludzie jak tu jest drętwo wstawiajcie jakies zdjecia a nie podajecie maile. Quote
Tomasz @ Wioletta Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 My budujemy ASTRĘ w Legnicy. Jest to Nasz 3 dom, więc wiemy czego chcemy, a ten projekt spełnia najwięcej naszych założeń. Quote
Guest lukas Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 a ma ktoś może jakieś fotki z realizacji ???? Quote
Guest Gość Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Ile ten dom - projekt ASTRA, kosztuje wybudowanie metodą gospodarczą? (bez kosztów działki) tak żeby można było zamieszkać (bez zbędnych luksusów i kosztownych nowości/udziwnień, proszę o Wasze opinie? Pozdrawiam! Quote
Guest mk Posted September 1, 2014 Report Posted September 1, 2014 buduje go mam stan surowy okolice poznanialudzie jak tu jest drętwo wstawiajcie jakies zdjecia a nie podajecie maile. ... a jak na tym forum wstawia się zdjęcia? Quote
Dobre Domy Posted September 1, 2014 Report Posted September 1, 2014 ... a jak na tym forum wstawia się zdjęcia? Witam Aby dodać zdjęcia należny mieć założone konto na naszym forum i po zalogowaniu się skorzystać przy wpisie z przycisku "więcej opcji". Wówczas pojawia się możliwość dodawania zdjęć. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts